Budgivning pågår

Lomvägen 32, Sollentuna

1 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lomvägen 32 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1976

  Boarea

  29,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Kärrdal

  Avgift

  1 704 kr/mån

  Ink: Värme, vatten, kabel-tv och hushållsel.

  Accepterat pris

  1 500 000 kr

  50 847 kr/m2

  Välplanerad 1:a med låg boendekostnad där elen ingår i avgiften!

  Accepterat pris 1.500.000 kr, först till kvarn! Välplanerad 1:a med låg boendekostnad belägen med gångavstånd till matbutik, goda bussförbindelser samt Rösjöskogens naturreservat med badplats och motionsspår. Perfekt boende för studenten då det går bra kommunikationer till Stockholms Universitet och KTH. Populär och välskött förening med låg månadsavgift och där elen ingår i avgiften! Varmt välkommen på visningen med Alexander Torssell!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/hall

  En ljus entré med vita väggar och ljust laminat på golv. Förvaring i garderob.

  Kokvrå

  Renoverad kokvrå 2009. Vita köksluckor med ljus laminat som arbetsbänk. Utrustning: Spis/ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

  Badrum

  Helkaklat snyggt badrum med vita helkaklade väggar och och ett klinkergolv i mörk nyans med golvvärme. Utrymmet går i vinkel med en utmärkt duschplats. Utrustat med wc och snyggt handfat med spegel ovan. Här finns ett frostat fönster för ljusinsläpp.

  Allrum

  Ett stort och välplanerat allrum med plats för säng, soffa ink soffbord samt matbord och stolar.

  Övrigt

  - Tvättstugan ligger i samma port bara några dörrar bort. - Externt förråd ingår till lägenheten och ligger också i samma port.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1976

  Senast gjorda renoveringar: - Tak 2005 - Lekplatser 2009/2010 - Renovering garage Kommande renoveringar: Balkong -och uteplatsrenovering 2017-2018 (det kommer åligga den boende att återställa uteplats eller golvläggning på balkong) Stambyte eller relining kommer troligtvis att ske kommande åren dock oklart när och vilken metod som kommer att användas.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv ComHem, ingår i avgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  150 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  150 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,235%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-19

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1976

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Senast gjorda renoveringar: - Tak 2005 - Lekplatser 2009/2010 - Renovering garage Kommande renoveringar: Balkong -och uteplatsrenovering 2017-2018 (det kommer åligga den boende att återställa uteplats eller golvläggning på balkong) Stambyte eller relining kommer troligtvis att ske kommande åren dock oklart när och vilken metod som kommer att användas.

  Förening

  Föreningens namn:

  Rösjön i Sollentuna

  Lägenhetsnummer:

  0170

  Antal lägenheter:

  198

  Byggår:

  1976

  Antal lokaler:

  60

  Allmänt om föreningen:

  Från föreningens hemsida: I föreningen finns 198 st lägenheter. Det finns övernattningsrum, föreningslokal, hobbylokal, gym och bastu. I föreningen finns det fyra tvättstugor (i hus 32, 44, 46 och 54). I föreningen finns även lekplatser, boulebana och en liten fotbollsplan. Varje lägenhet har ett källarförråd. I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv (Comhem). Bostadsrättstillägg (hos Trygg Hansa) ingår i avgiften (hemförsäkring tecknas själv). Närhet till Sjöbergs centrum med bland annat Hemköp, pizzeria, sushirestaurang och frisör, samt skolor (Kärrdalsskolan, Vittraskolan) och förskolor (Sjörövarens förskola, Förskolan Storken, Snickarbarnens förskola, Förskolan I Ur och Skurkojan, Vittra Rösjötorp). I närområdet finns Rinkebyskogen och Rösjöskogen (med motionsspår och skidspår på vintern). Gångavstånd till Edsviken och till Rösjön (med badplatser och skridskospår på vintern). Väsjöbacken finns inom några kilometers avstånd (med skidbackar). Inom några kilometers avstånd finns Edsbergs sportfält (med tennisbanor, fotbollsplaner, utegym m.m.), Enebybergs IP (ishall, fotbollsplaner m.m.) samt en golfbana (Danderyds golfklubb). Det finns även en stor fotbollsplan nere vid Rösjöbaden, där det även finns minigolfbana, kanotuthyrning m.m. Buss 607 går så väl till Mörby centrum (9 minuter, tunnelbana) som Sollentuna centrum (pendeltåg). Med buss 627 tar du dig till Sollentuna centrum (15 minuter), Kista centrum och Täby centrum (19 minuter). Till Stockholms central kan du ta dig på 30 minuters restid (buss och tunnelbana eller buss och pendeltåg). Nattetid så går buss 697.  Föreningens ekonomi:

  Eventuell höjning av månadsavgiften 2019  Gjorda renoveringar:

  Senast gjorda renoveringar: - Tak 2005 - Lekplatser 2009/2010 - Renovering garage -Balkong och uteplatsrenovering 2017-2018 (det kommer åligga den boende att återställa uteplats eller golvläggning på balkong) Kommande renoveringar: -Planering att starta reparation av avloppsstammar 2019/2020. -Byte av takfläktar 2019  Parkering:

  114 garageplatser, 71st parkeringsplatser och 17st gästparkeringar. Ingen kö till utomhusplatser. Garageplatser har normalt sett ett par månaders kötid. Garageplats med el: 300 kr/mån Garageplats utan el: 225 kr/mån Parkeringsdäck med el: 225 kr/mån Parkeringsdäck utan el: 150 kr/mån Vändplansparkering utan el:150 kr/mån  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  142 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor