Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Bangatan 7, Solna

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bangatan 7 - Solna

  Kommun

  Solna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1952

  Boarea

  76m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  4 037 kr/mån

  Inkl. Värme och vatten. Obligatoriskt avgift för Kabel-TV på 100 kr/månaden tillkommer.

  Utgångspris

  3 500 000 kr

  46 053 kr/m2

  Ljust och fräscht boende med ett riktigt bra läge!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till Bangatan 7. En rymlig och ljus 3:a ett par minuters promenad från Solna C. Tack vare stora fönsterpartier som ger ljusinsläpp från två vädersträck blir lägenheten både ljus och trivsam. Dessutom erbjuder lägenheten ett rymligt kök och två sovrum med plats för både stor säng och massor av förvaring. Badrummet är fräscht och stambytt 2005. Den rymliga balkongen som erbjuder sol från morgon till kväll känns verkligen som pricken över i:et. Här bor man på bekvämt gångavstånd till Solna centrum och dess stora utbud av butiker, restauranger samt kommunikationer. Här finns bl.a. t-bana, tvärbana samt busslinjerna 506, 507, 123, 152 och 197.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall som angränsar till lägenhetens samtliga rum. Här finns snyggt klinkergolv i entré samt fiskbensparkett i förlängning. Två rymliga garderober samt väggar målade i vitt.

  Kök

  Rymligt kök med matplats för flertalet personer. Inredningen består av skåpsinredning i vitt kombinerat med maskinell utrustning i form av spis, fläktkåpa kyl, frys, ugn i bekväm arbetshöjd samt diskmaskin. Bänkskiva i mörk laminat samt mosaikkakel på vägg. Mörkt golv samt vitmålade väggar.

  Sovrum 1

  Rymligt och ljust sovrum där både dubbelsäng med flertalet garderober. Ekparkettgolv och målade väggar.

  Sovrum 2

  Rymligt och ljust sovrum med utgång till bostadens härliga balkong i söderläge. Ekparkettgolv och målade väggar.

  Badrum

  Stambytt och renoverat badrum med duschhörna. Praktiskt svängbara duschdörrar, helkaklade väggar, golvklinkers med komfortvärme samt handdukstork.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med charmig fiskbensparkett samt ljusa väggar. Burspråk mot föreningens härliga innergård.

  Balkong

  Stor balkong i söderläge som erbjuder sol från morgon till kväll. Utsikt över föreningens lummiga innergård.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1952

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,36295%

  Andel av årsavgift:

  2,39964%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-08-28

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Vargen

  Lägenhetsnummer:

  13

  Antal lägenheter:

  51

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Välskött förening belägen på Järnvägsgatan 2A och B samt Bangatan 1-7. Föreningen består av två flerfamiljshus med totalt 51 lägenheter varav1 av dessa är hyresrätt. Föreningen har även 6 lokaler. Fastigheterna byggdes 1952-53. Uppvärmning sker via fjärrvärme. I källaren ligger två tvättstugor, en i varje hus. I varje tvättstuga finns det två tvättmaskiner, en torktumlare, mangel samt ett torkrum alt. torkskåp. Det finns 2 st allmänna cykelförråd. Till lägenheten ingår både vinds- och källarförråd.  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga beslut tagna för att ändra avgiften enligt styrelsen, 2019-03-08  Gjorda renoveringar:

  Under 2018 så kommer föreningen göra följande underhåll, lägga värmeslingor i takrännor samt stuprör på Järnvägsgatan samt under 2019 så planerar man dränering, dagvattenbrunnar samt grundisolering runt hela fastigheten. 2017 - Ny tvättmaskin samt torktumlare på Järnvägsgatan 2016 - Värmecentraler uppgradering på Bangatan samt Järnvägsgatan 2016 - Renoverat entrédörrarna 2016 - Bytt stamventiler, Bangatan och Järnvägsgatan 2016 - Bytt asbestisolerade dörrar källare och vind Bangatan 3-7 2016 - Nytt lås och passersystem 2013 - Ny källarbelysning 2011 - Omfattande fasadrenoveringar, nya balkonger har installerats 2007 - Styrelserum har inretts i gamla tvättstugan på Bang.7, samtliga trapphus har målats om samt armaturer har bytts, fönster till lokaler i gatuplan har renoverats, 4 st nya takfläktar har installerats 2006 - Radonmätning genomfördes utan anmärkningar, delar av grunden dränerades om 2005 - Stambyte i både kök och badrum. Alla el byttes fram till lägenheterna. 2004 - Tak omlagt på Bangatan 3-7. En besiktning gjordes av taket på Järnvägsgatan 1 A-B men något underhåll ansågs inte nödvändigt just då. - Eftersom föreningen köpte fastigheten i december 2003 finns inte uppgifter på exakt årtal, men någon gång under 1990-talet byttes fönstren i Järnvägsgatan 1A-B till 3-glas fönster. På Bangatan 3-7 sattes ett tredje glas på utanpå de sovrumsfönster som vetter mot Bangatan.  TV/Internet:

  ComHem är leverantör av kabel-TV, föreningen har ett gruppavtal med dom och en kostnad på 100 kr/månaden läggs på avgiften. Bredband tecknas separat av enskild medlem och ingår således ej i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har 5 st parkeringsplatser som går att hyra för 250 kr/mån. F.n. är det 5 st i kö, 2019-03-08  Gemensamma utrymmen:

  I källaren ligger två tvättstugor, en i varje hus. I varje tvättstuga finns det två tvättmaskiner, en torktumlare, mangel samt ett torkrum alt. torkskåp. Det finns 2 st allmänna cykelförråd. Till lägenheten ingår både vinds- och källarförråd.  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  80 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor