Fidravägen 59, Saltsjöbaden

2 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Fidravägen 59 - Saltsjöbaden

  Kommun

  Nacka

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Saltsjöbaden

  Avgift

  3 904 kr/mån

  I avgiften ingår värme och vatten Obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer med en avgift på 225 kr/mån.

  I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer med en avgift på 225 kr/mån.

  Utgångspris

  2 250 000 kr

  31 250 kr/m2

  Modern och ljus trea med fräscha ytskikt och öppen planlösning!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I en fastighet från 2016, belägen i trivsamma Fiskarhöjden, hittar du denna lägenhet. Modern och rymlig genomgångslägenhet i fint skick med rikliga ljusinsläpp. En bostad med fräscha ytskikt, öppen planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Bostaden ligger i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till skolor, daghem, centrum, bageri och tågstation. I närheten finns också härliga strövområden såsom Skogsö Naturreservat och fina promenadvägar längs Lännerstasundet. Saltsjöbaden Centrum ligger ca 1500 meter från bostaden, restiden med bil är ca 5 minuter och väljer man istället att promenera tar detta ca 15 minuter. I dessa områden finns livsmedelsbutiker, specialaffärer, bank, systembolag, apotek, gym och restauranger, bibliotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns i området såsom Akademiska skolan/förskolan (F-6), Gläntans förskola, Igelbodaskolan (F-6) med flera. Från Fisksätra station tar det med Saltsjöbanan endast 20-25 minuter in till Slussen. För den bilburne tar det ca 15 minuter från bostaden till stan. Närmsta busshållplats ligger omkring 5 minuter och härifrån når du Nacka Forum med buss 465 på ca 8 minuter. Nacka Forum har ett brett utbud av butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och om några år kommer även tunnelbanan att gå härifrån. I vackra Saltsjöbaden finns förutom härlig natur och ett aktivt båtliv en tennishall och utomhusbanor, både 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs, ishall och slalombacke med lift. Den kulturellt intresserade har ett varierat utbud av konserter, utställningar och föredrag att välja bland. Dessa äger rum i Uppenbarelsekyrkan, på Vår Gård eller i Grünewaldvillan.

  Ansvarig mäklare

  Adam Hultqvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-682 48 37

  adam.hultqvist@lansfast.se Läs mer om Adam

  Extra kontaktperson

  Göran Kristiansson

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 76 90

  goran.kristiansson@lansfast.se Läs mer om Göran

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  HALL Välkomnande hall med vitmålade väggar och plats för skoställ. Separat klädkammare/förråd intill hallen. VARDAGSRUM Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för en större matplats och soffgrupp samt diverse möblemang. Gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti. Härifrån nås den generösa balkongen i härligt västläge. Laminatgolv och vitmålade väggar. KÖK Stort och rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Vita skåpluckor, arbetsbänk i laminat och ljusgrått kakel ovan arbetsbänken. Gott om förvaring och arbetsytor. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, köksfläkt och kyl/frys. Vitmålade väggar och laminatgolv. SOVRUM 1 Rymligt sovrum med plats för säng och med förvaring i form av garderober. Vitmålade väggar och laminatgolv. SOVRUM 2 Stort sovrum med plats för större säng och diverse möblemang. Vitmålade väggar och laminatgolv. BADRUM Ett väldisponerat med vita kaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns handfat med kommod, dusch, tvättmaskin och toalett.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV och bredband är gruppanslutet via Comhem.

  Uteplats/Balkong

  Stor och stillsam balkong i härligt västläge. Här finns gott om plats för större utemöbler och grönskande växter.

  Bilplats

  Möjlighet till parkering finns i form utav 19 carportplatser samt 57 parkeringsplatser. Månadskostnaden för parkering utan tak är 340 kr samt parkering i carport 550 kr.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,276%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-14

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Boklok Lännbohöjden

  Lägenhetsnummer:

  B32R

  Antal lägenheter:

  84

  Byggår:

  2016

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Lännbohöjden bildades 2015 där inflytt skedde slutet på 2016. Föreningen består av totalt 84 lägenheter fördelade i 6 flerbostadshus.  TV/Internet:

  TV och bredband är gruppanslutet via Comhem.  Parkering:

  Möjlighet till parkering finns i form utav 19 carportplatser samt 57 parkeringsplatser. Månadskostnaden för parkering utan tak är 340 kr samt parkering i carport 550 kr.  Annat:

  Gemensamhetsutrymmen Cykelparkering & miljöhus.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor