Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Kostervägen 18, Lidingö

3 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Mar 13:15 - 14:00

    Öppen visning men anmäl Er gärna

    Mån 25 Mar 17:30 - 18:00

    Öppen visning men anmäl Er gärna

    Anmäl till visning

    Adress

    Kostervägen 18 - Lidingö

    Kommun

    Lidingö

    Typ

    Flerfamiljhus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1954

    Boarea

    80,5m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 3 , Hiss finns inte

    Rum

    4 rok varav 3 sovrum

    Område

    Baggeby

    Avgift

    4 100 kr/mån

    I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

    Utgångspris

    3 995 000 kr

    49 627 kr/m2

    Renoverad fyra på Kostervägen!

    På lugn återvändsgata med lekplats på en minuts promenad återfinns denna renoverade fyra. Lägenheten har genomgående parkettgolv förutom i hallen där det ligger en fin och praktisk klinker. Genomgående fina ytskikt och ett renoverat kök med stilfulla materialval utan att tumma på förvaringsmöjligheterna. Köket går i vitt och grått och i köket finns det utrymme för en matplats invid fönster. Lägg dessutom till att lägenheten har tre bra sovrum, ett stort vardagsrum och gott om förvaring och ni blir snabbt bekväma med tanken på att flytta in i denna lägenhet. Flera av grannarna har byggt på vanliga balkonger på den franska balkongen. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 18 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg och Larsberg med ett utbud av affärer och restauranger samt Ica Kvantum. Skolor, dagis och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss 238 samt 221 (direktbuss till Ropsten) som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Välkomna på visning!

    Ansvarig mäklare

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-03-24 13:15:00 2019-03-24 14:00:00 40 Bostadsvisning Kostervägen 18, Lidingö 59,3566241869498, 18,1320762634277 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-03-25 17:30:00 2019-03-25 18:00:00 40 Bostadsvisning Kostervägen 18, Lidingö 59,3566241869498, 18,1320762634277 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Kliv in igenom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med avhängning i form av en hatthylla direkt till höger. På golvet ligger en praktisk klinker och väggarna är vitmålade. Längre in i hallen finns även en rymlig klädkammare för extra förvaring.

    Sovrum 1

    Stort sovrum med plats för såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang. Här har säljaren valt att sätta in en hel garderobsvägg med skjutdörrar för extra förvaring. På golvet ligger en stilren ekparkett och väggarna är vitmålade.

    Vardagsrum

    I detta vardagsrum finns det utrymme för såväl vardagsrumsmöblemang som matsalsmöbel. På golvet ligger samma fina ekparkett som i sovrum 1 och väggarna är även här vitmålade. I vardagsrummet finns också en fransk balkong. Det finns flera stycken i föreningen som har valt att bygga till en vanlig balkong.

    Sovrum 2

    Även detta sovrum är rymligt och inrymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Här finns det förvaring i form av en klädkammare. I detta sovrum återfinns ekparketten som är genomgående för lägenheten och väggarna är även här målade i vitt.

    Sovrum 3

    Detta sovrum nyttjas idag som extra tv-rum men går att använda som sovrum och inrymmer sängmöbel och tillhörande möblemang. Här finns det förvaring i en platsbyggd garderob. På golvet ligger den fina ekparketten och väggarna är även här vitmålade.

    Kök

    Stilfullt renoverat kök med gott om förvaring i skåp med vita luckor. Ovan arbetsbänkar i laminat finns ett vitt kakel som stänkskydd. I köket finns det plats för en matplats om 2-3 personer intill fönster. Köket är i övrigt utrustat med: Ugn, häll, kyl/frys, mikro, fläkt och diskmaskin. Golvet pryds av samma fina parkett som i övriga rum och väggarna är även här målade i vitt.

    Badrum

    Helkaklat och stambytt badrum med en ljus klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med: WC, handfat, badkar och skåp.

    Övrigt

    Tillträde enligt överenskommelse.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör det ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Tvättstugor finns i källaren i portarna 7, 10, och 26. I angränsande fastigheter på Kostervägen 12 finns en föreningslokal som är utrustad med kök och på Kostervägen 8 finns ett hobbyrum med arbetsbänkar.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1954

    2017: Fönster målade på utsidan 2015: Renovering tvättstuga 2015: Tak målade i trapphus 2015: Kodlås till dörrar och källare 2011: Renovering av tvättstugan på Kostervägen 26 2011: Takarbete Kostervägen 7 2011: Renovering av tvättstuga belägen på Kostervägen 7 2011: Spolning av stammar 2005-2006 Stambyte 2005-2006 byte av elstigar

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    TV

    Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. För mer information och priser, se www.comhem.se. Det digitala Small-paketet ingår för samtliga medlemmar samt fria kortavgifter för samtliga kort till digitalboxen.

    Bredband

    Bredband via Bredbandsbolaget. Hastighet: 200 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån. Denna kostnad är obligatorisk och är inräknad i den totala månadsavgiften.

    Uteplats/Balkong

    Fransk balkong i söderläge. I föreningen finns det flera som har byggt till en vanlig balkong istället för den franska.

    Bilplats

    30 garageplatser. Går att hyra för 750 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 54 parkeringsplatser. Går att hyra för 200 kr/mån. För närvarande råder det kö.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Andel i föreningen:

    0,747871%

    Andel av årsavgift:

    0,74871%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-13

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av säljare

    Byggnad

    Byggår:

    1954

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Renoveringar:

    2017: Fönster målade på utsidan 2015: Renovering tvättstuga 2015: Tak målade i trapphus 2015: Kodlås till dörrar och källare 2011: Renovering av tvättstugan på Kostervägen 26 2011: Takarbete Kostervägen 7 2011: Renovering av tvättstuga belägen på Kostervägen 7 2011: Spolning av stammar 2005-2006 Stambyte 2005-2006 byte av elstigar

    Förening

    Föreningens namn:

    HSB Korvetten i Lidingö

    Lägenhetsnummer:

    69

    Antal lägenheter:

    146

    Antal lokaler:

    3

    Allmänt om föreningen:

    Brf Korvetten bildades 1954. Föreningen består av 146 stycken lägenheter varav 145 stycken upplåts med bostadsrätt och en med hyresrätt. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening).    Föreningens ekonomi:

    Föreningen har en god ekonomi med en låg belåningsgrad på endast ca 3 695 kr/kvm BOA. Det finns i dagsläget (2019-03-15) inga beslut om kommande avgiftsförändringar.    Gjorda renoveringar:

    Under 2018 kommer en OVK att göras i samtliga lägenheter.    Annat:

    Brf Korvetten är en HSB Förening och föreningen kräver medlemskap i HSB Stockholm. https://blimedlem.hsb.se/index.html Se föreningens informativa hemsida för mer information.


    Energideklaration

    Energikonsumtion:

    129 kWh/m2 år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor