Budgivning pågår

Neptunusbacken 1, Märsta

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Neptunusbacken 1 - Märsta

Kommun

Sigtuna

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1987

Boarea

65,9m2

Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 4 (Lättåtkomlig bostad på entréplan.) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Östra Steninge

Avgift

4 708 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, sophantering, en p-plats och kabel-TV med basutbud.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Trevlig markplans 2:a i gavel med stor terrass/uteplats i syd-väst läge!

  Önskan för att slippa både hiss och trappor samtidigt som du bor bekvämt & tryggt kan äntligen gå i uppfyllelse då denna trevliga markplans 2:a i gavel äntligen finns till försäljning! Lägenheten bjuder in till en trevlig & delvis öppen planlösning mellan ett ljust & lättmöblerat vardagsrum som leder dig vidare ut till en tjusig terrass/uteplats med utdragbar markis ovan samt ett praktiskt kök med matplats som. Vidare in i bostaden finner du ett lättmöblerat sovrum som vetter mot terrassen/uteplatsen och ett badrum med tvättmaskin. Inne i bostaden finns även en klädkammare vilket ger goda förvaringsmöjligheter. På Neptunusbacken bor du bokstavligen ett stenkast från skolor och förskolor samt allmänna kommunikationer. "Utanför" dörren finns buss nr 580 som tar dig ner till Märsta station som i sin tur tar dig vidare till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Märsta centrum finns 5 minuters bilfärd ifrån och bjuder på stort utbud som t ex systembolaget, apotek, restauranger, sportbutik och livsmedelsbutiker m.m. En kort promenad om ca 15 minuter genom skog och natur leder dig till både populära Steninge slott med omgivning samt Mälaren. Varmt välkommen på visning, vi ses!

  Ansvarig mäklare

  Sami Uzunkaya

  Franchisetagare / Mäklare

  0735-64 36 04

  sami.uzunkaya@lansfast.se Läs mer om Sami

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Trevlig och välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter i kov och intilliggande klädkammare.

  VARDAGSRUM

  Luftigt och lättmöblerat rum med härligt ljusinsläpp via stora skjutbara fönsterpartier. Genom de stora fönstren nås en tjusig terrass/uteplats som vetter mot syd-väst och ger många härliga soltimmar. Här finns för övrigt en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum & kök med matplats, vilket gör att ljuset från de stora fönstren leder genom hela bostaden.

  KÖK/MATPLATS

  Ett praktiskt U-kök med vita luckor och vitt kakel på väggen ovan bänkskivor i rostfritt/laminat. Flertalet bänk-väggskåp ger otroligt goda förvaringsmöjligheter. Vitvarorna består av kyl/frys, spis med ugn, mikro och spisfläkt samt finns utrymme förberett för diskmaskin om så önskas. Intill köket i öppen planlösning finns plats för matbord invid gavelfönster.

  SOVRUM

  Stort & lättmöblerat rum med randig tapet och två garderober som ger god förvaringsmöjlighet. Ett fönster finns och vetter ut mot den härliga terrassen/uteplatsen.

  BADRUM

  Badrum med delvis kaklade väggar i vitt och våtrumsmatta. Möblemanget i badrummet består av ett badkar, wc-stol, tvättställ med spegelskåp och tvättmaskin samt bänkskåp.

  KLÄDKAMMARE

  Klädkammare som finns intill entrén och har hyllplan och klädstänger.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1987

  Uppvärmning

  Markvärmepump, luftburen, vattenburen.

  TV & bredband

  ComHem levererar bredband och TV.

  Uteplats/Balkong

  Fantastisk fin terrass med utdragbar markis ovan i rakt syd-västläge. Till uteplatsen/terrassen tar du dig genom stora skjutbara fönsterpartier.

  Bilplats

  En parkeringsplats hör till bostaden och är inkluderad i månadsavgiften. Önskar man ytterligare plats ute eller i carport är det kö till dessa.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse!

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  265 kr/månad

  Försäkring:

  145 kr/månad

  Elkostnad:

  120 kr/månad

  Total driftkostnad:

  265 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares uppgifter och kan komma att avvika från vad som har uppgetts!

  Andel i föreningen:

  1,3804%

  Andel av årsavgift:

  1,38%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1987

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Markvärmepump, luftburen, vattenburen.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Steningeterrassen

  Lägenhetsnummer:

  2

  Antal lägenheter:

  59

  Byggår:

  1987

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Steningeterrassen är belägen i Östra Steninge i Märsta. Föreningen var inflyttningsklar 1987 och består av 59 lägenheter, alla med terrass i söderläge. I fastigheten finns också tvättstuga, cykelförråd och samlingslokal med kök och dusch/wc. Föreningen präglas av trivsam gemenskap med 2 städdagar per år, kontinuitet i styrelsearbetet och få lägenhetsförsäljningar. Föreningens ekonomi är god med sällsynta och små avgiftshöjningar samt en väl fungerande underhållsplan. År 2008 installerade föreningen bergvärme. I föreningen finns en gemensam grillplats och en lekplats för de små. I närområdet finns det förutom skolor och förskolor även ridklubb, båtklubb, simbassäng och idrottsanläggningar. Det är gångavstånd till badplats i Mälaren. Med sitt läge mellan Stockholm och Uppsala ligger Märsta perfekt till för allt man kan behöva och med Arlanda bara 15 minuters bilresa bort så kan man snabbt ta sig var man vill i världen. ? Till Märsta station tar man sig enkelt med bussen som passerar såväl Valsta centrum som Märsta centrum. För mer information om föreningen se bifogad länk. http://www.brfsteningeterrassen.se  TV/Internet:

  ComHem levererar bredband och TV.  Parkering:

  Föreningen förfogar över 69 st p-platser, samtliga med el-uttag. Varav 30 st i gemensamma carports.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  76 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-07-15

  Primärenergital:

  122 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor