Lövgatan 55

3 050 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lövgatan 55 -

  Kommun

  Solna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  3 av 8 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  2 401 kr/mån

  Pris

  3 050 000 kr

  70 930 kr/m2

  Yteffektiv 2a om 43 kvm med gavelläge, balkong och gemensam pool i populära West Side Solna!

  Välkommen till denna yteffektiva gavellägenhet om 43 kvm med balkong i populära projektet West Side Solna. Vart ska man börja med denna pärla? Är det läget, den stora gemensamma takterassen, eller det faktum att föreningen har en gemensam pool? Ja, fördelarna är många i West Side Solna. Om vi ska tala om lägenheten så har den fönster i tre väderstreck vilket gör att ljusinsläppet är fantastiskt. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Tillträde preliminärt vecka 39, 2019 Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Fler börjar se potentialen i Solna. Vid millenieskiftet hade Solna drygt 55 000 invånare. Idag bor 20 000 fler i kommunen. År 2022 räknar man med att 100 000-märket passeras.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till vardagsum och kök. Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav på golv och vitmålade väggar.

  Kök

  Trevligt kök med gott om förvaring. Köksinredning i vitt och laminatbänkskiva. I köket finns kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och det är även förberett för mikro i väggskåp. Ovan arbetsytorna sitter istället för kakel en glasskiva med målad baksida. På golvet ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade med vitt.

  Vardagsrum

  Öppet vardagsrum med fönster i två väderstreck. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matbord. På golv ligger vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade.

  Badrum

  Fräscht badrum med kakel på vägg och klinkergolv. Inredning består av spegelskåp, WC-stol, kombimaskin (Tvätt och tork) samt tvättställ.

  Sovrum

  Mysigt sovrum som också har fönster i två väderstreck. Förvaring möjliggörs genom tre stycken garderober. I sovrummet, likt resten av lägenheten ligger det vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  West side Solna

  Antal lägenheter:

  252

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av totalt 266 bostadslägenheter i kvarter med bästa läge på gränsen mellan Råsunda och Sundbyberg. Lägenheterna är mellan 1-4 rum och kök belägna på Råsundavägen, Gränsgatan, Lövgatan och Tulegatan. Husen kommer att bli mellan 6-8 våningar högt.  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.  Parkering:

  Det kommer att finnas ca 106 parkeringsplatser i ett garage med 2 våningar varav 5 st är handikappsanpassade.  Gemensamma utrymmen:

  Takterrass på taket samt en utomhuspool på gården som får nyttjas av dom boende i föreningen. Cykelförråd med ca 642 st platser,majoriteten av dessa inomhus i källarplan. Barnvagns- och rullstolsförråd i fastigheten. Sopnedkast för hushållsavfall finns i miljörum på fastigheten.  Annat:

  Förråd: Lägenhetsförråd av nätväggar i fastigheten alternativt i lägenheten.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor