Lojovägen 73, Lidingö

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 20 Jan 12:45 - 13:15

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Mån 21 Jan

  Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning

  Anmäl till visning

  Adress

  Lojovägen 73 - Lidingö

  Kommun

  Lidingö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1973

  Boarea

  68m2

  Areauppgifter enligt mätning

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Rudboda

  Avgift

  3 588 kr/mån

  I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt garageplats.

  /Utgångspris

  2 995 000 kr

  44 044 kr/m2

  Stambytt och totalrenoverad trea på Lojovägen!

  Nu har ni chansen att förvärva en av Lojovägens bästa treor. Lägenheten är totalrenoverad och har redan gjort stambyte. I denna fantastiska lägenhet får ni förutom ett stambytt badrum också genomgående parkettgolv, ett stilrent och stambytt kök med moderna materialval, social och öppen planlösning samt två bra sovrum och ett härligt vardagsrum. Lägg därtill en balkong i ett av föreningens bästa lägen och ni förstår att här blir lätt att trivas. Detta är att boende för er som uppskattar en lugn miljö nära skog och hav samtidigt som det endast tar ca 15 minuter till Ropsten med buss. Läget i Rudboda är mycket populärt och passar för såväl unga som äldre tack vare områdets olika lekplatser, sandlådor, gungor, boule- och tennisbana.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-20 12:45:00 2019-01-20 13:15:00 40 Bostadsvisning Lojovägen 73, Lidingö 59,37495748, 18,18542192 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-21 00:00:00 2019-01-21 00:00:00 40 Bostadsvisning Lojovägen 73, Lidingö 59,37495748, 18,18542192 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Kliv in igenom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med förvaring direkt till vänster i en stor klädkammare. På golvet ligger en ljus parkett och väggarna är vitmålade.

  Sovrum 1

  I detta sovrum får ni plats med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. På golvet ligger samma fina parkett som i hallen och väggarna är likt hallen vitmålade.

  Sovrum 2

  Perfekt barnrum eller kontor. I sovrum 2 får det plats med en sängmöbel alternativt kontorsmöbler. På golvet ligger den genomgående parketten och väggarna är målade i vitt.

  Vardagsrum

  I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet med utrymme för såväl vardagsrumsmöblemang som matplats. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen i helt insynsskyddat läge. I vardagsrummet ligger den fina parketten och väggarna är målade i samma vita kulör som sovrummen och hallen.

  Balkong

  Balkong i högt och fritt läge helt utan insyn. Balkongläget är ett av de bästa i området med fantastiskt utsikt över skog och äng. Sydostläget ger mycket sol.

  Kök

  Stilrent och stambytt kök med gott om förvaring i skåp med grå luckor. Ovan arbetsbänkar i laminat finns här en carraramarmor som stänkskydd. Köket är utrustat med: Kyl/frys, diskmaskin, fläkt, häll samt ugn. För ytterligare förvaring och arbetsyta finns här även en portabel köksö. På golvet ligger samma fina parkett som i övriga lägenheten och väggarna följer resterande lägenheten med vitmålade väggar.

  Badrum

  Helkaklat och stambytt badrum med ett vitt kakel på väggarna och en svart klinker på golvet. Säljaren har dessutom valt att ta en del av förrådet i anspråk för att få en smart duschhörna. Badrummet är för övrigt utrustat med: Badkar, tvättmaskin, WC, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse. Lägenheten är inskriven som 2 rok i lägenhetsförteckningen.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör en garageplats. I föreningen finns en gemensamhetslokal, tvättstuga, tennisbana, studsmatta och utomhusschack.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1973

  2011/2012: Portar och trapphus renoverade inklusive säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter. 2014: Garagerenovering. 2015: Träfasader samt trädetaljer på balkonger målades om. 2018: Stambyte på några utvalda lägenheter

  Uteplats/Balkong

  Balkong i högt och fritt läge helt utan insyn. Balkongläget är ett av de bästa i området med fantastisk utsikt över skog och äng. Sydostläget ger mycket sol.

  Bilplats

  Till lägenheten hör en garageplats vilken ingår i månadsavgiften. Har man ej behov av platsen kan den hyras ut till annan medlem. Föreningens gästplatser är avgiftsbelagda 18.00-08.00 vardagar och hela dygnet lördagar och söndagar.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Omåttligt populära Rudboda är belägen i lugna och gröna omgivningar med trevliga promenadstråk och gångavstånd till Askrikefjärden och småbåtshamnen vid Bosöhamnen. För den löpvillige finns mycket bra motionsspår tillgängliga i direkt närhet till bostaden. Rudboda är ett lugnt och samtidigt centralt område med närhet till såväl skog som hav och kommunikationer. I närområdet finns matvarubutik, dagis och skola. För att komma till Ropsten tar ni buss 204 eller 212 som tar er dit på ca 15 minuter.

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,29711%

  Andel av årsavgift:

  0,29711%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Lojohöjden

  Lägenhetsnummer:

  275

  Antal lägenheter:

  304

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Lojohöjden Bostadsrättsförening bildades 1974. Föreningen omfattar 24 bostadshus och en garagebyggnad. Garagebyggnaden inrymmer även tvättstuga, föreningslokal, fastighetsskötarexpedition, förråd, snickeri och grovsoprum. Rudboda Bostadsrättsförening är en förening med 304 bostadsrättslägenheter. Till lägenheterna hör 241 garageplatser och 63 platser för utomhusparkering. Föreningen har en egen och mycket informativ hemsida: www.lojohojden-brf.se  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har enligt senaste bokslutet en låg belåningsgrad om ca 3 600 kr/kvm boarea.  Annat:

  Föreningen kommer om ny detaljplan godkänns att avyttra mark till ett värde av 70-100 miljoner kronor. Detta kan ske tidigast tredje kvartalet 2018.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor