Källtorpsvägen 11 vån 15 av 15, Kallhäll

2 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Källtorpsvägen 11 vån 15 av 15 - Kallhäll

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  46m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  15 av 15 (Våningsplan 15 av 15 Hiss) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kallhäll Centrum

  Avgift

  2 730 kr/mån

  värme, sophämtning och kallvatten. Kostnaden för TV, IP-telefoni och Bredband tillkommer med 208 kr/mån.

  Utgångspris

  2 495 000 kr

  54 239 kr/m2

  En bostad med det lilla extra, högt i tak och balkong med fantastisk utsikt över Mälaren!

  Söker du efter lägenheten med det lilla extra? En bostad med högt i tak eller en med balkong med utsikt över Mälaren och kvällssol, kanske en bostad med utmärkta materialval eller närhet till det mesta? Då har du hittat rätt. Den här lägenheten har allt och lite till. När du stiger in i hallen finns det gott om plats för hatthylla och klädhängare samt annat möblemang. Till höger finner du det helkaklade badrummet med kombimaskin, dusch, wc och kommod. När du stiger in i vardagsrummet har du ett vitlasserat ekgolv under fötterna som sträcker sig genom lägenheten. Tack vare den generösa takhöjden på 2.70 och de härliga fönsterna känns rummet både ljust och rymligt. Den öppna planlösningen ger även köket ett härligt ljusinsläpp. De gråa köksluckorna tillsammans med det marmorinspirerade kaklet ovanför bänken ger en känsla av det där lilla extra. Du har gott om förvaring och bänk yta. Sovrummet har gott om förvaring tack vare garderoberna, du rymmer en dubbelsäng men även annat önskan möblemang. Som pricken över i:et har lägenheten en fantastisk balkong med gott om utrymme för möblemang. Utsikten över Bolinderstrand och Mälaren tillsammans med eftermiddags- och kvällssol gör platsen till en utmärkt sommar oas. Bostaden är belägen intill Kallhälls Centrum där det finns mataffär, restauranger, blomsterhandel, apotek och lite där till. För den sportintresserade finner du Friskis & Svettis samt Forma Träningscenter i Centrum. Vid Bolindervallen, som inte ligger för långt bort, finns ishall, friidrottsanläggning och fotbollsplaner. Tycker du om att vara ute i naturen har du fina promenadstråk i närheten, en kort promenad och du är vid Mälaren. Där finner du Kallhällsbadet, en härlig strandpromenad och Görvälns Naturreservat. Ett stenkast från lägenheten finns pendel- och busstation. Bussen tar dig enkelt runt i Järfälla, bland annat till Barkarbystaden med gott om shopping, IKEA och restauranger. Med pendeltåget tar du dig på 25 minuter till Stockholm C och allt därtill. Kontakta mäklaren för visning!

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Välkomnande hall med klinkergolv, gott om plats för avhängning, generösa förvaringsmöjligheter. Entré med säkerhetsdörr. Kök Stilrent kök från Vedum med väl genomtänkt design. Bra förvaring i över och underskåp och goda arbetsytor. Grå luckor med passande marmorinspirerat kökskakel ovan arbetsbänk. Köket är fullt utrustat med Electrolux rostfria kyl, frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt ifrån Swegon och diskmaskin ifrån Electrolux Vardagsrum Vardagsrummet är välplanerat och rymligt med stora fönsterytor och generös takhöjd på 2,70, vilket ger lägenheten ett härligt ljus och rymlig känsla som förstärks ytterligare av den öppna planlösningen mot köket. Ljusa väggar och genomgående vitlasserat ekparkettgolv. Från vardagsrummet finns både fönster och utgång till balkongen med fantastisk utsikt över Mälaren. Sovrum Rymligt sovrum med garderober med gott om förvaring samt plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och vitlasserat ekparkettgolv. Badrum Generöst och fräscht badrum med helkaklade väggar i matt vitt kakel och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns wc, handfat med kommod, elektrisk handdukstork badrumsskåp, spegel och duschhörna med regndusch samt kombimaskin med tvätt/torktumlare ifrån Electrolux.

  Övriga utrymmen

  Det finns en föreningslokal med pentry, vilken kan användas som styrelserum och övernattningslägenhet. Det Finns även grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Sophantering sker i soprum som finns i komplementbyggnad på gården, hushållssopor slängs i sopkassuner placerade mot gård. , samlingslokal och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  fjärrvärme

  TV & bredband

  TV/TELEFONI/BREDBAND Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabon nemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

  Uteplats/Balkong

  Balkongen har en fantastisk utsikt från 15 våningen och inte nog med det, här kan du njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. Den generöst tilltagna balkongen ger gott om plats för trevliga sommarkvällar.

  Bilplats

  Garageplats 850 kr/mån Parkeringsdäck med tak 550 kr/mån Parkeringsdäck utan tak 350 kr/mån Parkeringsplats 400 kr/mån Till parkeringsplats och garage är det separat kö

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  370 kr/månad

  Elkostnad:

  220 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  370 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Beloppen är schablonberäknade.

  Andel i föreningen:

  1,568%

  Andel av årsavgift:

  1,23102%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-11

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  Isolerglas

  Ventilation:

  mekaniskt till- och frånluftssystem med värmetervi

  Uppvärmningssystem:

  fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Pumpen

  Lägenhetsnummer:

  58

  Antal lägenheter:

  59

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Pumpen i Järfälla Bostadsrättsföreningen HSB brf Pumpen består av 59 st lägenheter, det är ett punkthus om 16 våningar, försett med trapphus och dubbla hissar. Lägenhetsfördelning. 29 st 2 rok om 45-51 kvm, 15 st 3 rok om 69-74 kvm och 15 st 4 rok om 90 kvm. Innergård med lekplats, grillplats och gräsmatta. I föreningen kommer det att finnas en föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, lägenhetsförråd, sopsorteringsrum och utrymme för cyklar, barnvagnar och rullstolar. Som ett nytänkande och innovativt inslag kommer Kallhälls nya landmärke att sträcka sig mot skyn. Byggnaden blir en stilren kontrast mot den tidstypiska bebyggelsen från 60- och 70-talen som annars kännetecknar centrumkärnan. Här planerar vi för 59 lägenheter med yta i fokus. Flera av lägenheterna får dessutom vacker utsikt över Mälaren och dess omgivande vackra natur. Välkommen till HSB brf Pumpen! HUSET Huset blir ensamt i sitt slag, med sina 16 våningar ger det området en helt ny siluett. 59 lägenheter med tonvikt på yteffektiva tvåor, men här erbjuds även 3 - 4 rum och kök. Samtliga lägenheter får en genomtänkt inredningsstil med kvalitativa val. Köken, exempelvis, får stilrena grå köksluckor, rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll. Vi lägger ljus parkett i hela lägenheten förutom hall och våtrum som inreds med klinker. I markplan planeras för gemensam grov tvättstuga, denna nås via extern entré. I markplan finner du också gemensamhetslokalen med plats för upp till 15 personer och uteplats mot gård. Med hissen åker du enkelt ner till lägenhetsförråd och bostadsrättsföreningens garage. CENTRUM I FÖRVANDLING Samtidigt som Mälarbanan utökas från två till fyra spår, E18:s upprustning gått i mål och en rad nya bostadsområden etablerats i expansiva Järfälla, tycks tiden ha stått stilla i Kallhäll. Tills nu. Från och med sommaren 2016 påbörjas en uppfräschning av centrum som innebär nya bostäder, ett nytt Folkets Hus och mer levande torg. Markbeläggningen på torget läggs om och dagens kulle av gatsten tas bort för att förbättra förutsättningarna för torghandel. NYA FOLKETS HUS Den naturliga samlingsplatsen i området är Folkets Hus, som inom kort flyttar och får nybyggda, fräscha lokaler mitt på torget. Här kan besökarna även fortsättningsvis besöka caféet, se på bio eller varför inte besöka biblioteket och det anrika Bolindermuseet. Folkets Hus visar direktsänd opera från bland annat Metropolitan i New York, kungliga Operan i Stockholm, balett från Bolsjojteatern i Moskva samt konserter från Göteborgs konserthus och Die Berliner Philharmoniker. HSB PIONJÄR I KALLHÄLL Under Bolinders era ägde företaget all mark i Kallhällsområdet och tillät ingen annan att bygga. Först 1953 såldes delar av marken efter mycket förhandling - till just HSB. Brf Rondellen blev HSBs hundrade brf-förening och innebar att det blev möjligt även för någon som inte var anställd på Bolinders att bosätta sig i området.  TV/Internet:

  TV/TELEFONI/BREDBAND Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabon nemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor