Becksjudarvägen 37, 2 tr, Nacka

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Becksjudarvägen 37, 2 tr - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1953-1958

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 (2 tr) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Finntorp

  Avgift

  3 160 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-TV och ett obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån tillkommer för bredband.

  /Utgångspris

  2 995 000 kr

  57 596 kr/m2

  Lägenheten är i exceptionellt bra skick, totalrenovering 2017 och uteplats åt väster!

  Kontakta mäklaren för visning - Nu säljs kanske Finntorps exklusivaste tvårumslägenhet på länge. Allt i lägenheten är renoverat år 2017. Smakfulla och smarta förvaringslösningar som exempelvis tvättmaskin och torktumlare bakom en skjutdörrsgarderob i hallen för att få plats med badkar i badrummet. Alla fönster vetter åt väster vilket ger ett bra ljusinsläpp. Stilrent Haga kök med vitvaror från Siemens och bänkskiva i Carraramarmor. Ytspacklade väggar och genomgående vitlaserat ekgolv förutom i hall och badrum där det ligger grått granitkeramik med golvvärme. Till lägenheten finns även en stor uteplats om ca 28 kvm som vetter åt väster med sol från lunchtid till sen eftermiddag/tidig kväll. Hiss finns i huset och 100 Mbit/s bredband tillkommer för endast 125 kr/mån. Gott om parkeringsplatser finns i området. Finntorp är ett attraktivt bostadsområde i centrala Nacka. Här bor ni i lugna kvarter, mittemot park och grönska. Förskola, skola och gymnasium finns på kort gångavstånd. I lilla Finntorp centrum finns bl.a. en mycket välsorterad närbutik, gym, frisör, en av Stockholms bästa sushirestauranger, Tosa sushi, samt trevliga Papa Lee Bakery. På promenadavstånd ligger både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, bio, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter - endast 9 minuter med buss eller Saltsjöbanan till Slussen. Tvärbanans station Sickla ligger endast 500 meter från lägenheten. I framtiden planeras en tunnelbanestation i Sickla intill Tvärbanan och Saltsjöbanan.

  Ansvarig mäklare

  Olof Edelsvärd

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med två skjutdörrsgarderober med spegelglas från Lumi. Bakom den ena skjutdörrsgarderoben finns en tvättmaskin och en torktumlare. Grått granitkeramik på golvet och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr. ELFA inredningen ingår ej, eventuellt enligt ök med säljaren. Ljusrampen i hallen följer med köpet.

  KÖK

  Stilrent Haga kök med vita skåpluckor, vitt kakel upp till taket och arbetsbänk i Carraramarmor. Dessutom finns en praktisk köksö med gott om lådor och bra arbetsytor. Maskinell utrustning från Siemens består av: induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys och inbyggd ugn. Matplats för ca 6 personer med möjlighet att duka långbord eftersom det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vitlaserat ekgolv och vitmålade väggar. Ljusrampen i köket följer med i köpet.

  VARDAGSRUM

  Väldisponerat vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och matgrupp. Utgång till stor altan och fönster åt väster med bra ljusinsläpp. Vitlaserat ekgolv och vitmålade väggar. Ljusrampen i taket följer med i köpet.

  SOVRUM

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Praktisk skjutdörrsgarderob i spegelglas från Lumi. Vitlaserat ekgolv och vitmålade väggar. ELFA inredningen ingår ej, eventuellt enligt ök med säljaren.

  BADRUM

  Modernt och exklusivt badrum med granitkeramik både på golvet och väggarna. Här finns handfat, badkar med takdusch, toalett, golvvärme, handdukstork och spotlights. Tvättmaskin och torktumlare finns i hallen. Det finns ett kvalitetsdokument för badrumsrenoveringen (2017).

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns ett källarförråd om ca 3 kvm. Inom föreningen finns cykel- barnvagnsförråd, tre tvättstugor varav den närmaste når man via källarplan. Dessutom finns en föreningslokal (uthyrs till medlemmar 300 kr/dygn) och en övernattningslägenhet (Dygnskostnad Mån-Tors 200 kr/dygn, Fre-Sön 300 kr/dygn). På grönytan väster om huset har föreningen en grillplats.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1953-1958

  Hela lägenheten totalrenoverades 2017.

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  TV-anslutning från ComHem och ett basutbud med kanaler ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Bredband från Bredbandsbolaget. Kostnaden är 125 kr och läggs på avgiften varje månad (bredband och telefoni). Hastigheten är 100 Mbit/s.

  Uteplats/Balkong

  Utgång till en stor uteplats om ca 28 kvm altan. Belägen åt söder/väster med sol från lunchtid till sen eftermiddag. En av föreningen största altaner och begränsad insyn från grannar. Plats för loungemöbler och matplats för den som önskar.

  Bilplats

  I området tillämpas boendeparkering om 400 kr/mån. Lediga platser brukar nästan alltid finnas i området. Alternativt betalar man 8 kr/timme mellan 8-17 på vardagar, i övrigt är det gratis. I föreningen finns 5 garageplatser men dit är det lång kö.

  Möjligt tillträde

  Flexibelt, snabb tillträde möjligt

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  475 kr/månad

  Försäkring:

  175 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  475 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,47768%

  Andel av årsavgift:

  0,47768%

  Reparationsfond:

  1 237 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1953-1958

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Renoveringar:

  Hela lägenheten totalrenoverades 2017.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Bergakungen i Nacka

  Lägenhetsnummer:

  128

  Antal lägenheter:

  170

  Byggår:

  1953-1958

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  BRF har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg, varje lägenhetsinnehavare behöver dock teckna en egen hemförsäkring. BRF kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. BRF Bergakungen äger och förvaltar fastigheten Bergakungen i Finntorp. Fastigheten innefattar tre byggnader: Bergakungen (Sicklaön 92:3), adress Becksjudarvägen 31-39 Bergknallen (Sicklaön 93:1), adress Becksjudarvägen 41-49 Bergkristallen (Sicklaön 94:1), adress Becksjudarvägen 51-55 Husen uppfördes 1953 - 1958, stambyte genomfördes 2002 -2004. 2005 samt 2006 byggdes ca 2 200 m2 affärslokaler om till 24 st lägenheter i varierande storlek. 2011-2012 byggdes ARF Netcoms gamla lokaler om till ytterligare 3 lägenheter. Föreningen har efter ombyggnaderna 170 lägenheter. Föreningen upplåter en lokal med hyresrätt. IMD El Förkortningen IMD står för individuell mätning och debitering, och har som syfte att få ner kostnaderna för elkonsumtionen, och skapa medvetande kring förbrukningen. Istället för att varje lägenhet har sitt avtal, övertar föreningen den rollen och har ett kontrakt.  Föreningens ekonomi:

  Låg belåning i föreningen om endast 4 397 kr/kvm i utgången 2017-12-31.  Gjorda renoveringar:

  1992 Fasadrenovering. 2003 Dränering av grunden Becksjudarvägen 41 till 49. Installation av en ny tvättstuga Becksjudarvägen 53, samt renovering av tvättstugan Becksjudarvägen 45. Byte av samtliga vatten- och avsloppsstammar Becksjudarvägen 39 till 55 samt nydragning av el. 2004 Byte av samtliga vatten- och avloppsstammar Becksjudarvägen 31 till 37 samt nydragning av el. 2007 Byte av värmeanläggning från olje-, elpanna och värmepump till värmepumpar på bergvärme och frånluft med spets av olja. Införande av enhetsmätning för elen för alla bostadsrättsföreningens elabonnemang, inklusive alla lägenheter. 2011 Ombyggnad av 300 kvm hyreslokaler till tre nya lägenheter. Ombyggnad av tvättstugan Becksjudarvägen 53. Montering av snörasskydd på taket Becksjudarvägen 31 till 39. 2012 Utbyte av samtliga armaturer i trapphus. Utbyte av glas i entrédörrar Becksjudarvägen 41 till 55. Ny takbeläggning på grovsoprummet. 2013/2014 Spolning av samtliga stammar. Spolning och rengöring har även skett upp till vattenlåsen i lägenheterna. 2016 Fönsterbyte. Installation av nytt lås- och passersystem.  Annat:

  Besök föreningens hemsida på: http://www.hsb.se/stockholm/bergakungen


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  52 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor