Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Erik Dahlbergs Väg 6, Södertälje

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Erik Dahlbergs Väg 6 - Södertälje

  Kommun

  Södertälje

  Typ

  Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1942

  Boarea

  65m2

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  4 169 kr/mån

  Inkl. värme, vatten och kabel-TV.

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  21 462 kr/m2

  Rymlig och mysig tvåa vid sjukhuset med öppen spis, genomgående originalparkett och generös takhöjd!

  Varmt välkommen till denna mysiga, rymliga och välplanerade tvåa på Erik Dahlbergs Väg 6 om 65 kvm med fransk balkong, öppen spis, genomgående originalparkett, helkaklat badrum som stambyttes 2013, gott om förvaring och högt i tak, en lägenhet som måste upplevas! - Genomgående parkett i original - Helkaklat badrum som stambyttes 2013 med plats för tvättmaskin - Högt i tak - Fransk balkong - Gott om förvaring - Öppen spis (går ej att elda i) - Diskmaskin - Precis vid busshållplats - Gångavstånd till Södertälje Centrum - Närhet till härliga promenadstråk längst Södertälje Kanal Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information! Emma Sollert, 070-408 39 32 Emma.sollert@lansfast.se

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré

  Rymlig och välkomnande entré med vita väggar, vackert trägolv i original på golv och högt i tak. Här finns plats för avhängning direkt till höger samt annan möbel för förvaring om önskas. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

  Kök

  Välplanerat och fint kök med trägolv i original, vita väggar och generös takhöjd. Köket har vita skåpluckor, grå bänkskiva i trä och vitt kakel över arbetsytorna. Längst in finns även plats för ett matbord med plats för upp till 6 personer och ett stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket har gott om förvaring och är utrustat med: - Kyl/frys - Spis - Ugn - Diskmaskin - Fläkt

  Vardagsrum

  Stort och mysigt vardagsrum med ekparkett i original, vitt väggar och en grå fondvägg. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV med tillhörande möbel och diverse annat möblemang. I vardagsrummet finns även en fransk balkong mot den lugna innergården samt en öppen spis (går ej att elda i, men tillåtet att ha tända ljus).

  Sovrum

  Mysigt och stort sovrum med vackert trägolv i original, tapetserade väggar och vit träpanel på hälften av väggarna. Här finns plats för en dubbelsäng, sängbord, diverse annan möbel samt gott om förvaring i stor garderob med skjutdörrar.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och ljusgrått klinker på golv. Badrummet är utrustat med WC, duschhörna, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp samt handdukstork. I badrummet finns även plats för en tvättmaskin, men det är ej förberett.

  Övrigt

  Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 6 kvm samt ett litet matförråd i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1942

  Utförda renoveringar/underhåll: - 2014 Fasadrenovering och invänding målning - 2013: Förening stam (helt nya) och elrenovering. - 2008: Tvättstugan målades om. Detta år bytte man även ut armaturer i trapphuset och källargångarna. - 2006: Utbyte av fjärrvärmesystem. - 1998: Avloppsstammarna renoverades (relinat). Kall- och varmvattenstammarna byttes ut samt badrumsinredningen. - 1991: Utsida av fönster är utbytta.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV ingår i avgiften.

  Bredband

  Bredband genom Bredbandsbolaget.

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1942

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Utförda renoveringar/underhåll: - 2014 Fasadrenovering och invänding målning - 2013: Förening stam (helt nya) och elrenovering. - 2008: Tvättstugan målades om. Detta år bytte man även ut armaturer i trapphuset och källargångarna. - 2006: Utbyte av fjärrvärmesystem. - 1998: Avloppsstammarna renoverades (relinat). Kall- och varmvattenstammarna byttes ut samt badrumsinredningen. - 1991: Utsida av fönster är utbytta.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kastanjen 4-5

  Lägenhetsnummer:

  33

  Antal lägenheter:

  40

  Byggår:

  1943

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Kastanjen 4-5 som bebyggdes 1943 och innefattar bostadsrättslägenheter. Totalt finns 40 st lägenheter och 4 st lokaler.  Föreningens ekonomi:

  Enligt föreningen är ingen avgiftshöjning beslutad i dagsläget (kontrollerat 2018-12-20).  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar/underhåll: 2014 - Fasadrenovering, invänding målning och VVS 2013 - Stambyte och elrenovering 2008 - Tvättstugan målades om. Detta år bytte man även ut armaturer i trapphuset och källargångarna 2006 - Utbyte av fjärrvärmesystem 1998 - Avloppsstammarna renoverades (relinat). Kall- och varmvattenstammarna byttes ut samt badrumsinredningen 1991 - Utsida av fönster är utbytta Planerade renoveringar: Entréportarna ska bytas Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med föreningen 2018-12-20).  TV/Internet:

  Tv via ComHem (basutbudet ingår i avgiften). Möjlighet till bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.  Parkering:

  Parkeringsplatser finns på föreningens innergård. Dessa hör dock ej till föreningen utan hyrs av intilliggande fastighet (M2-gruppen) och hyrs ut om det finns lediga platser tillgängliga. Krav att uppdatera sin parkeringsplats en gång i halvåret. Pris 350 kr/mån. Kontakt: info@m2gruppen.se.  Gårdsplan:

  På föreningens gemensamma innergård finns gemensamma bänkar och bord samt en restaurang.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns det cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga samt torkrum. Det finns förråd både i källare och på vinden.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  164 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor