Gavelvägen 5, ½ tr, Lidingö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gavelvägen 5, ½ tr - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  156m2

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  7 rok varav 5 sovrum

  Område

  Bergsätra

  Avgift

  7 211 kr/mån

  Välkomna till ert egna våningsplan. Här erbjuds en unik sjurummare.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Välkomna till ert egna våningsplan. Här får ni en unik sjurummare som tidigare varit fyra stycken separata lägenheter. I populära Bergsätra, med lugnet som granne, är denna trivsamma våning belägen. Fastigheten stambyttes 2008 och då är även samtliga badrum renoverade. Lägg till fem bra sovrum, ett renoverat kök samt ett stort matrum med plats för ett sällskap om ca 8-10 personer och ni blir lätt bekväma med tanken att detta kan vara ert nya hem. Alla ytterdörrar, som samtliga är säkerhetsdörrar, finns kvar så här har ni möjlighet att eventuellt skapa en uthyrningsdel eller att återställa till ursprungliga enheter. Bygglov finns för att bygga balkong. Läget kan knappast bli bättre. I kvarteret ovanför Dalénum råder lugnet och grönskan med föreningens egna parkmark som en grön oas och med närhet till Bergsätras charmiga villaområde. Samtidigt finns närhet till all tänkbar service och kommunikationer, framförallt Lidingöbanan som tar er till Ropsten på ca 10 minuter, men också till Skärsätra torg med populära Lidingö Saluhall, Pizzeria och Krua Thai. I området finns dagis och Skärsätra skola (F-5).

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum finns att tillgå för bostadsrättsinnehavaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1948

  <BR> 2014: Renovering av fönster. 2012: Renovering av tvättstuga. Byte av portar med kodlås och nya låsanordningar i samtliga dörrar. 2008-2012: Förnyelse av elledningar i lägenheter och allmänna utrymmen. 2008: Stambyte och renovering av badrum. Stambyte kök.

  TV & bredband

  Föreningen har idag ett centralt avtal med ComHem eller Telia för leverans av fiber bredband och kabel-TV. Kabel-TV grundutbud ingår i avgiften men bredband eller fiber tecknas enskilt av lägenhetsinnehavaren.

  Bilplats

  I föreningen finns det 23 st parkeringsplatser som går att hyra av medlemmarna för 235 kr/mån. Kontakta styrelsen för kötid.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  I kvarteret ovanför Dalénum råder lugnet och grönskan i Bergsätras charmiga villaområde. Samtidigt finns närhet till all tänkbar service och kommunikationer, framförallt Lidingöbanan som tar er till Ropsten på ca 10 minuter, men också till Skärsätra torg med populära Mariannes Saluhall, Pizzeria och Krua Thai. I området finns dagis och Skärsätra skola (F-5).

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 319 kr/månad

  Försäkring:

  394 kr/månad

  Elkostnad:

  925 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 319 kr/månad

  Kommentar:

  I kostnaden för hushållsström är två stycken elanläggningar inräknade.

  Andel i föreningen:

  7,86%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2015-11-25

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Gavelvägen

  Lägenhetsnummer:

  1001

  Antal lägenheter:

  34

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Brf Gavelvägen förvärvade fastigheten 2011 och består av 34 bostadslägenheter, varav 3 är upplåtna med hyresrätt, samt 1 lokal. Friköpt tomt om 7 323 kvm. Föreningen har idag lån på 7 642 kr/kvm.  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftshöjningar är planerade (2018-10-01)  Gjorda renoveringar:

  Planerade renoveringar: 2019 och framåt (ej exakt tidsbestämt): Byte av stuprör,målning av fasad och takfot samt eventuell renovering av lokalen Gjorda renoveringar: 2018: Godkänd OVK 2018: Rengöring av ventilationskanaler 2018: Relining av avloppstammar från källarplan ut mot gatan. 2017: Ny LED-belysning utomhus 2017: Nytt staket mot Bergsätravägen 2017: Termostater utbytta 2017: Högtrycksspolning av avloppsstammar 2016: Målning av trapphus och källargolv 2015: Omlagt tak 2015: Balkonger på baksidan 2015: Målning av fönster och balkongdörrar 2015: Energibesiktning 2013: OVK-besiktning 2012: Byte elledningar 2012: Uppgraderad maskinpark i tvättstugan 2012: Sensorstyrd belysning i trapphus 2012: Gemensam grillplats 2011: Entrépartier utbytta 2011: Kodlås till fastigheten installerat 2011: Nya ståldörrar till källaren 2011: Nytt expansionskärl och cirkulationspump 2008/2009: Stambyte 1995: Omputsning/målning av fasad 1990: Ny fjärrvärmeundercentral med värmeväxlare installerad  TV/Internet:

  Föreningen har idag ett centralt avtal med ComHem eller Telia för leverans av fiber bredband och kabel-TV. Kabel-TV grundutbud ingår i avgiften men bredband eller fiber tecknas enskilt av lägenhetsinnehavaren.  Parkering:

  Föreningen har parkering, kostar 250 kronor/mån. Ingen kö för närvarande.  Gemensamma utrymmen:

  Till lägenheten hör två stycken källarförråd. Föreningen har gemensam tvättstuga på källarplanet med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 mangel samt ett torkrum. Utöver detta finns även en återvinningscentral för glas, papper, tidningar, plast, matrester, aluminium, batterier, glödlampor samt mindre elartiklar, cykelrum samt hobbyrum.  Annat:

  Föreningens ekonomiska förvatning sköts av BoVera Konsult AB, 08-541 331 09.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  165 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor