Kanalvägen 24, Åkersberga

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kanalvägen 24 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1994

  Boarea

  82m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  6 200 kr/mån

  Välkommen till en 3:a på Kanalvägen!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  På kanalvägen bor du i stort sätt så nära kanalen du kan komma. Från bostadens balkong har du utsikt över kanalen och kan avnjuta morgonkaffet medan båtarna glider förbi. Åkersberga centrum ligger endast några minuters promenad från kanalvägen och erbjuder shopping, restauranger och goda kommunikationer till Stockholm.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1994

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkongen ligger mot hus nr 26 med utsikt över kanalen.

  Bilplats

  Föreningen har 64 platser med elstolpe och 22 platser utan elstolpe samt 7 gästparkeringar.

  Övrigt

  Medlemmar i föreningen får utnyttja ett stort antal förmåner såsom Uppvärmd utomhuspool, boulebana, bastu, övernattningslägenhet biljard och tennisbord och en enklare styrketräningsutrustning. Övernattningslägenheten ligger i hus 26.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,01108%

  Andel av årsavgift:

  1,10957%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1994

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Brofästet 1

  Antal lägenheter:

  102

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  - Två gemensamhetslokaler, varav en används som festlokal m.m. och den andre är utrustad med dartspel, bibliotek, mindre gym, biljard och bordtennis - Flera bastu och duschrum - Utomhuspool - Övernattningslägenhet  Annat:

  Överlåtelseavgiften är 2,5% av basbeloppet, erlägges av köparen Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet, erlägges av låntagaren


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor