Minervavägen 28, 4 tr, Sollentuna

1 835 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Minervavägen 28, 4 tr - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  25m2

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Häggvik

  Avgift

  1 599 kr/mån

  Accepterat pris

  1 835 000 kr

  73 400 kr/m2

  Snygg designlägenhet med påkostade materialval!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Accepterat pris - Flexibelt tillträde - Möblemang kan ingå - Kontakta mäklaren för privatvisning - Först till kvarn - Juridisk person accepteras - Takhöjd på 2,70 meter - Låg avgift - Stora fönsterpartier - Påkostade materialval - Marmordröm i badrummet - Fina parkettgolv - Byggt 2017 - Bilpool i garaget för föreningens medlemmar Unikt tillfälle att få förvärva denna påkostade designlägenhet med snygga materialval, fantastiska fönsterpartier och en läcker takhöjd på 2,70 meter! Badrummet har marmor på golvet med komfortvärme och vita kaklade väggar. Grafitgrå skåpsluckor i köket med fullmaskinell utrustning såsom induktionshäll, ugn och integrerad diskmaskin - samtliga från Siemens. Då takhöjden är utöver det vanliga passar det även utmärkt att ha loftsängen uppsatt för att maximera golvytan. Möblemang kan ingå i affären. Pendeln från Häggvik station tar er in till Stockholm på ungefär en kvart och till Arlanda på ungefär 20 min. Garage, förråd och tvättstuga finns i huset dit hissen tar dig. Bilpool finns i garaget Perfekt som förstaboende eller om ni till företaget önskar en skrytsam övernattningslägenhet till kunder och anställda då även juridisk person kan komma att accepteras. Välkommen på visning med Charlie Asteson!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus och fräsch hall med bra avhängningsmöjligheter. Golvvärme under entrémattan. Ljusa väggar och snyggt parkettgolv

  Badrum

  Otroligt påkostat badrum! Marmorgolv och vita kaklade väggar. Tvättställ med kommod och toastol från Duravit. Komfortvärme på golvet.

  Kök

  Stilrent kök med grafitgrå skåpsluckor. Induktionshäll, ugn och integrerad diskmaskin från Siemens. Rostfri bänk från Franke och köksfläkt från System Air.

  Allrum

  Ljusa väggar och läckert parkettgolv. Takhöjd på hela 2,70 m! Stora fönsterpartier ut över skog och villaområde. Sovloft uppsatt för att maximera golvytan.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Utöver månadsavgiften utgår en kostnad om 238 kr/månad avseende bredband.

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong

  Bilplats

  41 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. 2 MC-platser. Går att hyra för 400kr/mån. 3 garageplatser utöver ovanstående 41 finns tillhörande bilpool.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaderna är beräknade enligt schablon och kan variera beroende på bl.a. antalet personer i hushållet.

  Andel i föreningen:

  0,8195%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-09-10

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  V28

  Antal lägenheter:

  73

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor