Mäldgatan 2, Järfälla

3 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Mäldgatan 2 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  99m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 6 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Jakobsberg Söderdalen

  Avgift

  5 098 kr/mån

  ink. kallvatten, värme samt sophämtning.

  Utgångspris

  3 195 000 kr

  32 273 kr/m2

  Välkommen till Mäldgatan 2, en unik lägenhet med de extra detaljerna. I denna bostad finner du en unik stil med känsla av naturen och modernitet. Lägenheten disponeras på 4 rum varav 3 stycken är sovrum samt 2 badrum. Direkt i den öppna hallen möts du av de mörka trädetaljerna som sträcker sig genom hela bostaden. Kärnan i lägenheten, köket, är stort och stilrent med inbyggd ung och mikro. Social och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tack vare de stora fönsterna får lägenheten ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Bostaden är belägen i Jakobsberg Centrum som har ett gott utbud av restauranger, affärer och service butiker. En kort promenad bort ligger pendeltågs- och busstationen som gör det enkelt att ta sig både till Barkarby handelsplats och Stockholm C. På ca 10 minuter med buss tar du dig till Barkarby handelsplats där det finns ett flertal butiker på Stockholm Quality Outlet, IKEA, Ica-maxi och mycket mer. Kräver du mer än så kan du enkelt ta pendeltåget till Centrala Stockholm på cirka 20 minuter. Kontakta mäklaren för visning!

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Öppen och trevlig hall med gott om möbleringsmöjligheter. Du får direkt den unika känslan denna bostad förmedlar. Sovrum 1 Det stora sovrummet med plats för dubbelsäng, härligt fönster och egen walk-in-closet som ger dig gott om klädförvaring. Sovrum 2 Även detta sovrum är stort och rymmer mycket, Enkelt att möblera och har plats för dubbelsäng, sängbord och extra förvaring. Badrum Det stora badrummet har allt du behöver, klinker och kakel i vit och brun kulör, dusch med duschvägg i glas, WC, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring och bänk yta. Kök Stort och stilrent kök med de små extra detaljerna. Stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Här har du gott om både arbetsytor och förvaring samt plats för matbord för 6 personer. Vardagsrum Från köket är det delvist öppen planlösning som gör det enkelt att socialisera med familj och vänner. Även här finner du stora fönster som ger dig ljus från båda väderstrecken. Stort vardagsrum som har plats för den stora soffgruppen och lite till. Sovrum 3 Det mindre sovrummet av de tre men här ryms det mesta ändå, inbyggd garderob som ger extra förvaring. Toalett Den mindre gästtoalett med WC, handfat och spegel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  vattenburen fjärrvärme med radiatorer

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,6976%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-02

  Byggnad

  Fönster:

  Isolerglas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  vattenburen fjärrvärme med radiatorer

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Väderkvarnen i Söderdalen

  Lägenhetsnummer:

  71204

  Antal lägenheter:

  75

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Kvarteret Väderkvarnen består av ett vinkelhus i fem till sex våningar och ett punkthus i fyra våningar. Sammanlagt ryms 75 lägenheter om 1 - 5 rok fördelade på fyra trapphus. Husen har putsade fasaderi jordfärger mot gatan och en varm gul nyans mot gården. Hiss går från källarplan till översta våningen. Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum. Alla lägenheter har ett källarförråd med access från respektive trapphus. I anslutning till varje trapphus fi nns även cykelförråd i källarplan samt förråd för barnvagnar och rullstolar i entréplan. Cykelparkering fi nns även utomhus på gården. I föreningen finns också en gemensamhetslokal som används för föreningens sammanträden. Den kan också användas för andra möten för olika arbetsgrupper. Föreningens lokal hyrs av en frisörsalong.  Gjorda renoveringar:

  Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget underhåll planerat inom de närmaste fern till tio åren.. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll är i enlighet med ekonomisk plan beräknad till ett årligt belopp motsvarande 30 kr/m2 boarea och lokalarea för föreningens hus. Detta ska i enlighet med föreningens stadgar ske senast från och med det verksamhetsar som infaller närmast efter det slutfinansiering för föreningens fastighet har skett.  Gårdsplan:

  På gården mellan husen har det planterar vi växter som har kvaliteter året om i form av tidiga vårlökar, vintergröna häckar, blommande perenner och träd med blomning och höstfärg.  Annat:

  Föreningen har tagit beslut om att en gemensam upphandling av el skall påbörjas, vilket innebär att lägenhetsinnehavaren inte behöver ha ett eget el-abonnemang. Kostnaden för lägenhetens förbrukning och för lägenhetens andel av föreningens elnätskostnad kommer att faktureras (särredovisad) på månadsfakturan. Lokaler: I gatuplan finns en kommersiell butiks-/kontorslokal. Sophantering: I diskbänksskåpet fi nns källsorteringskärl. Utomhus fi nns djupbehållare för hushållssopor. I kvarteret fi nns även ett miljörum för källsortering med olika fraktioner. Om området: Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Kommunikation: Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City. Närservice: I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor