Epistelvägen 1B, Solna

Bostadsrätt, 3 rok, 80m2 Pris: 4 495 000 kr - Budgivning pågår

Ljus gavel 3:a med fönster i tre väderstreck och balkong med syd/väst läge!

Letar du efter en ståndsmässig bostad i en förening som har både takterrass, spabad och utegym, då har du hittar rätt! Här har Ni chansen att förvärva en drömbostad med bästa gavelläget och flertalet stora fönsterpartier i tre väderstreck som skänker bostaden ett fantastiskt ljusflöde, en stor balkong i bästa syd/väst läge som bjuder på många härliga soltimmar, två bra sovrum varav master bedroom med egen klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök med öppen social planlösning mot vardagsrum med påkostade tillval som vitvarupaket i rostfritt med integrerad diskmaskin, genomgående ljust ekparkettgolv (Oak nordic white med vit sockellist). Bostaden är belägen på 2:a våningen i det omtalade och eftertraktade projektet The Lab. I denna förening har du tillgång till bl.a. en fantastisk solterrass med grill, relaxområde med spabad samt gård med utegym. Dessutom finns ett tvåvåningarsgarage. Puls & träning i samma fastighet! Förutom allt detta har du närhet till tunnelbana (400 meter) samt ett stenkast ifrån E4/E20, Pampas Marina, strandpromenad, matbutiker och restauranger. Vad kan man mer önska sig!? Bostaden säljs på ritning, inflytt vecka 39 i år. Se bifogade filer för mer info. Vill du ha det där lilla extra? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Se bifogad tillvalslista.

Övriga utrymmen

I föreningen finns innergård med utegym, solterrass på taket, relaxrum med spabad samt 2 st tvättstugor. Det finns även förråd i källaren med nätväggar. Cykelförråd på entréplan i hus 2 och cykelställ på gården. Barnvagnsrum/rullstolsförråd finns på entréplan och i källarplan.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabeltv via ComHem. Endast fria marksända kanaler ingår i månadsavgifen.Bredband via ComHem. Obligatorisk kostnad med 180 kr/mån. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med ComHem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Bilplats

I föreningen finns 213 st garageplatser i två våningsplan. Kostnad 1200 kr/mån. Just nu finns det lediga platser, juni-17.

Counter

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Epistelvägen 1B - Solna

Kommun

Solna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015-2016

Boarea

80m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Avgift

4 333 kr/mån

Pris

4 495 000 kr

56 188 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

Högsta bud 4 300 000 kr

53 750 kr/m2

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Fastighetsmäklare

Läs mer om Farzad Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Epistelvägen 1B, Solna

Bostadsrätt, 3 rok, 80m2 Pris: 4 495 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Har du koll på det kanske viktigaste värdet av alla i den ekonomi? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,5534% och andel av årsavgiften är 0,55%

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Laboratoriet

Lägenhetsnummer:

1204

Antal lägenheter:

266

Antal lokaler:

3

Information:

Till föreningen hör adresserna Armégatan, Epistelvägen, Trubadurvägen och Arvid Tydéns allé. Sammanlagt 266 bostadsrättslägenheter, huvudsakligen ettor och tvåor. Dessa är fördelade på tre byggnader (totalt nio trapphus, samtliga med hiss). I föreningen finns även två lokaler samt ett garage i två våningsplan. Föreningen äger marken. På fastigheten finns även en innergård med utegym, en solterass på taket, ett relaxrum med spabad samt två tvättstugor.

Inga kommande avgiftsförändringar enligt styrelsen 2017-06-02.

Inga kommande renoveringar då huset är från 2015-2016.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola