Björnclous väg 25, Ösmo

875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Björnclous väg 25 - Ösmo

  Kommun

  Nynäshamn

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  89m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Ösmo

  Tillträde

  03-09-2019

  Avgift

  7 600 kr/mån

  I avgiften ingår p-plats, värme, VA, sophantering, förråd, kabel-tv och br-tillägg

  Utgångspris

  875 000 kr

  9 831 kr/m2

  Här bor man granne med naturen och med närhet till barnomsorg och kollektivtrafiken.

  Ring för visning. Välkommen till denna ljusa och mycket välplanerade bostad med trevliga uteplatser på både fram- och baksidan. Bostaden är varsamt renoverad där stor omsorg lagts på materialval och funktion. Lägenheten håller genomgående en mycket fin standard med detaljer som bl.a. lyxigt badrum, stilrent kök, rejäla innerdörrar, platsbyggd förvaring, fina golv, vackra tapeter mm. Denna trevliga bostad är belägen i lugnt och mycket barnvänligt område med kort gångavstånd till skolor, förskolor, bussar, pendeltåg, simhall och matvarubutik. En liten bit bort finns även stall (Sorunda ridklubb) samt golfbana (Körunda golfhotell). I området finns även simhall, lekplatser, el-ljusspår och fina bollplaner. Här bor man med vacker natur och härliga strövområden alldeles runt knuten. En liten bit bort passerar Sörmlandsleden och sjön Muskan ligger inte heller långt borta. Ösmo som ort erbjuder ett kvalitativt boende med naturen som granne - endast 35 minuter från Globen. Till bostaden hör en p-plats som ingår i månadsavgiften. Som medlem kan man hyra föreningens trevliga samlingslokal. Som medlem har man även tillgång till föreningens gemensamma återvinningsrum, bastu och tvättstugor.

  Ansvarig mäklare

  Henrik Wallberg

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-414 414

  henrik.wallberg@lansfast.se Läs mer om Henrik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Från den mysiga uteplatsen på framsidan med både trädäck och grästäppa når man den trevliga och välkomnande entréhallen. I direkt anslutning till ytterdörren finns en stor garderob med skjutdörrar från golv till tak som erbjuder riktigt bra möjligheter för hela familjen att smidigt och enkelt hänga in jackor och skor mm. Lite längre in i hallen finns även en rymlig klädkammare med flertalet garderober som ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Apropå förvaringsmöjligheter finns det två separata förråd utomhus, varav det ena med ingång direkt intill ytterdörren.

  KÖK

  Mycket hemtrevligt och lättillgängligt kök med goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor och matplats för ca 4 - 6 personer. Stort fönsterparti i två väderstreck ger köket ett mycket fint ljusinsläpp. Högblanka kökssnickerier med vita överskåp och trämönstrade underskåp. Även kaklet är trämönstrat. I den slitstarka laminatskivan sitter en infälld svart diskho. Här finns också vitvaror såsom inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, kyl och frys (modell side-by-side), köksfläkt, glashäll samt integrerad diskmaskin.

  BADRUM

  Mycket fräscht badrum som nyligen helrenoverats med ljusa, kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns även stort vädringsfönster som ger ett fint ljusinsläpp, duschhörna med vikbara glasdörrar, stor handdukstork, kommod och väggskåp med svarta högblanka luckor, infällda spotlights samt tvättmaskin.

  VARDAGSRUM

  Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp mm. De stora fönsterpartierna ger ett mycket fint ljusinsläpp till rummet och den intilliggande hallen. Här finns en tapetserad fondvägg i ett behagligt mönster, medan övriga väggar är vitmålade. Från vardagsrummet når man den trevliga uteplatsen med gott om utrymme för utemöbler och grill etc. Här har man bra uppsikt över den trevliga innergården och lekparken.

  SOVRUM 1

  Det största sovrummet ligger direkt till vänster om hallen. Har finns ett fönster mot framsidan som ger ett fint ljusinsläpp.

  SOVRUM 2 & 3

  Sovrum 2 och 3 kan slås i hop till ett större sovrum om så önskas. I dag är det dock uppdelat i två lite mindre rum där Sovrum 2 har fönster mot baksidan och Sovrum 3 har fönster mot både baksidan och på gaveln.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1991

  Uppvärmning

  Bergvärme & luftburen golvvärme

  Bilplats

  Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats. Extra parkeringsplatser till låg månadskostnad med separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  950 kr/månad

  Försäkring:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  700 kr/månad

  Total driftkostnad:

  950 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  1,14197%

  Andel av årsavgift:

  1,14197%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme & luftburen golvvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Metkroken i Nynäshamn

  Lägenhetsnummer:

  72

  Antal lägenheter:

  76

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 1991 och består av 76 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal. Medlemmarna har tillgång till gemensam tvättstuga, bastu och festlokal. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg. För mer information om föreningens verksamhet se bilagd årsredovisning och stadgar.  Parkering:

  Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats. Extra parkeringsplatser till låg månadskostnad med separat kö.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  150 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-05-06

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor