Vänortsstråket 59B, Sollentuna

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Vänortsstråket 59B - Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1967

Boarea

48,4m2

Enligt bostadrättsföreningen

Våning

-1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

1 rok varav 1 sovrum

Område

Tureberg

Avgift

2 464 kr/mån

Inkl. Värme, VA, kabel-TV, förråd och bredband

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Tillfälle att förvärva denna ljusa 1.a med centralt läge i Sollentuna!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  - Centrala Sollentuna - Solid förening - Bra avgift Med dess utmärkta läge i snabbväxande Sollentuna är denna rymliga etta om hela 48,4 kvadratmeter den perfekta bostaden för er som vill ha den bekväma vardagen då ni har det mesta på gångavstånd. Här erbjuds en välplanerad och rymlig lägenhet med gott om förvaringsutrymme samt stora fönster med härligt ljusinsläpp. Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och gym. Sollentuna Station med utmärkta kommunikationer ligger precis runt hörnet, Sollentuna Centrum där närmare 115 butiker och restauranger finns ligger endast en kort promenad bort och Edsviken med vackra promenadstråk når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Sollentuna. Välkommen på visning med Alexander Torssell!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Ljus entréhall med avhägningsdel. Vitmålade väggar och plastmatta som golv.

  KÖK

  Lummigt kök som erbjuder generösa arbetsytor. Vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med Kyl/Frys, spis med ugn och diskho. Köket erbjuder även en plats för matbord invid fönstret för 4-6 personer.

  BADRUM

  Kaklade väggar i vitt, plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat och spegel.

  ALLRUM

  Fönsterpartier som tillför fint ljus. Vitmålade väggar och plastmatta. Här finns plats för soffa, tv-möbel och säng om så önskas.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV (Basutbud) levereras av ComHem och ingår i månadsavgiften. Bredband (1000/1000 Mbit/s) levereras av Bahnhof och debiteras som obligatoriskt tillägg på månadsavin.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,03176%

  Andel av årsavgift:

  0,73%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-13

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1967

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tribunen 1 & 2

  Lägenhetsnummer:

  354

  Antal lägenheter:

  188

  Byggår:

  1967

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Tribunen 1 & 2 är en äkta förening som registrerades 2005. Föreningen består av 188 lägenheter, varav 40 är upplåtna som hyresrätter. Föreningen accepterar delat ägande, med minsta ägarandel 5%. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. Kontrollerat med styrelsen 2019-09-11. Föreningen har inga större planerade reparationer eller ombyggnationer av fastigheten. Kontrollerat med styrelsen 2019-09-11.  Gjorda renoveringar:

  - 2017 Stamrenovering och relining - 2017/2018 Balkongrenovering - 2017/2018 Fasadtvätt, reparation och impregnering  TV/Internet:

  Kabel-TV (Basutbud) levereras av ComHem och ingår i månadsavgiften. Bredband (1000/1000 Mbit/s) levereras av Bahnhof och debiteras som obligatoriskt tillägg på månadsavin.  Parkering:

  Föreningen har tillgång till 35 parkeringsplatser utomhus och 150 garageplatser, varav en plats är avsedd för MC. Kostnad för parkeringsplats: 400 kr Kostnad för garageplats: 650 kr/månad Kostnad för MC-plats: 650 kr/månad I dagsläget är parkeringsplatserna utomhus ej tillgängliga på grund av renovering. Det finns lediga garageplatser. Kontrollerat med styrelsen 2019-09-11.  Gårdsplan:

  Föreningen har en gemensam gårdsplats som medlemmarna får utnyttja.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, lägenhetsförråd och barnvagnsförråd. Kostnaden för att hyra ett lägenhetsförråd varierar beroende på storlek.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  132 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-02-22

  Primärenergital:

  133 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor