Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Vänortsstråket 31, Sollentuna

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Mar 13:30 - 14:00

    Öppen visning men anmäl Er gärna

    Mån 25 Mar 18:30 - 19:00

    Öppen visning men anmäl Er gärna

    Anmäl till visning

    Adress

    Vänortsstråket 31 - Sollentuna

    Kommun

    Sollentuna

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1973

    Boarea

    47,1m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    0 av 2 , Hiss finns inte

    Rum

    1 rok

    Område

    Tureberg

    Avgift

    2 474 kr/mån

    Inkl. Värme, VA, kabel-TV & hushållsel. Obligatoriskt tillägg 98 kr för bredband är inkluderat i månadsavgiften.

    Utgångspris

    1 395 000 kr

    29 618 kr/m2

    Rymliga etta i Centrala Sollentuna där elen ingår i avgiften!

    Välkommen till en rymlig etta om hela 47,10 kvadratmeter! Här erbjuds en välplanerad och rymlig lägenhet med gott om förvaringsutrymme samt stora fönster med härligt ljusinsläpp och ljusa färger. Brf Töjnan är en mycket populär föreningen där även hushållselen ingår i avgiften. Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och gym. Sollentuna Station med utmärkta kommunikationer ligger precis runt hörnet, Sollentuna Centrum där närmare 115 butiker och restauranger finns ligger endast en kort promenad bort och Edsviken med vackra promenadstråk når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Sollentuna. Varmt välkommen på visning med Alexander Torssell!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-03-24 13:30:00 2019-03-24 14:00:00 40 Bostadsvisning Vänortsstråket 31, Sollentuna 59,42619035, 17,94480778 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-03-25 18:30:00 2019-03-25 19:00:00 40 Bostadsvisning Vänortsstråket 31, Sollentuna 59,42619035, 17,94480778 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Rymlig hall med god plats för avhägning av ytterkläder. Här finns även bra med plats för kläder i garderober.

    Kök

    Rymligt kök med plats för matbord till ca 6 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt.

    Allrum

    Stort allrum med plats för stor soffgrupp med bord, tv-möbel samt sängplats.

    Badrum

    Det kaklade badrummet är av bra storlek och utrustningen är badkar och handfat med skåp.

    Övrigt

    - Tvättstuga: finns i huset mitt emot i källaren. - Förråd: Ett källarförråd tillhör bostaden, samma våning som lägenheten. Planlösning: Genomgående smart planerad bostad. Fräsch lägenhet med rymligt allrum, separat kök, mycket förvaringsmöjligheter samt kaklat badrum med badkar.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1973

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Bilplats

    Föreningen har parkeringsplatser både i garage och utomhus. En del av parkeringsplatserna utomhus är avsedda för besökande. Parkeringsavgifter för dessa platser erläggs i automater eller genom parkeringskort som kan köpas av lägenhetsinnehavare.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Andel i föreningen:

    0,0014%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Reparationsfond:

    3 194 kr

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-07

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av köpare

    Byggnad

    Byggår:

    1973

    Fönster:

    3-glasfönster

    Ventilation:

    Mekanisk frånluft

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Töjnan

    Lägenhetsnummer:

    00304

    Antal lägenheter:

    475

    Byggår:

    1972

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen omfattar 475 lägenheter från 1 till 4 rum och från 20 till 107 kvm. Huvuddelen av beståndet är 2- och 3-rumslägenheter. Föreningen tillhandahåller bl.a. en klubblokal och gästlägenhet som medlemmar kan boka/hyra. För att läsa mer om detta och få övrig information om föreningen, se www.tojnan.se. Föreningens hus finns på adresserna: Bagarbyvägen 6 samt 10 - 56 (jämna nummer) och Vänortsstråket 1- 49 (udda nummer). Besök gärna föreningens hemsida www.tojnan.se. för mer information.    Föreningens ekonomi:

    Föreningen höjde avgifterna med 2% vid årsskiftet. Föreningen har inte beslutat eller planerat någon ytterligare avgiftsförändring (2019-02-13). Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten (2019-02-13).    Gjorda renoveringar:

    - 2016 Stamspolning - 2015-2016 Balkongrenovering - 2012 Underhåll av tak (Genomgång samt tätning av läckage) - 2011-2013 Fönsterbyte till 3-glas - 2011-2013 Armaturbyte ute- och inomhus - 2011-2012 Injustering värmesystem    TV/Internet:

    Kabel-TV levereras av ComHem och ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via SEOM stadsnätet och ComHem finns. Abonnemangskostnad tillkommer.    Parkering:

    Föreningen har parkeringsplatser både i garage och utomhus. Priset för p-platser från årsskiftet är: Garage 400:-, P-plats 175:-, P-plats med motorvärmaruttag 275:-, MC-plats i garage, 275:-. Föreningen har även byggt laddplatser för el-/hybridbilar i garagen, men då måste man först ha en garageplats för att kunna byta till sig en plats med laddbox. I dagsläget är det kö till både parkeringsplatser och garageplatser. Kötiden är idag uppskattad till 3-6 månader. (2019-02-13) En del av parkeringsplatserna utomhus är avsedda för besökande. Parkeringsavgifter för dessa platser erläggs i automater eller genom parkeringskort som kan köpas av lägenhetsinnehavare.    Gårdsplan:

    Gemensam gårdsplats med gräsmattor och planteringar, gemensamma lekplatser, boulebana samt dansbana.    Gemensamma utrymmen:

    -Till lägenheterna tillhör ett källarförråd. I området finns dessutom diverse utrymmen i varierande storlek för uthyrning. Om du behöver extraförråd eller ett hobbyrum, kontakta fastighetsskötaren för att ställa dig i kö till dessa. -Tvättstugor -Soputrymmen    Annat:

    Bostadsrättsförening Töjnan har ett antal lokaler som hyrs ut till företag och organisationer. Lokalerna är belägna på Malmvägen 47 i gatuplan.


    Energideklaration

    Energiklass:

    E

    Energikonsumtion:

    145 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor