Lobeliavägen 3, Älta

Väldisponerad 4:a i populära Hedvigslund!

Utgångspris

3 995 000 kr

Månadsavgift 4 469 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Älta

Rum: 4 rok

Våning: 0 av 0  (Bottenvåning. ) , Hiss finns

Byggår: 2016/2017

Boarea: 88 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna nyproducerade fyra i populära Hedvigslund, här bor du i ett familjärt område med mycket grönska och friluftsområden. Bostaden ligger i hjärtat av Södra Hedvigslund ett nybyggt småhusområde med flerfamiljshus, radhus, kedjehus och villor. Södra Hedvigslund ligger nära natur som lekplats samt nära till Älta centrum och Tyresö centrum. I Älta bor du mitt emellan storstaden och skärgården. Här finns vacker natur i Erstavik, Nackareservatet samt Hellasgårdens friluftsanläggning som erbjuder bland annat bastu, restaurang och kafé. Här finns flera sjöar som Drevviken (en knapp kilometer bort), Flaten, Ältasjön, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Källtorpssjön och Dammtorpsjön. Det finns gott om naturstigar och cykelleder, bland annat breda cykelbanor ända in till stan. I Älta finns gott om service som livsmedelsaffär och andra butiker, apotek, restaurang, kafé, frisör, gym och bibliotek. Här finns också bra kommunikationer, bland annat bussförbindelser till Slussen, Gullmarsplan och Tyresö centrum. Inom kort avstånd finns två köpcentrum i Nacka, och fler butiker i närliggande Tyresö och Farsta centrum. I Älta finns flera olika förskolor samt grundskola, tennishall, två fotbollsplaner samt ishall. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jessica Severinsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-787 27 62

  jessica.severinsson@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen och avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Enstavig vitpigmenterad ekparkett samt målade ljusgråa väggar. KÖK Nyproducerat kök med stilrena materialval och ny köksutrustning i form av induktionshäll, ugn, diskho, kyl och frys, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan arbetsytan. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp över matplats och kök. Ljusgrå skåpsluckor, enstavig vitpigmenterad ekparkett samt målade ljusgråa väggar. VARDAGSRUM Stort och rymligt vardagsrum med flertalet fönster som erbjuder gott om ljus till rummet. Platsbyggd tv-möbel som medföljer i köpet. Här finner du utgången till balkongen där man kan avnjuta kvällssolen. Plats för större soffgrupp och diverse tv-möbel. Enstavig vitpigmenterad ekparkett bekläder golvet och väggar i ljusgrå ton samt fondvägg med liggande träpanel. SOVRUM 1 Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och diverse sovrumsmöbler, skjutdörrsgarderoben erbjuder gott om förvaring längst hela väggen. Enstavig vitpigmenterad ekparkett och ljusgråa väggar. SOVRUM 2 Bra barnrum eller eventuellt arbetsrum med enstavig vitpigmenterad ekparkett och ljusgråa väggar. SOVRUM 3 Bra barnrum eller eventuellt arbetsrum med enstavig vitpigmenterad ekparkett och ljusgråa väggar. BADRUM Fullt utrustat nyproducerat badrum med fina färgval. Badkar, wc, handdukstork, spegel, handfat, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med förvaring ovan. Vitt kakel med beige fondvägg och grått klinkergolv. WC Utrustat med wc, handfat, eluttag och spegel. Grått klinkergolv, vitt kakel ovan handfat och vitmålade väggar.

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong med plats för balkongmöbel, grill och diverse.

  Bostad

  Rum

  4 rok

  Boarea

  88m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0  (Bottenvåning. ) , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  1009B

  Andel i föreningen

  2,1778%

  Andel av årsavgift

  2,1778%

  TV och internet

  TV Kabel-tv via fiber. Internet Bredband via Fiber. Möjlighet att välja mellan flera leverantörer.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016/2017

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Bergvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Livia

  Föreningens organisationsnummer

  769632-8132

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  68 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  2017

  Äger föreningen marken

  Nej

  Allmän information

  Välkommen till Brf Livia. Föreningen består av 68 lägenheter fördelade i två flerfamiljshus som ligger i det nybyggda området i Södra Hedvigslund. Lägenheterna och husen går i vacker skandinavisk design med entréer som pryds med fina inslag av trä och stora glaspartier. Trappuppgångarna har en dämpad, harmonisk och lugn känsla i med fina detaljer så som de varma tonerna och nummerskyltar i koppar. Hotellkänslan är påtaglig med dessa detaljer såväl som med den ljuddämpande textilmatta i husets korridorer. Postboxar finns vid entrén och tidningsfack vid varje lägenhet. Till var lägenhet hör ett förråd. Föreningen har ett stort cykelförråd där det även finns arbetsbänk för att göra i ordning cykeln. Parkering finns att hyra intill husen. Goda kommunikationer finns runt knuten för de som pendlar. Föreningens hus har FTX system och värms upp av bergvärme. I omnejd finns flertalet natursköna platser att besöka. I Älta finns dels Hedvigslundsparken med dess damm och kanal som gör sig perfekt för de som dyrkar solen och på cykelavstånd finns även flertalet sjöar såväl som populära Hellasgården och dess friluftsreservat. Blickar vi söder ut så nås Tyresös rika friluftsliv på ett par minuters bilfärd. Både Älta C och Tyresö C och dess goda utbud av service och butiker nås enkelt på ett par minuter med bilen. För den som önskar en shoppingdag ligger Sickla köpkvarter och Nacka Forum bara en kvart bort. Området är rikt på grundskolor och förskolor och den närmaste ligger i området!

  Föreningens ekonomi

  Föreningens ekonomi förvaltas av Nabo.

  Parkering

  Parkering: 44 st parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

  Älta

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Lobeliavägen 3, Älta

  Kommun: Nacka

  Område: Älta

  Församling: Nacka Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 3 995 000 kr Utgångspris

  Månadsavgift: 4 469 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-23

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Nacka

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder