Budgivning pågår

Fingerörtsvägen 1, 1 tr, Nacka

4 150 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Fingerörtsvägen 1, 1 tr - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  84m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 (1 tr) , Hiss finns

  Rum

  3,5 rok varav 2-4 sovrum

  Område

  Järla Sjö

  Avgift

  5 378 kr/mån

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband & bostadsrättstillägg

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband & bostadsrättstillägg

  /Accepterat pris

  4 150 000 kr

  49 405 kr/m2

  Modern och renoverad lägenhet med södervänd balkong mot mysig innergård!

  Visning 16/6 kl 14.00-14.30 - Accepterat pris! - Fantastisk lägenhet i toppskick som måste upplevas på plats! Suverän planlösning med möjlighet att bygga om lägenheten så att man får totalt 3-4 sovrum, se alternativ planlösning. Stor balkong åt söder mot lugn och barnvänlig innergård. Lägenheten ligger i ett fritt läge med fönster åt söder och åt Birkas villaområde. Väl inne i lägenheten erbjuds hög standard och bra förvaringsmöjligheter. Modernt kök från Vedum med full utrustning och matsplats för ca 4-6 personer nyrenoverat badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, två sovrum varav ett stort som enkelt kan delas av till två sovrum. Intill entrén finns ett förråd som även kan disponeras som sovrum. Genomgående vitlaserade parkettgolv och ljusa/tapetserade väggar i harmoniska kulörer. Bra parkeringsmöjligheter i området genom p-plats utomhus eller garage (utomhusplats finns direkt). Från lägenheten är det badrocksavstånd till badbryggorna vid Järla Sjö och intill lägenheten finns trevliga lekplatser att tillgå. Bor man vid Järla Sjö har man tillgång till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt i mellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Med kommunikationer till och från Järla Sjö via Slussen går flera bussar och Saltsjöbanan, resan tar ca 8 minuter. Trivsam omgivning med promenadstråk längs vattnet och möjlighet till ett uppfriskande dopp vid en av de många badbryggorna. Vintertid kan man åka skridskor på Järla Sjö och på sommaren fiska kräftor. När tunnelbanan står klar 2026 kommer station Järla Sjö ligga nära lägenheten. Välkommen att trivas i ett av Nackas trevligaste områden!

  Ansvarig mäklare

  Olof Edelsvärd

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Extra kontaktperson

  Adam Stephani

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-791 13 46

  adam.stephani@lansfast.se Läs mer om Adam

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Alternativ planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Trevlig hall med avhängning genom hatthylla och utrymme för garderob. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

  Vardagsrum

  Stort och luftigt vardagsrum med plats för en större soffgrupp och matsalsbord. Utgång till balkong och stora fönsterpartier åt söder. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

  Kök

  Rymligt kök från Vedum med vita köksluckor, arbetsbänk i massivt trä och diskbänk i rostfritt. Kakel ovan arbetsytorna som stänkskydd. Matplats för ca 4-6 personer och med utsikt över Birka. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

  Sovrum 1

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och diverse sovrumsmöbler och fönster mot innergården. Rummet kan enkelt delas av till två, se alternativ planlösning. Förvaring erbjuds i fem garderober, alla med överskåp. Vacker blommig tapet på väggarna och och vitlaserat parkettgolv.

  Sovrum 2

  Mysigt sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

  Sovrum 3/Förråd

  Fönster ger möjlighet att disponera detta rum som sovrum. Idag finns här städskåp och garderob. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

  Badrum

  Helkaklat och stilrent badrum med vita kaklade väggar och svart/vitt klinkergolv med golvvärme. Här finns badkar med takdusch och duschvägg i glas, handdukstork, toalett, kommod, spegelskåp och spotlights i taket. Till vänster finns en tvättavdelning med en arbetsbänk, två underliggande skåp och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Våtrumsintyg finns.

  Övriga utrymmen

  Det finns tre cykelrum i föreningen. Ett vid soprummet och två inne på gården. I föreningen finns det ett förråd för barnvagnar och rullatorer i varje port. Föreningen har 30 förråd för uthyrning för 250 kr/månad.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2007

  Renoveringar 2016 -Målning av lägenhet -Vitlaserat och slipat golv/trösklar -Badrumsrenovering (våtrumsintyg finns) -Möbler/inredning badrum 2017 -Miele diskmaskin -Persienner vardagsrum och sovrum -Husqvarna spis/ugn 2011 -Miele kombinerad tvättmaskin och torktumlare

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Comhem är vår nuvarande leverantör av kabel- tv. I avgiften ingår det analoga basutbudet.

  Bredband

  Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit AB. Varje hushåll har en hastighet motsvarande 100/100 Mbit/s. Avgiften för bredbandsuppkopplingen ingår i den vanliga månadsavgiften. Föreningen kommer uppgradera hastigheten till 1000 Mbit/s utan extra kostnad.

  TV & bredband

  Comhem är vår nuvarande leverantör av kabel- tv. I avgiften ingår det analoga basutbudet. Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit AB. Varje hushåll har en hastighet motsvarande 100/100 Mbit/s. Avgiften för bredbandsuppkopplingen ingår i den vanliga månadsavgiften. Möjlighet att uppgradera hastigheten till 1000 Mbit/s finns till en extra kostnad.

  Uteplats/Balkong

  Södervänd balkong med utsikt mot innergården och plats för matbord eller mindre loungemöbel. Eluttag och vind/insynsskydd finns.

  Bilplats

  Föreningen har 50 garageplatser med ingång från port 8 och 10. Kostnaden är 600 kr/månad att hyra. I dagsläget är det 2 personer i kö, kontrollerat 19/5 2019. Det finns dessutom 23 parkeringsplatser att hyra för 250 kr/månad utomhus. I dagsläget finns det ingen kö vilket innebär att man får en plats direkt, kontrollerat 19/5 2019. Det finns även möjlighet att nyttja boendeparkeringen i Järla Sjö eller gratis parkering längs med Ekuddsvägen (mellan kl 17.00-8.00, annars 8 kr/tim). Det finns även möjlighet att hyra garageplats på Ekudden för ca 1000 kr/månad.

  Möjligt tillträde

  Flexibelt tillträde

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  475 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  325 kr/månad

  Total driftkostnad:

  475 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  1,2601%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Renoveringar 2016 -Målning av lägenhet -Vitlaserat och slipat golv/trösklar -Badrumsrenovering (våtrumsintyg finns) -Möbler/inredning badrum 2017 -Miele diskmaskin -Persienner vardagsrum och sovrum -Husqvarna spis/ugn 2011 -Miele kombinerad tvättmaskin och torktumlare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vikingaleden

  Lägenhetsnummer:

  6

  Antal lägenheter:

  91

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Vikingaleden består ut av tre fastigheter med totalt 91 lägenheter i 7 portar. Byggnaderna stod klara för inflyttning 2006-2007.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har en god ekonomi och endast 7 415 kr i skuld/kvm per årsredovisning 2017. Ekonomisk förvaltare är Valvet Förvaltning AB. Det finns inga planerade avgiftsförändringar, kontrollerat 15/5 2019.  Gjorda renoveringar:

  Det finns inga stora planerade renoveringar, endast löpande enligt underhållsplanen. Kontrollerat 15/5 2019.  TV/Internet:

  Comhem är vår nuvarande leverantör av kabel- tv. I avgiften ingår det analoga basutbudet. Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit AB. Varje hushåll har en hastighet motsvarande 100/100 Mbit/s. Avgiften för bredbandsuppkopplingen ingår i den vanliga månadsavgiften. Möjlighet att uppgradera hastigheten till 1000 Mbit/s finns till en extra kostnad.  Parkering:

  Föreningen har 50 garageplatser med ingång från port 8 och 10. Kostnaden är 600 kr/månad att hyra. Det finns dessutom 23 parkeringsplatser att hyra för 250 kr/månad utomhus. Information om köläget uppdateras annonsen med inom kort. Det finns även möjlighet att nyttja boendeparkeringen i Järla Sjö eller gratis parkering längs med Ekuddsvägen (mellan kl 17.00-8.00, annars 8 kr/tim). Det finns även möjlighet att hyra garageplats på Ekudden för ca 1000 kr/månad.  Gemensamma utrymmen:

  Barnvagnsförråd finns i entréplan.  Annat:

  Genom förråds- och båtplatshanteringens överförande från den ekonomiska föreningen till samfälligheten i Järla sjö har Vikingaledens boende nu rätt att gå in platsköerna. Kontakta områdesansvarige i Järla sjö via info@jarlasjo.se för mer information.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  116 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor