Kopparvägen 57, Järfälla

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kopparvägen 57 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  26,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  7 av 8 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Kallhäll

  Avgift

  2 081 kr/mån

  värme, VA, kabel-tv

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  52 642 kr/m2

  Välkommen till denna renoverade lägenhet som nyligen genomgått stambyte i badrummet och har inglasad balkong . Här bor man i en stabil förening med en låg avgift, endast 2081:-/mån och badrummet har precis genomgått ett stambyte. Här bor man helt utan insyn och lägenhetens rymliga inglasade balkong inbjuder till avkoppling. i lägenheten har man nyligen gjort renoveringar så som: 2013 byte till parkettgolv. 2014 byte till säkerhetsdörr. 2016 köksrenovering och målning av stora rummet. 2017 balkonginglasning. 2018 Stambyte.

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Eriksson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning kopparvägen

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Trevlig och välkomnande hall med garderober och möjlighet för avhängning av ytterkläder. Genomgående parkettgolv i lägenheten. Badrum: Badrummet har precis genomgått ett stambyte. Modernt badrum med golvvärme med vägghängd toalett samt duschvägg i glas. Handdukstork, tvättmaskin och spegelskåp med förvaring. Vardagsrum: Helt insynsskyddat i högt och fritt läge. Lätt möblerat och här finns plats för dubbelsäng och matgrupp. Kök: Ny renoverat och samtidigt funktionellt kök med bra förvaring och goda arbetsytor. Balkong: Rymlig balkong i bra solläge. Inglasad vilket förlänger tiden den går att nyttja. Högt och fritt läge högst upp i huset

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1962

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 149 kr/mån via Ownit Broadband

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  110 kr/månad

  Elkostnad:

  110 kr/månad

  Total driftkostnad:

  110 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,16489%

  Andel av årsavgift:

  0,16489%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-31

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Koppartackan

  Lägenhetsnummer:

  61-3024-1-199-2

  Antal lägenheter:

  304

  Antal lokaler:

  74

  Allmänt om föreningen:

  Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 74 lokaler med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65. Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, tvättstuga med torkrum och entré- och vindsförråd Stambyte pågår i föreningen under 2018-2019. Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se  Föreningens ekonomi:

  Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.  Gjorda renoveringar:

  Kommande/Gjorda renoveringar 1991 - Fasaderna renoverades, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster. 2000 - Tvättstugor renoverades 2001 - Gjordes en stamrenovering 2004-2005 - Hissar renoverades 2006 - Gick man över till fjärrvärme 2007 - Byte av samtliga fläktar i ventilationssystemet och ett nytt sopsystem för hushållssopor installerades. 2012 - Portkodsystem installerat i alla portar 2018 - Stambyte, beräknad start mars 2018  TV/Internet:

  Kabel TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 149 kr/mån via Ownit Broadband  Parkering:

  Utomhusparkering: För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00. Garagekö Du kan sätta upp dig i föreningens garagekö genom att lämna en skriflig begäran i föreningens brevlåda, Kopparvägen 43. Du ska ange ditt lägenhetsnummer, namn och adress. Vi hyr idag ut 31 garage för bilar.  Gårdsplan:

  Koppargläntan är den gröna och fina uteplatsen bakom portarna 55 - 59. Här kan du under sköna och lata sommardagar träffa och trivas med dina grannar, leka med barnen och grilla tillsammans.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns förråd.Det finns bastu, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd. Vindsförråd. Tvättstugor vid entréplanet i porten. Cykel och barnvagnsrum på våning 1, utgången mot baksidan. Bakom port 65, har föreningen en trevlig relaxavdelning med bastu och duschar. Denna kan man som medlem boka för att disponera efter önskan och behov.  Annat:

  Ett mycket populärt område i Kallhäll med närhet till Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Några minuters gångavstånd till centrum, pendeltåg samt bussförbindelser. KOMMUNIKATIONER Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det. NÄRSERVICE I Kallhälls Centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Det finns också restauranger, en pizzeria och bibliotek. I anslutning till centrumet finns även Apotek, vårdcentral och folktandvård. Jakobsbergs Centrum ligger nära Kallhäll och är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta m.fl. och Stockholm Quality Outlet. FRITID Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun. Här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser som Kallhällsbadet och Bonäsbadet, och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. Även närhet till golfbana i Viksjö och mästerskapbana i Kungsängen. I kommunen finns sporthall, ishall, simhall, golfbana, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket. Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Man kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00 med frågor.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  151 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-04-15

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor