Armégatan 36F, Solna

Nyproducerad gaveltrea med stor södervänd uteplats. Intill T-bana och strandpromenad!

Som utgångspris

3 995 000 kr

Månadsavgift 4 310 kr/mån Ingår kallvatten, värme, kabel-tv.

Bostadsrättslägenhet Solna

Rum: 3 rok

Våning: 1 av 9 , Hiss finns

Byggår: 2014-2015

Boarea: 77 m2 Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till Armégatan 36F och denna nyproducerada gaveltrea med stor uteplats i söder. Här bor man i ett av områdets allra bästa lägen mot den lugna innergården samtidigt som man bara har ett par hundra meter till Västra Skogens T-bana och torg med grundutbud av service med apotek, livsmedelsbutik och restauranger för att nämna något. Strandpromenaden ligger också på nära promenadavstånd. Bostaden genomsyras av en stilren interiör med ekparkett och vitmålade väggar. Rymligt stilsäkert badrum i gråskala och snyggt och funktionellt kök i vitt med rostfria maskiner. Vid matplatsen ryms enkelt familjen med gäster. Sommartid tar man med fördel med sig måltiderna ut till den väl tilltagna och södervända uteplatsen där stora sällskap får plats. Vardagsrummet lämnar gott om plats för den generösa soffmöbleringen och fantastiskt ljusinsläpp. Två sovrum, båda av väldigt god storlek finns också här! På Armégatan får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Samtidigt har du Huvudstagatan runt hörnet där du promenerar förbi flertalet caféer, restauranger samt små butiker på din väg ner mot Solna Centrum. T-bana Västra skogen ligger endast 200 meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Med bilen når du Essingeleden på två minuter. I närområdet finns även sju förskolor och fem grundskolor.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Löwenhoff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 40

  marcus.lowenhoff@lansfast.se

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Via säkerhetsdörr nås denna hall med snygg ekparkett och vitmålade väggar. Förvaring på hatthylla samt i klädkammare.

  Badrum

  Rymligt och stilsäkert badrum med grå uppvärmd golvklinker och vita helkaklade väggar. Duschhörna med glasvägg, snygg kommod med handfat och väggfast spegelskåp, WC och dessutom egen tvättutrustning under bra bänkyta som blir ett utmärkt skötbord för dig med små. Väggfasta överskåp med förvaring ovan bänken.

  Kök

  Stilrent kök med vita luckor och rostfria beslag. Komplett maskinell utrustning bestående av ugn och micro, stor kyl och stor frys, diskmaskin samt fläktkåpa. Utmärkt matplats vid fönsterväggen och härifrån nås den väl tilltagna och södervända uteplatsen. Med fördel tar med sig sin måltid ut på balkongen under sommarhalvåret.

  Vardagsrum

  Rymligt, ljust och lättmöblerat vardagsrum med precis lagom öppenhet mot köket. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

  Sovrum 1

  Sovrum 1 är det något större av de två sovrummen och är försett med en garderob med plats för flera om så önskas. Fin ekparkett på golvet, vitmålade väggar.

  Sovrum 2

  Även detta sovrum är av mycket bra storlek och blir ett generöst barnrum eller kontor/gästrum, du och just dina behov avgör. Ekparkett på golvet vitmålade väggar. En garderob.

  Bostad

  Rum

  3 rok

  Boarea

  77m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 9 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  41003

  Andel i föreningen

  0,9873%

  TV och internet

  Fastigheten är ansluten till Telia Triple-play, avgiften är 220 kr/mån för bredband, tv och telefoni (obligatorisk avgift som tillkommer utöver månadsavgiften). En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett källarförråd till lägenheten. Bland övriga utrymmen finns bland annat cykelförråd, barnvagnsförråd och gästrum med dusch och pentry som kan användas som övernattningsrum för gäster och styrelserum.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014-2015

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Dragonen 1

  Föreningens organisationsnummer

  769628-3907

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  104 st

  Antal lokaler

  1

  Byggår

  2016

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Brf Dragonen består av två bostadshus med sammanlagt 104 st lägenheter samt 1 lokal. Till föreningen hör adresserna Armégatan 36 A-F. Till bostaden finns ett källarförråd. Övriga utrymmen är cykelförråd, barnvagnsförråd, styrelserum samt och gästrum med dusch och pentry som kan användas som övernattningsrum för gäster. Mysig innergård med lekplats och grill.

  Föreningens ekonomi

  Inga planer på avgiftsändringar enligt styrelsen (2019-02-11).

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Finns inga renoveringar planerade enligt styrelsen (2019-02-11).

  Gemensamma utrymmen

  Källarförråd till lägenheten. Bland övriga utrymmen finns bland annat cykelförråd, barnvagnsförråd och gästrum med dusch och pentry som kan användas som övernattningsrum för gäster och styrelserum.

  Parkering

  Under gårdsbjälklaget ligger ett parkeringsgarage för de boende. 54 garageplatser. Kostnad 1000 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Kostnad 500 kr/mån. För närvarande finns det platser lediga, både i garage och utomhus. (2019-02-11)

  Föreningens hemsida

  https://brf-dragonen.socinet.com/sidor/allmant/startsida

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Armégatan 36F, Solna

  Kommun: Solna

  Område: Västra Skogen

  Församling: Solna

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 3 995 000 kr som utgångspris

  Månadsavgift: 4 310 kr/mån Ingår kallvatten, värme, kabel-tv.

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Solna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder