Parkvägen 6, Järfälla

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Parkvägen 6 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

54,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 5 (Våningsplan 2 av 5.) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Barkarbystaden

Avgift

3 167 kr/mån

I avgiften ingår Värme, kallvatten & kabel-tv basutbud

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Stor 2:a med nästan dubbla balkonger!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Suverän och välplanerad lägenhet med exklusiva tillval Varmt välkomna till denna kvadratsmarta och yteffektiva 2:a med nästan dubbla balkonger pga man kan utnyttja loftgången. Lägenheten är planerad att vara färdigställd i slutet av September. Fantastisk lägenhet med uttänkta tillval. Med en öppen planlösning och balkong i västerläge så kan vem som helst trivas i denna bostad. Tillval i bostaden: - Duschvägg - Större Kakel och klinker plattor i badrummet - Exklusive bänkskiva från Marbodal - Rostfritt Kyl/Frys, Micro, Ugn, Fläkt och Diskmaskin Här i Barkarbystaden bor ni med ett perfekt läge nära Barkarbystadens handelsplats och kommunikationer. Endast tre kvarter bort är det planerat för en av två uppgångar till den nya tunnelbanestationen i Barkarbystaden. Lägenheten säljs på ritning och kan därför inte visas. Kontakta mäklare för mera information.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Rymlig hall med gott om plats för avhängning i den anknytande klädkammaren. Säkerhetsdörr. Parkettgolv och vitmålade väggar. Kök Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal och med vitvaror från Siemens. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt samt kyl/frys. Parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrum Ljust och härligt vardagsrum med plats för soffgruppen och mer därtill. Utgång till balkong i österläge. Parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum Luftig sovrum på 9kvm med plats för säng. Parkettgolv och vitmålade väggar. Badrum Helkaklat badrum med kombinerad tvättpelare, handfat, spegel, WC och duschvägg.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-tv levereras genom Telia.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge väster.

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  313 kr/månad

  Elkostnad:

  184 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  129 kr/månad

  Total driftkostnad:

  313 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,4104%

  Andel av årsavgift:

  0,396%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  25 kr

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  5-1104

  Antal lägenheter:

  212

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Allmänt om föreningen Brf Barkarby Metropol Antal lägenheter i förening 212 Byggår: 2017 Uppvärmning: Fjärrvärme Hiss: Ja Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften. Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  TV/Internet:

  Kabel-tv levereras genom Telia.  Parkering:

  Föreningen har 105 p-platser för uthyrning till föreningens medlemmar. Kostnad 1 134 kr/mån ( uppdaterad 2018-08-24).  Gemensamma utrymmen:

  I husen finns gemensamma utrymmen för: Källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12 Cykelrum i trapphus 8,9 och 12 Barnvagnsrum i samtliga trapphus  Annat:

  Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd beläget antingen i lägenheten eller på entréplan. Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp. Pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet. Juridisk person kan beviljas endast under förutsättning att samtliga styrelseledamöter ställt sig bakom beslutet. Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor