Siloplatsen 6, vån 18, Nacka

6 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Siloplatsen 6, vån 18 - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  78m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  18 av 21 (Våningsplan 18 av 21. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kvarnholmen

  Avgift

  4 290 kr/mån

  I avgiften ingår: värme, vatten, digital TV, bredband och IP-telefoni (ej samtalskostnad).

  Accepterat pris

  6 195 000 kr

  79 423 kr/m2

  ACCEPTERAT PRIS - Modern trerumslägenhet i populära "Stockholm Lighthouse"

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  ACCEPTERAT PRIS - Äntligen en välplanerad 3:a i attraktiva "Stockholm Lighthouse" till salu! Bekvämt boende med garage i huset och hiss upp till lägenheten. Tilltänkt planlösning med stilrena materialval och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor balkong som erbjuder en magisk utsikt över Stockholmsinlopp. Högst upp i tornet finns en inglasad lounge med bastu och relax för alla boende samt en festlokal att nyttja. Ett underbart boende intill skärgård och storstad. Kvarnholmen är ön som ligger mitt emellan Stockholm city och skärgården med vy över Saltsjön och Stockholms inlopp. Här uppförs en mycket attraktiv stadsdel med hänförande utsikt över Saltsjön, Djurgårdens grönska och Gamla stan. De historiska omgivningarna i området blandat med moderna bostäder, kommersiella lokaler, strandpromenader, kajer och grönområden skapar en unik boendemiljö som skänker hög livskvalitet. På Kvarnholmen beläget mittemot Djurgården, kan du njuta av såväl naturens som stadens alla fördelar. Du har Nacka med vackra naturområden och skärgården åt ena hållet och innerstan nära åt det andra. Det stolta arvet från industrins glansdagar finns kvar på ön och ger historisk karaktär till den levande stadsdel som nu växer fram. En ny stadsdel, med bostäder, arbetsplatser, butiker, närservice, restauranger, skola, kultur och rekreation. Mer info om projektet hittar du på: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/stockholm-lighthouse-brf-silouette/ Kontakta mäklaren för mer info

  Ansvarig mäklare

  Adam Hultqvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se Läs mer om Adam

  Extra kontaktperson

  Olof Edelsvärd

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 73 95

  olof.edelsvard@lansfast.se Läs mer om Olof

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉ Trevlig entré med god plats för förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp. I direkt anslutning till hallen finner man det stora sovrummet med fönster i öst. Väggarna är vitmålade och trägolv från Tarkett (Shade Ek Cream White Plank). VARDAGSRUM Generöst och lättmöblerat vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Magisk utsikt och utgång till den fantastiska balkongen om hela 11m² med en extraordinär utsikt över Djurgården och Stockholmsinlopp. Väggarna är vitmålade och trägolv från Tarkett (Shade Ek Cream White Plank). KÖK Toppmodernt kök från Vedum. Köksluckor i turkos med pushfunktion. Bänkskiva i glimrande yta med lätt sten struktur (3450 Mineral Jet) med exklusiva kakelplattor i gråskala (Cement Silver 60x60) med grå fog. Kökets maskinella utrustning består av kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt inbyggd fläkt från Franke med rostfri front. Väggarna är vitmålade och trägolv från Tarkett (Shade Ek Cream White Plank). SOVRUM 1 Arbetsrum/sovrum med plats för säng samt diverse sovrumsmöblemang. Fönster i två väderstreck. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger trägolv från Tarkett (Shade Ek Cream White Plank). SOVRUM 2 Stort sovrum med plats för både dubbelsäng samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i skjutdörrsgarderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger trägolv från Tarkett (Shade Ek Cream White Plank). BADRUM Snyggt och modernt badrum utrustat med allt badrum kräver. Kakel och klinker i grå ton. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finner man en arbetsbänk i mörk laminat samt förvaring ovan. Badrummet är i övrigt utrustat med dusch, tvättställ, wc, spegel samt golvvärme. Länkar om projektet: http://www.kvarnholmen.com/ http://neo4web.sightline.se/kuab/ 3D-vy över framtida Kvarnholmen. https://peabbostad.se/projekt/stockholm/stockholm-lighthouse-brf-silouette/

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd om ca 4-5 kvm. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd, källsorteringsrum och barnvagnsrum i entréplan/källarplan. Högst upp i tornet finns en inglasad lounge med bastu och relax för alla boende samt en festlokal att nyttja. Även en gästlägenhet kommer att finnas i fastigheten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Extra stor balkong om ca 11 m² med en magisk utsikt över Stockholmsinlopp och Djurgården.

  Bilplats

  I föreningen finns 111 garageplatser på 130 lägenheter vilkjet motsvarar nästan 1 plats per lägenhet. Garaget består av tre våningsplan under mark med hiss upp till lägenheterna.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  550 kr/månad

  Försäkring:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  550 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,80679%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Silouette

  Lägenhetsnummer:

  31803

  Antal lägenheter:

  130

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Byggherre är PEAB och bygget påbörjades 2014 och står klart 2017-2018. Bostadsrättsföreningen är en äkta förening och äger marken. Tomtareal: 2 008 kvm Boarea: 9 668 kvm  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor