Mäldgatan 6, Järfälla

2 150 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Mäldgatan 6 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016-2017

  Boarea

  50m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 5 (Våningsplan 3 av 5.) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Jakobsberg

  Avgift

  3 386 kr/mån

  inkl värme och kallvatten, exkl varmvatten (tillkommer: 220k/mån bredband/Tv/Telefoni)

  Fastpris

  2 150 000 kr

  43 000 kr/m2

  Fantastisk 2:a med bra solläge!

  Otroligt välplanerad lägenhet med inglasad balkong. Belägen på tredje våningen och endast ett stenkast från centrum och pendeltåg. Lägenheten präglas av material av hög klass och bra förvaring. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket.

  Ansvarig mäklare

  Martin Phung

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-211907

  martin.phung@lansfast.se Läs mer om Martin

  Extra kontaktperson

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välplanerad hall med gott om förvaringsmöjligheter. Garderob och Hatthylla.

  Kök

  Kök av Marbodal. Bänkskiva i vitt samt vitt kakel ovan. Samtliga köksmaskiner från Siemens: induktionshäll, rostfri ugn, rostfri kombinerad kyl/frys, rostfri mikrovågsugn. Ugn och mikrovågsugn pellarmonterade. Integrerad diskmaskin.

  Badrum

  Mörkgrått klinkergolv samt vitt högblankt kakel. Spegel med blank LED-belysning och slipad kant. Porslinstvättställ med underskåp och med två lådor. Duschdörrar i glas. Handdukstork i polerat rostfritt stål. Väggskåp i vitt. Kombinerad tvättmaskin-torktumlare från Siemens.

  Sovrum

  Vilsamt sovrum med utrymme för dubbelsäng och utmärkt förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar.

  Övriga utrymmen

  Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum finns. Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016-2017

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Telia.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, inglasad, läge sydväst.

  Bilplats

  Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2016-2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vindmöllan

  Lägenhetsnummer:

  3133

  Antal lägenheter:

  126

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Endast 19 minuter från Stockholms city fortsätter det nya bostadsområdet Söderdalen att växa. Vindmöllan består av 126 lägenheter om ett till fem rum och kök. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Husen placeras i parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. De flesta lägenheterna får balkong, uteplats eller terrass. Kvarteret byggs runt en privat innergård som har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge. Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen ska kunna stanna där.  Annat:

  NÄROMRÅDET I området finns mindre park med bänkar. 5 min promenadavstånd till Centrum och pendeltåg. I området finns en kvartersrestaurang, kvartersbutik, bageri och pizzeria samt bowlinghall. KOMMUNIKATIONER Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se Avståndet till Stockholm City är ca 19 km. NÄRSERVICE Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker. FRITID OCH NATUR Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta. I närområdet kommer Lillängsparken ligga och i den kommer en aktivitetspark finnas. Pendeltåg Jakobsberg 1 km Busstorget Jakobsbergs station 650 m Jakobsbergs centrum 1 km Järfälla gymnasieskolor 300 m Jakobsbergs simhall 300 m IKEA Barkarby 2 km Stockholm Quality Outlet Barkarby 1,7 km ICA Kvantum Viksjö 2,2 km ICA Maxi Barkarbystaden 2,4 km Görvälns slott 3,5 km Brukets skidanläggning 4 km


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor