Betsövägen 4, Saltsjö-Boo

1 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 16 Jun 14:00 - 14:30

   Öppen visning - anmäl dig för bättre service

   Anmäl till visning

   Adress

   Betsövägen 4 - Saltsjö-Boo

   Kommun

   Nacka

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1970

   Boarea

   48m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   3 av 4 (Våningsplan 3 av 4. ) , Hiss finns

   Rum

   2,5 rok varav 1,5 sovrum

   Område

   Orminge

   Avgift

   3 118 kr/mån

   Utgångspris

   1 850 000 kr

   38 542 kr/m2

   Varmt välkommen till denna stilrent renoverade bostad! Ljusa ytskikt som uppdaterats under 2016 med vita målade väggar och ett fint genomgående parkettgolv. Köket och badrummet har också renoverats under 2016. Härligt ljusflöde tack vare många fönster i fil samt en trevlig fransk balkong. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, alkov som passar bra som sovrum, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt det renoverade badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Perfekt första boende för dig som önskar flytta in direkt utan att behöva göra något. Närområdet präglas av vacker natur, badsjöar och service i form av Orminge Centrum som ligger ett stenkast bort. Till och från Orminge är det mycket goda kommunikationer med bussar och till Slussen tar det omkring 20 minuter. Busshållplats finns på kort gångavstånd från lägenheten. I Orminge centrum finns ca 26 butiker samt en Coopaffär, apotek, systembolag, systembolaget, vårdcentral, tandläkare, bank, restauranger m.m. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Göran Kristiansson

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-162 76 90

   goran.kristiansson@lansfast.se Läs mer om Göran

   Extra kontaktperson

   Adam Hultqvist

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-682 48 37

   adam.hultqvist@lansfast.se Läs mer om Adam

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-06-16 14:00:00 2019-06-16 14:30:00 40 Bostadsvisning Betsövägen 4, Saltsjö-Boo 59,3275749603903, 18,2574730704231 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   HALL Välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Mycket bra förvaringsmöjligheter med stor garderob bakom skjutdörrar med spegelglas. VARDAGSRUM Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Parkettgolv och vitmålade väggar. KÖK Vitt IKEA-kök med gott om skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Köket renoverades under 2016 och har en öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för ett större middagsbord. köket är utrustat med spishäll (induktion), ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVALKOV Mysig alkov med plats för säng och skrivbord. Går utmärkt att använda som sovrum, arbetsrum eller gästrum. Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaringsmöjligheter med garderobsvägg med skjutdörrar. BADRUM Fräscht badrum som renoverats under 2016. Klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, duschkabin, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd. I huset finns en tvättstuga fördelat på 2 rum med följande: 2 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt ett separat mangelrum.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1970

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   TV via Comhem eller Bredbandsbolaget.

   Bredband

   Fiber finns genom Bredbandsbolaget. Även ComHem går att använda.

   Uteplats/Balkong

   Fransk balkong med eftermiddagssol.

   Bilplats

   Föreningen har 18 st parkeringsplatser, varav 14 st hyrs ut med parkeringskontrakt. Det kostar 350 kr/månad att hyra en p-plats. Dessa är numrerade 1-14. Det finns också 4 st platser som är avgiftsbelagda. Intresseanmälan att stå med i parkeringskön mailas till info@betsoe.se.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   250 kr/månad

   Elkostnad:

   250 kr/månad

   Total driftkostnad:

   250 kr/månad

   Andel i föreningen:

   0,8612%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-15

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1970

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Betsövägen

   Lägenhetsnummer:

   428

   Antal lägenheter:

   132

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen förvärvade fastigheten 2013 och består av ett flerfamiljshus med med adress Betsövägen 4, 6, 8 och 10. Brf Betsövägen består av 132 st lägenheter 111 av dessa är bostadsrätter och resterande hyresrätter. Det finns en kontorslokal. Föreningen registrerades 2010 och ombildades 2013. Hemsida: www.betsoe.se   Gjorda renoveringar:

   Yttertak renoverades 2008. För närvarande planerar föreningen inga stora renoveringar annat än normalt underhåll på huset. På längre sikt planerar föreningen att bygga på 3 våningar samt bygga balkonger för varje lägenhet. För mer info se bifogat PDF dokument vid namn SBU. Kontrollerat 7/11-2018.   Annat:

   Juridisk person tillåts.


   Energideklaration

   Energiprestanda:

   178 kWh/m2 år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor