Lillebovägen 19A, Sollentuna

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Lillebovägen 19A - Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

20m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Biarea

13m2

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Fågelsången

Avgift

1 795 kr/mån

Inkl. Kallvatten, sophämtning och parkeringsplats.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Centralt läge med ett stenkast från Sollentuna C!

  Nu finns möjligheten att förvärva detta trevliga studiohus i populära Fågelsången. Här bor ni med promenadavstånd till Sollentuna Centrum med pendeltåg och flertalet busslinjer och från Sollentunavägen går pendlarbussar i och ut ifrån Stockholms city i rusningstrafik. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Bostaden håller hög standard och har genomgående smakfulla materialval i sober färgsättning. Entréplan disponeras med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har fönster och altandörrar från två väderstreck som släpper in fantastiskt med ljus. Köket har all maskinell utrustning man kan önska sig så som kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, häll och köksfläkt. Från vardagsrummet och köket har du utgång till den egna uteplatsen med sol hela dagen. I badrummet har du alla bekvämligheter du kan behöva såsom duch, wc, handdukstork, tvättmaskin och komfortvärme. Trappan leder dig upp till loftvåningen med plats för en stor säng och förvaring. Här finns även en lucka till hemmets förråd. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Loftvåning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Elburen golvvärme

  TV & bredband

  Fiber finns indraget. Ingår ej i månadsavgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  6,67%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Elburen golvvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Fågelsången i Sollentuna

  Lägenhetsnummer:

  1

  Antal lägenheter:

  6

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Välkommen till Fågelsången i Sollentuna. Närhet till Sollentuna Centrum med alla dess butiker och restauranger samt pendeltåg och bussar. I närheten finns även skola, förskola samt Edsvikens vatten och promenadstråk och fina motionsmöjligheter inom bekvämt avstånd.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2019-09-12. Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten. Kontrollerat med styrelsen 2019-09-12.  Gjorda renoveringar:

  Det har ej utförts eller planerats renoveringar.  TV/Internet:

  Fiber finns indraget. Ingår ej i månadsavgiften.  Parkering:

  Varje bostadsrätt har en egen parkeringsplats på tomten.  Gemensamma utrymmen:

  Området runt parkeringsplatserna, häck mot huvudgatan och mot cykelvägen räknas som gemensamma ytor som tas hand om av föreningens medlemmar. Eget tomt sköts av lägenhetsinnehavaren själv.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor