Objektbild

Veckovägen 30, JÄRFÄLLA

Pris:

1 895 000 kr

Månadsavgift 4 818 kr/mån inkl värme, varm- och kallvatten, grundutbud kabel TV, källarförråd Internetuppkoppling tillkommer varje månad med 115 kr.

Bostadsrättslägenhet - JÄRFÄLLA

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 68 m2

Kontakta mäklaren för privatvisning! Välkomna till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök i toppskick och ett av Jakobsbergs mest familje- och barnvänliga områden, med närhet till allt! . På Veckovägen 30 finner du denna mysiga och hemtrevliga lägenhet i populära Västerby. Genomgående . Hela lägenheten präglas av mycket ljusinsläpp och generösa umgängesytor. Två rymliga sovrum samt gott om utrymmen för förvaring. Föreningen är välskött och har en god ekonomi. Tillgång till föreningens nyrenoverade SPA och gym. Bokas via föreningens interna bokningssystem. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt område med gångavstånd till Jakobsberg centrum samt pendeltågstation där pendeltåg tar er till Stockholm centralstation på 19 minuter. På några minuter når ni även IKEA och Stockholm Quality Outlet. Har ni letat länge och känner er väl värda att hitta hem? Välkomna att trivas på Veckovägen 30!

Läs mer

Pris

1 895 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Romeo Amsieh

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-86 58 93

  romeo.amsieh@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Veckovägen 30 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    68m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

    Våning

    2 av 4 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    61-2103-4-427-8

    Andel i föreningen

    0,23303%

    Andel av årsavgift

    0,23303%

    TV och internet

    Kabel-TV Föreningen är ansluten till Com Hem AB. Föreningen svarar för underhåll av Kabel-TV-nätet genom avtal med Com Hem AB. Där i ingår basutbudet. Övriga kanaler beställer du och betalar själv alla kostnader för. Internet / Bredband Föreningen har gruppanslutningsavtal med Telenor f.d. bredbandsbolaget fr.o.m. 1.10.2018. I gruppanslutningavtal ingår bredband 250 mbps/250 mbps, IP-telefoni (VoIP) samt en Premiumrouter.

    Byggnad

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-04-17
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 8990 kWh/m2 och år

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    HSB:s BRF Västerby

    Föreningens organisationsnummer

    713200-1046

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    467 st

    Antal lokaler

    20 st

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen bildades 1961 då de första lägenheterna ställdes färdiga. Den omfattar idag fem huskroppar – A-, B-, G-, H-I och K-huset. Idag finns 467 lägenheter i föreningen, dessutom finns ett tjugotal lokaler som hyrs ut för olika ändamål. Dessutom har föreningen tillgång till en lummig och grön innergård med flera lekplatser för barnen.

    Gemensamma utrymmen

    Tvättstugor finns på adresserna Veckovägen 4, 32 och 44 respektive Månadsvägen 18, 26, 33, 65 och 75. Grovtvättstugor finns på Veckovägen 4 och 32 respektive Månadsvägen 26 och 65. Tvättstugorna är bokningsbara i infotavlorna, på webben eller via eletctrolux appen. Grillplats Det finns iordningställda grillplatser på innegården. Grovsophuset finns framför fastighetsskötarlokalen, Månadsvägen 30.

    Parkering

    Parkeringstillståndet ger en möjlighet att parkera sin bil på Norrbyparkeringen, dvs. det är ej en hyra av en specifik parkeringsplats. Parkeringstillstånd för 2021 kostar 600 kr och gäller t.o.m. den 31 januari 2021.

    Föreningens hemsida

    https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/vasterby/

    Jakobsberg

    Allmänt om området

    Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

    Kommunikation

    Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

    Tjänster i området

    Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Veckovägen 30, JÄRFÄLLA

    Kommun: Järfälla

    Område: Jakobsberg

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 895 000 kr

    Månadsavgift: 4 818 kr/mån inkl värme, varm- och kallvatten, grundutbud kabel TV, källarförråd Internetuppkoppling tillkommer varje månad med 115 kr.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-24

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr

    Reparationsfond: 829 kr


    Driftkostnad: 150 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 150 kr/månad

    Karta & område

    Järfälla

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gripengatan 2 i Järfälla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla!

    Läs mer

    Bobutiken i Järfälla

    Hitta din mäklare i Järfälla

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder