Sickla Allé 1, 1tr, Nacka

4 400 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sickla Allé 1, 1tr - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2006

  Boarea

  85m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 (Våningsplan 2 av 5 (1 trappa). ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Sickla

  Avgift

  4 739 kr/mån

  inklusive värme, vatten, kabel-TV och bredband.

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband

  Accepterat pris

  4 400 000 kr

  51 765 kr/m2

  Attraktiv 3:a i mycket fint skick med två balkonger och närhet till city!

  Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning av lägenheten. Välkommen till Sickla Allé 1 och denna fantastiska 3:a om 85 kvadratmeter. Lägenheten är i mycket gott skick med moderna materialval och utrustning som håller hög standard. Lägenheten erbjuder trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ljust vardagsrum med utgång till balkong och öppen planlösning, stilrent kök med modern maskinell utrustning, två rymliga sovrum med goda förvaringsutrymmen och ett fräscht badrum. Lägenheten har två stora balkonger som går att glasa in för den som önskar. Balkongen som vetter mot allén är delvis inglasad. Garage finns i huset och dit kommer man direkt med hissen. Bredband med 100 Mbit/s ingår i avgiften. Det finns många bra platser i Stockholm att bo på men Sickla är svårslaget. Här bor man i ett lugnt och populärt område med närhet till allt. Suveräna kommunikationer dygnet runt med 8 min till Slussen, natur, badsjö samt skidbacke runt knuten, Sickla Köpkvarter ett stenkast bort med stans bästa shopping med ett brett utbud av modebutiker, livsmedelsaffär, systembolag, apotek, restauranger, caféer mm. För den som är bilburen och ska norr eller söder ut ligger södra länken bara någon minut iväg. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Ola Niklasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-787 24 85

  ola.niklasson@lansfast.se Läs mer om Ola

  Extra kontaktperson

  Adam Stephani

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-791 13 46

  adam.stephani@lansfast.se Läs mer om Adam

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉ

  Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, här finns garderob med överskåp och gott om förvaring bakom skjutdörrar med spegelglas. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  VARDAGSRUM

  Trevligt sällskapsrum med plats för stor soffgrupp och diverse vardagsrumsmöbler. Härliga ytor med öppen planlösning mot matplatsen och köket. Ljus och luftig känsla med stora fönsterpartier. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  KÖK

  Stilrent Myresjökök med modern utrustning, vita köksluckor, mosaik som stänkskydd och snygg arbetsbänk i valnöt. Bra förvaring med gott om skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Stor matplats mellan köket och vardagsrummet med plats för större middagsbord och utgång till balkongen. Parkettgolv och ljust målade väggar. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, inbyggnads ugn, mikrovågsugn, kyl, frys och diskmaskin.

  SOVRUM 1

  Rymligt sovrum med plats för bredare säng. Bra förvaring med flera inbyggda garderober. Parkettgolv, ljust målade väggar samt två fondväggar; en målad och en tapetserad.

  SOVRUM 2

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Suveräna förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare och tre garderober. Utgång till en av lägenhetens två balkonger. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  BADRUM

  Stort och modernt badrum med stilrena ytskikt. Klinker med värmeslingor på golvet och helkaklade väggar med vita stilrena kakelplattor. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, dusch med glasvägg, handdukstork samt tvättmaskin. Över tvättmaskinen finns en lång arbetsbänk och överskåp för förvaring.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten disponeras ett stort förråd som ligger beläget i husets källare. Tillgång till två gemensamma tvättstugor med tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare. Föreningen har en gemenskapslokal som kan nyttjas av medlemmarna, i lokalen finns övernattningsmöjligheter och kostnaden är 300 kr/dygn. Även gemensamt cykelförråd finns. Två soprum med sortering finns i föreningen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2006

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV från Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften. Bredband via Banhof med (1000 mbit/s) ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Lägenheten har två balkonger med plats för stolar och bord, en mot söder och den andra mot väster. Den ena balkongen är till hälften inglasad och för den som önskar att glasa in balkongerna är det inga problem då det tidigare beviljats bygglov för det. Grillning på balkongen är tillåtet med gasol eller el.

  Bilplats

  90 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Ca 5 personer står i kö, kontrollerat december 2018.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,8609%

  Andel av årsavgift:

  0,86%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-03

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2006

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tryckeriet i Nacka

  Lägenhetsnummer:

  9631

  Antal lägenheter:

  120

  Byggår:

  2006

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Besök föreningens hemsida på www.brftryckeriet.se för mycket matnyttig information. Föreningen flyttade in i den nybyggda fastigheten 2006-2007 och i föreningen finns det 120 lägenheter och 6 lokaler.  Föreningens ekonomi:

  Skuld per/kvm vid utgången 2018 var 11 121 kr. Avgiften har varit oförändrad de senaste 6 åren. Föreningen har 6 lokaler i gatuplan som hyrs ut och ger bra intäkter. Inga planerade förändringar av avgiften är beslutad för 2019.  TV/Internet:

  Kabel-TV från Com-Hem och ett basutbud ingår i avgiften. Bredband via Banhof med (1000 mbit/s) ingår i avgiften.  Parkering:

  Brf Tryckeriet disponerar 90 st bilplatser i garaget under gården som delas med Brf Sjöstugan och Brf Utsikten. Varje föreningsmedlem/lägenhet har i första hand rätt till en garageplats. Kostnaden för att hyra en plats är 600 kr per månad. I mån av plats är det möjligt att hyra fler än en garageplats men önskar föreningsmedlem utan garageplats söka en och det är fullt i garaget skall föreningsmedlemmar med fler än en garageplats ställa sin extra plats till förfogande. Garaget sköts av en samfällighetsförening med representanter från Brf Tryckeriet, Brf Sjöstugan och Brf Utsikten. För att ställa sig i kö kontaktas samfällighetsföreningen via mail: sags@brfsjostugan.se.  Gårdsplan:

  Mysig innergård med gräsytor, sandlåda, planteringslådor och trevliga sittgrupper att umgås vid.  Gemensamma utrymmen:

  Tillgång till två gemensamma tvättstugor med tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare. Föreningen har en gemenskapslokal som kan nyttjas av medlemmarna, i lokalen finns övernattningsmöjligheter och kostnaden är 300 kr/dygn. Även gemensamt cykelförråd finns. Två soprum med sortering finns i föreningen.  Annat:

  Bostadsrättstillägg ingår i Bostadsrättsföreningens försäkring, vilket ger en billigare hemförsäkring.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  94 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor