Grandalsvägen 59, Åkersberga

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 24 Feb 14:30 - 15:15

   Välkommen på visning!

   Anmäl till visning

   Adress

   Grandalsvägen 59 - Åkersberga

   Kommun

   Österåker

   Typ

   Bostadsrättsradhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1986

   Boarea

   71m2

   Våning

   2 av 2 (En trappa upp på gaveln av huset.) , Hiss finns inte

   Rum

   4 rok varav 3 sovrum

   Område

   Skånsta

   Avgift

   5 965 kr/mån

   inkl. vatten, kabel-TV, förråd samt garage.

   Utgångspris

   1 695 000 kr

   23 873 kr/m2

   Enkelt boende i populära Skånsta

   En trappa upp finner du denna fyra (ombyggd trea) fördelat på 71 kvm. Bostaden erbjuder tre sovrum, badrum med tvättmaskin, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt balkong. Vid trappens början har du även en bit tomt mark där du kan odla i odlingslådor alternativt ha ett enklare möblemang under Sveriges varmare månader. Till bostadsrätten ingår det en garageplats med motorvärme. Föreningen erbjuder fyra tvättstugor samt en föreningslokal. Lägenheten har ett fantastiskt läge i kommunen med närhet till stora skogspartier, kommunikationer, ICA Skånsta och Åkersberga Centrum. Endast ett stenkast från bostaden ligger Akers Friskola med F-9 samt en förskola.

   Ansvarig mäklare

   Maja Stolpe

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-554 58 88

   maja.stolpe@lansfast.se Läs mer om Maja

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-02-24 14:30:00 2019-02-24 15:15:00 40 Bostadsvisning Grandalsvägen 59, Åkersberga 59,4910024142212, 18,3304935691558 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Sovrum

   Bostaden erbjuder i dagsläget tre sovrum. Direkt till höger om hallen ligger det första sovrummet. På golvet ligger det en .... och väggarna är målade i ljusa färger. Det finns plats för säng och skrivbord alternativt soffa och TV. Tar du istället andra höger från hallen når du bostadens andra sovrum. Även här finns det plats för säng och skrivbord alternativt soffa och TV. Skulle du behöva ett stort rum istället för två mindre går väggen mellan dessa rum enkelt att ta ner. Rakt fram, sett från hallen, når du master bedroom. Här får du plats för väl tilltagen säng och förvaring i form av byråer och garderober.

   Badrum

   Badrum med WC, handfat, förvaring i överskåp, dusch, tvättmaskin samt plats för torktumlare. Badrummet går i ljusa färger. På golvet ligger det en ljus våtrumsmatta och på väggarna är det vit kakel. Här är även varmvattenberedaren placerad.

   Kök

   Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök med hel kyl och frys, spis och ugn. Det finns gott om arbetsytor samt förvaring i över- och underskåp. Golvet går i en ljus nyans kombinerat med skåpluckor i trä. Sittplatser finns för 4-6 personer.

   Vardagsrum

   Stort vardagsrum med plats för väl tilltagen soffgrupp och TV. Skulle du vara i behov av en kontorshörna fungerar även detta helt utmärkt. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum inbjuder till social samvaro och känsla av rymd. Här får du med andra ord plats med båda familj och vänner.

   Övriga utrymmen

   En lokal med hyresrätt. Det finns en föreningslokal som föreningens medlemmar får nyttja. Lokalen rymmer ca 40 personer och har en komplett köksutrustning, bardisk, bord och stolar, dusch, WC och bastu. Tvättstugor.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1986

   Luftvärmepumpar installerades 2011, huset målades utvändigt 2011.

   Uppvärmning

   Luft-luft värmepump samt frånluftsåtervinning

   Uteplats/Balkong

   Bostaden har en mysig balkong i söderläge. På balkongen får du plats med enklare möblemang alternativt en soffa där du kan sitta och smutta på ditt eftermiddagskaffe i solens strålar.

   Bilplats

   Till bostadsrätten tillhör det en garageplats i ett kallgarage med motorvärme. Detta ingår i månadsavgiften tills vidare. Föreningen har gästparkeringar.

   Övrigt

   Från bostaden når du det mesta till fots eller med cykel. I närområdet ligger Ica Skånsta, som är både välsorterat och har postombud. Ca 400 m från bostaden ligger busshållplatsen Skånsta. Här går det bussar både till Åkersberga centrum samt direkt till Danderyds sjukhus i rusningstrafik. Till Åkersberga är det ca 2,5 km. Här finns allt ifrån restauranger, klädkedjor och gym. Här finns även Åkersberga station belägen med Roslagsbanan som tar dig direkt in till Stockholms Östra på 35 minuter. Om du gillar natur är detta ett bra läge för dig. Längre in på Grandalsvägen breder sig Trastsjöskogen ut med enorma partier av skogsmark att utforska. Går du åt andra hållet, under 276an når du Hackstaskogen med ett flertal motionsspår för dig och våra fyrbenta vänner.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   1 174 kr/månad

   Försäkring:

   194 kr/månad

   Elkostnad:

   700 kr/månad

   Övrigt:

   280 kr/månad

   Total driftkostnad:

   1 174 kr/månad

   Personer i hushållet:

   3 st

   Kommentar:

   I hushållselen ingår uppvärmningskostnaden. Övrigt: Fiber

   Andel i föreningen:

   0,01451%

   Andel av årsavgift:

   1,46153%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-11

   Byggnad

   Byggår:

   1986

   Ventilation:

   Mekanisk från-och tilluftsventilation (FTX)

   Uppvärmningssystem:

   Luft-luft värmepump samt frånluftsåtervinning

   Renoveringar:

   Luftvärmepumpar installerades 2011, huset målades utvändigt 2011.

   Övrigt:

   Fastigheten består av 12 flerbostadshus och 13 småhus.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Skånsta Södra

   Lägenhetsnummer:

   38

   Antal lägenheter:

   74

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av 74 st lägenheter varav: - 38 st tvårummare på antingen 54,5 kvm eller 56,8 kvm - 24 st trerummare på 71,7 kvm - 12 st fyrrummare på 81,5 kvm Till föreningen hör även 4 st tvättstugor och 1 föreningslokal. Samtliga lägenheter har tillgång till kallgarage med motorvärmare. Lekplatsen är upprustad 2013 med bla ny klätterställning och gungor.   Gjorda renoveringar:

   Luftvärmepumpar installerades 2011, huset målades utvändigt 2011.   Energideklaration

   Energiklass:

   B

   Energikonsumtion:

   83 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor