Bergviksgatan 6 D, Södertälje

2 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bergviksgatan 6 D - Södertälje

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  54m2

  Våning

  3 av 7 (Våningsplan 3. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bergvik

  Avgift

  3 150 kr/mån

  Utgångspris

  2 375 000 kr

  43 981 kr/m2

  Luftig tvåa i Monopolet med högt i tak

  - Takhöjd på 3,8 meter i kök/vardagsrum och sovrum - Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum - Stor balkong på ca 7kvm mot den lugna baksidan - Rymlig hall med flera garderober - Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare - Parkettgolv och ljusa väggar - Fantastiskt läge intill Mälaren med fina promenadstråk - Lugnt område nära till centrum och bussar

  Ansvarig mäklare

  Stefan Melton

  Kontorschef/Fastighetsmäklare

  070-999 88 93

  stefan.melton@lansfast.se Läs mer om Stefan

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Stor hall med flera garderober och plats för skrivbord eller byrå. Hallen ansluter till alla rum i bostaden. Kök/Vardagsrum Kök som är byggt i vinkel och har öppen planlösning mot vardagsrummet. Plats för matbord, soffa och övrigt möblemang. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll, ugn och mikro. Balkong Trevlig balkong på ca 7 kvm. Sovrum Mysigt sovrum med fönster mot balkongen. Plats för säng och övrigt möblemang. Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns dusch, handfat med kommod, spegel, wc och kombinerad tvätt/tork.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd och förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fastigheten är ansluten till Södertälje Stadsnät

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Bilplats

  57 garageplatser. Går att hyra för 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 12 parkeringsplatser. Går att hyra för 450 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,24166%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Monopolet

  Lägenhetsnummer:

  27

  Antal lägenheter:

  58

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Under våren 2016 startade om - och nybyggnad av den tidigare industribyggnaden för att skapa ett bostadskvarter innehållande sammanlagt 58 st bostadslägenheter och 2 st butiks- alt. kontorlokaler. Föreningen har del i en för fyra fastigheter gemensam garageanläggning och i vilket föreningen har 57 st platser. På egen tomtmark finns 12 st utvändiga bilplatser. Inflytt i lägenheterna skedde Mars-April 2018. Det finns lägenhetsförråd, 4 st cykelrum och källsorteringsrum. Uppvärming: Fjärrvärme, vattenburet system med termostatreglerande värmeradiatorer Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX) med värmeåtervinning  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till Södertälje Stadsnät  Gårdsplan:

  På tomten finns planteringar, träd, gräsmattor, lekplats, parksoffor/sittbänkar.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor