Budgivning pågår

Västra Finnbodavägen 3, Nacka

Aktuellt bud

3 200 000 kr

Utgångspris 3 200 000 kr

Budgivare 3 14/07 kl: 20:45 - 3 200 000 kr

Budgivare 1 19/06 kl: 17:05 - 3 050 000 kr

Budgivare 2 18/06 kl: 21:44 - 3 020 000 kr

Budgivare 1 18/06 kl: 14:16 - 2 995 000 kr

Budgivare 1 18/06 kl: 14:14 - 1 995 000 kr

* Detta bud har dragits tillbaka

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Västra Finnbodavägen 3 - Nacka

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  56m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 6 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Saltsjöqvarn

  Tillträde

  10-11-2019

  Avgift

  2 996 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) med ett obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån för bredband.

  /Accepterat pris

  3 200 000 kr

  57 143 kr/m2

  Accepterat pris - visning 1/7, kontakta mäklaren för mer info - Välkommen upp till Västra Finnbodavägen 3 och denna stilsäkra lägenhet om 56 väldisponerade kvadratmeter. Lägenheten är i ett mycket gott skick och bjuder på genomgående trevligt ljusinsläpp i samtliga rum och sällskapsytor. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klädkammare, trevligt vardagsrum med utgången till balkongen och utsikt över en grönskande slänt, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med trevlig matplats invid fönster samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen ligger mot sydväst med sol på eftermiddagen. I Stockholm finns det många bra ställen att bo på men Saltsjöqvarn är svårslaget. Här lever man i en lugn idyll med storslagen utsikt över Saltsjön mot Waldemarsudde, Kungliga Djurgården och Stockholms inlopp. Mycket bra kommunikationer till och från området med flera bussar och pendelbåt som tar dig direkt till Nybrokajen på ca 10 min med SL-kortet. Bussarna tar mindre än 5 min till Slussen. Området ligger ett stenkast från Södermalm och den heta pulsen som Stockholms innerstad erbjuder och Sickla Köpkvarter med stans bästa shopping ligger inom gångavstånd.

  Ansvarig mäklare

  Adam Stephani

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-791 13 46

  adam.stephani@lansfast.se Läs mer om Adam

  Extra kontaktperson

  Ola Niklasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-787 24 85

  ola.niklasson@lansfast.se Läs mer om Ola

  Alla bilder

  Planritning

  Västra Finnbodavägen 3

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Trevlig och ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder samt en generös klädkammare med gott om utrymme för säsongskläder, skor och övrig förvaring. Grå klinker på golv och vita målade väggar.

  Vardagsrum

  Ljust och öppen sällskapsyta med plats för soffgrupp. Parkettgolv och målade väggar. Vardagsrummet ansluter till både kök och sovrum samt här ifrån når du balkongen som bjuder på eftermiddags- och kvällssol.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och skrivbord. I rummet finns en generös skjutdörrsgarderob med plats för mycket förvaring. Parkettgolv och målade väggar.

  Kök

  Charmigt kök med gott om skåpförvaring och härligt ljusinsläpp. Kakel i klassiskt vitt över arbetsbänken i ek, vita köksluckor, dubbelugn, glaskeramikhäll, diskmaskin samt kyl/frys. Plats för matbord vid fönstret intill öppningen till vardagsrum.

  Badrum

  Stort och fräscht duschrum med inglasad dusch, handfat i kommod, wc och badrumsskåp. Installationer: Tvättmaskin och väggmonterad torktumlare. Klinker med värme och kaklade väggar.

  Övriga utrymmen

  Till varje lägenhet hör ett källarförråd, vilket är uppmärkt med motsvarande lägenhetsnummer.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1999

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  I avgiften ingår digital TV (ComHem Medium 8 favoriter), 100Mbit/s bredband och telefonabonnemang.

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong med utsikt över föreningens innergård.

  Bilplats

  Föreningen har 130 garageplatser att hyras av boende och lokalhyresgäster till en kostnad av 900 kr/månaden. Garageplatser kan ej överlåtas. Behöver man plats eller önskar byta plats, kontakta garageansvarig i styrelsen. För besökande finns 11 platser (med P-automat) utanför Bageribacken 8.

  Möjligt tillträde

  Flexibelt

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  242 kr/månad

  Försäkring:

  42 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  242 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,4351%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Saltsjöqvarn 1

  Lägenhetsnummer:

  06072

  Antal lägenheter:

  172

  Antal lokaler:

  20

  Allmänt om föreningen:

  Brf Saltsjöqvarn 1 förvärvade fastigheten 1999 och inrymmer 172 lägenheter och 20 lokaler och ligger på adresserna Hästholmsvägen 25-33, Västra Finnbodavägen 1-5 samt Bageribacken 2-8. I föreningen inryms också färgbutiken Caparaol, frisersalong Aura och Sushirestaurang. Pressbyrå, närbutik, gym och två restauranger finns i omedelbar närhet. Besök gärna föreningens hemsida på www.saltsjoqvarn.se  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar, kontrollerat 2019-05-31.  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar i föreningen, kontrolerat 15/10-2018.  TV/Internet:

  I avgiften ingår digital TV (ComHem Medium 8 favoriter), 100Mbit/s bredband och telefonabonnemang.  Annat:

  Den för föreningen gemensamma tvättstugan på Bageribacken 8, gaveln, är i första hand avsedd för grovtvätt. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet ingår även ett källar- eller vindsförråd.


  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-05-05

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor