Vigelsjöhöjden 5B, Norrtälje

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vigelsjöhöjden 5B - Norrtälje

  Kommun

  Norrtälje

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  73m2

  Våning

  4 av 6 (Våningsplan 4 av 6. Hiss finns. Inga trappor. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 1-2 sovrum

  Område

  Vigelsjöhöjden

  Avgift

  4 916 kr/mån

  I månadsavgiften ingår ett obligatoriskt tillägg på 100 kr.

  Utgångspris

  1 895 000 kr

  25 959 kr/m2

  Terrass i sydvästligt läge i populära Vigelsjöhöjden!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  I populära Vigelsjöhöjden finner ni denna trevliga bostadsrätt om 2 rok (tidigare 3 rok) på 73 kvm. Här finns en stor och solvänlig terrass i sydvästligt läge med sol från mitt på dagen till sen kväll. Lägenheten som är mycket trivsam och ljus, erbjuder er ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum, välutrustat kök, sovrum samt matrum. Byggnaden är uppförd i sutteräng och lägenheten befinner sig på våning 4 av 6 och är på entrèplanet (inga trappor behövs). Här bor du i ett lugnt område med ca 20 minuters promenad in till centrum samt närhet till både skola, badstrand, strövområden och elljusspår. I området finns även förskola och stall. Busskommunikationer finns ca. 150 m från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÈ: Välkomnande entrè med bra förvaring i form av två garderober. Avhängning åt höger. Laminatgolv och tapetserade väggar. SOVRUM: Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Tre garderober. Laminatgolv och tapetserade väggar. BADRUM: Helkaklat badrum utrustat med badkar, wc, tvättmaskin, torktumlare, diskho och handfat. VARDAGSRUM: Stort och ljust vardagsrum med utgång till den solvänliga terrassen. Laminatgolv och tapetserade väggar. KÖK: Kök utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskho. Vita skåpsluckor och kakel ovan köksbänken. Gott om plats för större köksmöbel. Laminatgolv. MATRUM/SOVRUM: Tidigare ett sovrum men väggen togs bort för ett rymligare kök och matrum. Laminatgolv och vitmålade väggar.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd i varje port. Grovtvättstuga finns i port 5A. Förråd som tillhör lägenheten finns på våning 3. Ungefär 4-5 kvm.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1993

  2010: Nytt kylskåp 2010: Nytt frysskåp 2010: Ny tvättmaskin 2010: Ny torktumlare 2016: Ny spis

  Uteplats/Balkong

  Terrass, sydvästligt läge.

  Bilplats

  Garageplats. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Carportplats. Går att hyra för 450 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 225 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 115 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  468 kr/månad

  Försäkring:

  118 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  468 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,19396%

  Andel av årsavgift:

  1,19397%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-10

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Vigelsjöhus

  Lägenhetsnummer:

  08

  Antal lägenheter:

  78

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns 78 st lägenheter, varav 77 st är upplåtna med bostadsrätt och 1 st med hyresrätt. Lägenhetsfördelning ser ut enligt följande: 12 st 2 rum och kök 48 st 3 rum och kök 18 st 4 rum och kök  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: 2011-2012: Nytt låssystem i hela fastigheten. 2012-2013: Målat carport, oljat in tak i carportarna, målat parkeringsrutorna, målat fönsterbleck och gjort uppsnyggning med målning i trapphus, målat gungställning. 2014-2015: Installation av väggfläkt, byte av balkongskärmar, plattläggning, målat soprum samt skyltar om ordningsregler. 2015-2016: Byte av samtliga fläktar (78 st), stort underhåll av alla golv i alla tolv garage. 2016-2017: Underhåll av värme och ventilation samt garage.  Parkering:

  Garageplats. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 175 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Carportplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö. P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 115 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Finns idag lediga p-platser till vanlig parkering utan eluttag. (Kontrollerat 2019-03-15)  Gårdsplan:

  Föreningen tillhandahåller lekplats med gungor, sandlåda och rutschbana.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  129 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor