Tallsättravägen 207, Åkersberga

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Tallsättravägen 207 - Åkersberga

  Kommun

  Österåker

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1985

  Boarea

  60,5m2

  Våning

  1 av 1 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Margretelund

  Avgift

  4 492 kr/mån

  inkl. vatten, kabel-TV, bostadsrättstillägg och p-plats med elstolpe.

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  32 975 kr/m2

  Öppen och modern tvårumslägenhet med barnvänligt och naturnära läge

  RING FÖR ATT BOKA VISNING! Söker du en lägenhet men ändå vill ha friheten med en egen uteplats och lite tomt? Då är detta lägenheten för dig! Välkommen till en tvårummare med barnvänligt och naturnära läge på Tallsättravägen. Här erbjuds du en öppen och modern bostad om 60 kvadratmeter med naturen runt hörnet, en lägenhet i bra skick som det bara är att flytta in i. Till favoritrummen i den här lägenheten hör ett rymligt och modernt kök med generösa arbetsytor. Stort och rymligt badrum som renoverades 2016, med toalett, dusch, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp ,kombinerad tvättmaskin/torktumlare och goda bänkytor. Vardagsrummet med ljusa väggar och mörkt laminatgolv är öppet och rymligt och har stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Till lägenheten hör även ett väl tilltaget förråd på ca 6 m² tvärs över gatan.

  Ansvarig mäklare

  Emil Jonsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-595 08 95

  emil.jonsson@lansfast.se Läs mer om Emil

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en rymlig och inbjudande hall med klädhängare och rejält klinkergolv.

  Kök

  Ett rymligt och modernt kök med induktionshäll, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och kyl med frysfack. Köket renoverades 2016.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är öppet och rymligt med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har ljusa väggar och mörkt laminatgolv.

  Sovrum

  Från hallen når du detta sovrum som är ljust och rymligt med utmärkta förvaringsmöjligheter och platsbyggda garderober. Sovrummet har ljusa väggar och mörkt laminatgolv.

  Badrum

  Stort och rymligt badrum med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummet renoverades 2016 och har inredning i form av toalett, dusch, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin och goda bänkytor.

  Balkong

  En rymlig med naturen precis utanför uteplats som nås från vardagsrummet. Här har man utsikt mot skogen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1985

  UTFÖRDA 2017: Alla imkanaler sotade 2017: Övervakningskameror 2017: Full service på alla värmepumpar 2017: Gjort om föreningslokal 2016-2017: Underhåll av tak 2013: Fasaderna har målats om. 2012: Förråden har målats om. PLANERADE: - Föreningen kommer 2019 att utföra stickprovskontroller på hustaken men enligt plan ska inga tak bytas på många år - Medlemmarna målar sina hus själva och nästa fasadmålning planeras 2021-22. - Luftvärmepumpar kommer successivt att bytas ut de kommande 15 åren.

  TV

  Kabel-TV via Telenor. Basutbud med 17 kanaler ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Fiber via teknikbyrån. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

  Bilplats

  Parkeringsplatser ingår till varje boende. Parkeringen har inte tak, men ett eluttag till motorvärmare. Gästparkering finns också för ett antal gäster.

  Övrigt

  Lägenheten har även en stor vind som går att inreda för ytterligare ett stort rum. Gällande bygglov ska detta sökas i varje enskilt fall , flera av grannarna i området gjort detta.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 009 kr/månad

  Försäkring:

  184 kr/månad

  Elkostnad:

  825 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 009 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Uppvärmningskostnaden är inkluderad i EL.

  Andel i föreningen:

  0,03102%

  Andel av årsavgift:

  3,102%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Videsätra

  Antal lägenheter:

  28

  Byggår:

  1986-1987

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Videsätra registrerades 1985 och består av 28 bostadsrättsradhus i boendeformer som 2:or, 3:or och 4:or. Fastigheten Tråsättra 2:52 förvärvades av föreningen 1986 och bebyggdes 1986-1987.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning sköts av Österåker Bostadsrättsförvaltning AB (en del av SBC). Årsavgifterna sänktes med 10% 2018. Inga ytterligare avgiftsförändringar planerade i nuläget. Föreningen accepterar delat ägande och har inga specifika krav kring detta.  Gjorda renoveringar:

  UTFÖRDA 2017: Alla imkanaler sotade 2017: Övervakningskameror 2017: Full service på alla värmepumpar 2017: Gjort om föreningslokal 2016-2017: Underhåll av tak 2013: Fasaderna har målats om. 2012: Förråden har målats om. PLANERADE: - Föreningen kommer 2019 att utföra stickprovskontroller på hustaken men enligt plan ska inga tak bytas på många år - Medlemmarna målar sina hus själva och nästa fasadmålning planeras 2021-22. - Luftvärmepumpar kommer successivt att bytas ut de kommande 15 åren.  TV/Internet:

  Kabel-TV via Telenor. Basutbud med 17 kanaler ingår i månadsavgiften. Fiber via teknikbyrån. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.  Parkering:

  Parkeringsplatser ingår till varje boende. Parkeringen har inte tak, men ett eluttag till motorvärmare. Gästparkering finns också för ett antal gäster.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensamhetslokal och övernattningslokal finns i Föreningsgården. I området finns också ett antal mindre förråd för cyklar, sopor, verktyg/maskiner som används till att ta hand om t.ex. gräsmattor som tillhör föreningen. En lekpark finns för de yngre i föreningen.  Annat:

  Två gemensamma städdagar per år. Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor