Finnbergsvägen 24, Nacka

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Finnbergsvägen 24 - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  58m2

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Finnberget

  Avgift

  3 285 kr/mån

  I avgiften ingår värme och vatten.

  Accepterat pris

  2 695 000 kr

  46 466 kr/m2

  Möjlig 3:a med gavelläge och eftermiddagssol på balkongen.

  Möjlig 3:a till accepterat pris ring eller maila för bokad visning! Välkommen till Finnbergsvägen 24 och denna välplanerade gavellägenhet fördelat på 58 effektiva kvadratmeter. Lägenheten är mycket ljus med sol från tidig morgon till sena kvällen. Genomgående fint skick. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med klädkammare, kök med trevlig matplats, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht badrum. Balkong med sol på eftermiddagen och kvällen. Stabil Brf med god ekonomi och många stora renoveringar bakom sig. Området är lugnt och vackert beläget mitt emot Djurgården, nära stan men ändå intill naturen. Här är det familjärt och trevligt, man umgås och trivs. Slå dig ned på berget, gärna vid grillplatserna och njut av och den underbara utsikten över Stockholms inlopp. På cykelavstånd når ni både Sickla köpkvarter och Södermalm. Med all shopping, service och restauranger. Nu finns även nyöppnade ICA-butiken i Finnboda Hamn på gångavstånd. Med buss 402 når du Slussen på ca 7-8 minuter och även Nacka Forum, nu när nya bron över Svindersvik är klar. Buss 53 tar dig genom Stockholm och buss 469 går via Sickla till Nacka Sjukhus. Det är dessutom väldigt populärt att ta båten in till stan från Finnboda hamn.

  Ansvarig mäklare

  Ola Niklasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-787 24 85

  ola.niklasson@lansfast.se Läs mer om Ola

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Finnbergsvägen 24

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med parkettgolv och målade väggar. Goda avhängningsmöjligheter.

  Vardagsrum

  Trevligt sällskapsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Klädkammare med fönster som vissa bygger om till kontor. Parkettgolv och målade väggar.

  Sovrum

  Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter med garderob med skjutdörrar.

  Kök

  Praktiskt kök med gott om förvaringsmöjligheter i flera skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Vita köksluckor, bänkskiva i laminat, köksutrustning i rostfritt och grått kakel som stänkskydd över arbetsytorna. Trevlig matplats vid balkongen med plats för ett bord för 4-5 personer. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Parkettgolv och målade väggar.

  Badrum

  Fräscht badrum med schackrutigt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasvägg, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillgång till gemensam tvättstuga i port 28:a. Där finns två tvättstationer med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i varje station, dessutom finns det en mangel. Allt mycket fräscht och moderna maskiner. Cykel- och barnvagnsförråd finns i porten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1948

  Bredband

  Boende kan välja att få TV, telefoni, bredband och digital-tv levererad av Com Hem eller Telia (Fiber). Avtal tecknas separat med respektive distributör.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong med utgång från köket. Västerläge med sol från mitt på dagen till sena kvällen.

  Bilplats

  P-platser utomhus för 350 kr/mån - 134 st (just nu 4 st i kö, troligen ca 3-4 mån väntetid). Platser i grannföreningens p-hus kostar 700 kr/mån - 15 st, 13 st i kö i dagsläget (längre kö). Garage i fristående länga kostar 1 250 kr/mån - 14 st (lång kö i dagsläget). Så snart styrelsen godkänt medlemsansökan kan man ställa sig i kön genom att skicka kontaktuppgifter i ett mail till parkering@finnberget.se.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  470 kr/månad

  Försäkring:

  170 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  470 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,41335%

  Andel av årsavgift:

  0,46327%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Finnberget Sicklaön 37:24

  Lägenhetsnummer:

  46

  Antal lägenheter:

  226

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen registrerades 2001 och består av fem bostadshus uppförda 1948-1954 samt Finnbergsvägen 52-60 kallat "nybygget", byggt år 1956. Samt en garagelänga och fyra miljöhus. Föreningen upplåter 211 lägenheter med bostadsrätt samt 15 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har god likviditet och ekonomi - vilket tillåter en låg månadsavgift. Föreningen har en fritidslokal på Finnbergsvägen 40. I lokalen finns ett kök med bardisk, rum med soffgrupp samt våningssäng med övernattningsmöjligheter för en hel familj. Lokalen går att hyra för 350 kr/dygn. Här kan även lugnare fester hållas av de boende i föreningen. Bord och stolar för ca 30 personer finns.  Föreningens ekonomi:

  Lån per/kvm för 2017 är 4 880 kr/kvm. Minsta ägarandel ä 10 %.  Gjorda renoveringar:

  Mellan åren 1988-1991 genomgick byggnaderna en totalrenovering, då bl a VA stammar byttes ut. Se vidare information på deras hemsida, www.finnberget.se Fastighetens byggår: 1948-1954 Ombyggnadsår: 1988-1991 Byte av stammar: Bytt 1988-1991 Badrum: Bytt 1988-1991 Ventilation: Bytt 1988-1991 El-stammar: Bytt 1989-1991 i lägenheterna Finns 3-fas el indraget: Nej, möjlighet finns att dra in om så önskas. Är fasaden putsad? Ja, 1990-91 2008 OVK – Obligatorisk ventilationskontroll 2009 Extra belysning vid entréerna, uppfräschning av gemensamhetslokalens övernattningsdel 2008-2012 Nya balkonger 2010 ommålning av trapphusen, ny armatur i trapphusen, stamspolning, iordningställande av grillplatser 2011 Delvis ny puts på fasaderna vid Finnbergvägen 3, 38 och 54 Nyasfaltering av hela området 2012 Underhåll av undercentraler med byte av varmvattenväxlare, byte av samtliga ventiler på värmestammarna, renovering av uteplatser på ”Varvsgården” Finnbergsvägen 44-50, nedtagning av almsjuka träd, installation av fiber (Telia), energideklaration, 2013 Byte av VA-ledning, börjat med matavfallsinsamling i mindre skala 2015/2016 Byte av fönster 2017 Stamspolning och obligatorisk ventilationskontroll Vad för slags köksfläkt kan man ha i lägenheten? Kolfilterfläkt utan anslutning till ventilation alternativt dragkåpa (utan motor) kopplad till fastighetens ventilation. Trappstädning sköts av: Städfirma  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  161 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor