Mölnbovägen 23R, Järna

2 645 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Mölnbovägen 23R - Järna

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  87m2

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3,5 rok varav 2 sovrum

  Tillträde

  25-06-2019

  Avgift

  4 894 kr/mån

  Utgångspris

  2 645 000 kr

  30 402 kr/m2

  Balkong/uteplats med kvällssol

  På Mölnbovägen 23 väntar en nyproducerad 3,5:a med öppen planlösning, fullutrustat kök, stor balkong, badrum, gäst-wc samt bra förvaring. Möjlighet att hyra parkering. -Gavelfönster mot enegärdet. -Stor balkong om 11 kvm i sydväst. -Två bra sovrum samt extra rum som kan användas som sovrum eller kontor. -Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som maximerar ytorna. -Breda fönsterpartier släpper in ljuset och skapar en härlig rymd. -Helkaklat badrum med klinkergolv och tvättavdelning. -Gäst-wc. -Bra förvaring med flera garderober. -Tillträde 20:e juni 2019

  Ansvarig mäklare

  Stefan Melton

  Kontorschef/Fastighetsmäklare

  070-999 88 93

  stefan.melton@lansfast.se Läs mer om Stefan

  Alla bilder

  Planritning

  87 kvm BOFAKTABLAD

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning.

  Kontor/Extra sovrum

  I direkt anslutning till hallen finner ni ett rum som kan användas som kontor, extra sovrum eller varför inte använda det som stor garderob. Ljusa väggar och parkettgolv.

  Kök

  Välplanerat kök där ni har gott om förvaringsmöjligheter och avlastningsytor. Köket är i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket maximerar de sociala ytorna. Köket är utrustat med ugn, mikro, kyl, frys, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Ljusa väggar och parkettgolv.

  Vardagrum

  I vardagsrummet har ni plats för både soffa och större matbord. Rummet har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och utgång till balkong.

  Balkong

  Stor balkong om 11 kvm med bästa syd-väst läge.

  Sovrum 1

  I det största sovrummet får ni plats med dubbelsäng och sängbord. Kläderna förvarar ni i den stora skjutdörrsgarderoben.

  Sovrum 2

  Bostadens andra sovrum passar perfekt för barnen eller som gästrum. Plats för säng och byrå. förvaring i garderob.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme (el-slingor). Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod och överskåp, samt wc. Här har ni även tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

  Gäst-Wc

  I anslutning till hallen finner ni en praktisk gäst-wc.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd i angränsande byggnad.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge sydväst.

  Bilplats

  En parkeringsplats är varje bostadsköpare garanterad: Hyra för 400 kr/mån. Ytterligare parkeringsplastser är det separat kö till.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,0807%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Fönster:

  3-glas isoler

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Järna äng

  Lägenhetsnummer:

  P2001

  Antal lägenheter:

  40

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen uppför 40 st bostadsrätter med en total bostadsareal på 2 824 kvm. Föreningen hyr 40 st förråd av grannföreningen i 30 år. Fönster: 3-glas isoler Ventilation: FTX i varje lägenhet Uppvärming: Fjärrvärme  Gjorda renoveringar:

  Då bostäderna färdigställs under 2019 är det inga planerade renoveringar  TV/Internet:

  Fiber  Parkering:

  Det finns 40 st p-platser. Varje bostad har rätt till en p-plats till en kostand om ca 400 kr/mån.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor