Silverdalsvägen 37, Sollentuna

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 20 Jan 14:30 - 15:00

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Tis 22 Jan 17:30 - 18:00

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Anmäl till visning

  Adress

  Silverdalsvägen 37 - Sollentuna

  Kommun

  Sollentuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2009

  Boarea

  56,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 5 ((i hissen)) , Hiss finns

  Rum

  2,5 rok

  Område

  Silverdal

  Avgift

  2 576 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. 200kr för kabel-tv tillkommer på avgiften. Avgift ink. bredband 2 776 kr/mån.

  Utgångspris

  2 995 000 kr

  53 009 kr/m2

  Välplanerad 2.5.a med inglasad balkong och låg avgift!

  Ljus 2.5:a med ett perfekt läge! Bostaden håller en genomgående bra standard med en välplanerad planlösning. Ljusinsläpp genom stora fönster och en rymlig inglasad balkong som vetter i ett härligt solläge. Läget i Silverdal ger snabb och enkel tillgång till allt man behöver i vardagen - närhet till förskolor, skolor och fritidsaktiviteter, service och kommunikationer. Edsviken erbjuder natur- och strövområden med både badbrygga och strand på gångavstånd. Både promenad- och cykelvägar finns det gott om, och här finns elbelyst motionsspår för både löpning och skidåkning. Lägg till sporthall och gymmet vid torget, och du har allt man kan önska av motionsmöjligheter. Varmt välkommen på visning med Alexander Torssell!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-20 14:30:00 2019-01-20 15:00:00 40 Bostadsvisning Silverdalsvägen 37, Sollentuna 59,40373973, 17,98039175 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-22 17:30:00 2019-01-22 18:00:00 40 Bostadsvisning Silverdalsvägen 37, Sollentuna 59,40373973, 17,98039175 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entrén

  Ljus och inbjudande entré med en öppning mot vardagsrummet rakt fram och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Till vänster har du en dörr in till badrummet.

  Badrum

  Helkaklat modernt badrum med allt man kan tänkas behöva. Dusch, vägghängd toalett, handfat och tvättmaskin. Självklart golvvärme.

  Vardagsrummet

  Vardagsrummet ger dig en stor öppen yta med mycket plats för både umgänge och avkoppling. Här ryms både soffa, soffbord, hyllor och tv. På långsidan flödar massvis med ljus in från stora fönster och den inglasade balkongdörren.

  Köket

  Köket är både praktiskt och trevligt med mycket ljus och många förvaringsutrymmen. I en smidig L-form har du mängder av skåp och lådor, arbetsytor, diskbänk, ugn och spishäll. Här huserar också en inbyggt micro, diskmaskin, frys och kylskåp. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det extra luftigt.

  Sovrum

  Sovrummet har rikligt med ljus via ett stort fönster. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Här finns även en stor inredd klädkammare.

  Eget val!

  Detta rum är tillbyggt varav bostaden räknas som en 2.5:a och inte som en 2:a. Detta rum kan användas som kontor, barnrum, förråd eller klädkammare m.m.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även garage som du når via trappan eller med hissen utanför dörren. Föreningen har även en fin innergård, barnvagsrum, cykelrum och soprum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  2018 • Större underhåll fasad och tak (takbeklänad och fasadfogar) 2019 (Prognos) • Underhåll fasad och tak (fortsättning från 2018) • Oljning av entréer Silverdalsvägen 23-37 och målning av entréer Silverdalstorg 6-9 • OVK (Lägenheter och lokaler) • Undercentraler, ommålning & byte av pumpar • Vattenledning på gården, justering/spolning • Spolning och justering (om det behövs) av dagvattenledning på innergården (Silverdalsvägen) 2020 (Prognos) • Byte av luftfilter i lägenhet • Värmesystem, reglerutrustning 3 st, bytes • Ommålning av golv och väggar i källare 2021 (Prognos) • OVK (Lägenheter och lokaler) • Oljning av entréer Silverdalsvägen 23-37 och målning av entréer Silverdalstorg 6-9 Se föreningens hemsida för en prognos av kommande renoveringar/underhåll.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Bredbandsbolaget är medialeverantör i föreningen och levererar TV, bredband och IP-telefoni. En obligatorisk avgift på 200 kronor debiteras på avin för månadsavgiften.

  Bilplats

  Föreningen har ett garage för fordon (hyra 919 kr/mån) och mc-platser (hyra 458 kr/mån) samt fyra utomhusplatser för fordon (hyra 468 kr/mån). Lediga platser i garaget finns tillgängliga. I garaget finns också totalt 13 platser som är förberedda för att ladda elbilar (extra avgift).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  450 kr/månad

  Kommentar:

  Uppgifterna är beräknade enligt schablon och kan variera utifrån antalet personer i hushållet samt dess förbrukning

  Andel i föreningen:

  0,40785%

  Andel av årsavgift:

  0,507%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2009

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2018 • Större underhåll fasad och tak (takbeklänad och fasadfogar) 2019 (Prognos) • Underhåll fasad och tak (fortsättning från 2018) • Oljning av entréer Silverdalsvägen 23-37 och målning av entréer Silverdalstorg 6-9 • OVK (Lägenheter och lokaler) • Undercentraler, ommålning & byte av pumpar • Vattenledning på gården, justering/spolning • Spolning och justering (om det behövs) av dagvattenledning på innergården (Silverdalsvägen) 2020 (Prognos) • Byte av luftfilter i lägenhet • Värmesystem, reglerutrustning 3 st, bytes • Ommålning av golv och väggar i källare 2021 (Prognos) • OVK (Lägenheter och lokaler) • Oljning av entréer Silverdalsvägen 23-37 och målning av entréer Silverdalstorg 6-9 Se föreningens hemsida för en prognos av kommande renoveringar/underhåll.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Silverdals Torg

  Lägenhetsnummer:

  12-3413-1-3026

  Antal lägenheter:

  159

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Brf Silverdals Torg bildades 2007 (äkta bostadsrättsförening) och består av 159 bostadsrätter och 7 stycken lokaler, samtliga är uthyrda. Föreningen har en god ekonomi och gav därför sina medlemmar en avgiftsfri månad januari 2012, januari 2014 och även i december 2017. För mer information se föreningens hemsida.  Föreningens ekonomi:

  Inga förändringar av årsavgiften är planerad under 2019.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  127 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor