Gränsgatan 22, Solna

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gränsgatan 22 - Solna

  Kommun

  Solna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  41m2

  Våning

  2 av 7 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Råsunda

  Avgift

  2 289 kr/mån

  Pris

  2 995 000 kr

  73 049 kr/m2

  Magisk två i hjärtat av Solna!

  Vart ska man börja med denna pärla? Är det läget, den stora gemensamma takterassen, eller det faktum att föreningen har en gemensam pool? Ja, fördelarna är många i West Side Solna. Om vi ska tala om lägenheten så har den en modern och öppen planlösning vilket förenklar möbleringen och skapar den rätta känslan med både balkong och terras . Balkongen som nås via vardagsrummet. Kök och badrum håller hög standard och är fullt maskinellt utrustat. Goda förvaringsmöjligheter finns i klädkammaren och i ett separat förråd. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Tillträde preliminärt vecka 39, 2019 Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Råstasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  TV & bredband

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

  Bilplats

  Det kommer att finnas ca 106 parkeringsplatser i ett garage med 2 våningar varav 5 st är handikappsanpassade.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  290 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  290 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,003633%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  West side Solna

  Antal lägenheter:

  252

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av totalt 266 bostadslägenheter i kvarter med bästa läge på gränsen mellan Råsunda och Sundbyberg. Lägenheterna är mellan 1-4 rum och kök belägna på Råsundavägen, Gränsgatan, Lövgatan och Tulegatan. Husen kommer att bli mellan 6-8 våningar högt.  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.  Parkering:

  Det kommer att finnas ca 106 parkeringsplatser i ett garage med 2 våningar varav 5 st är handikappsanpassade.  Gemensamma utrymmen:

  Takterrass på taket samt en utomhuspool på gården som får nyttjas av dom boende i föreningen. Cykelförråd med ca 642 st platser,majoriteten av dessa inomhus i källarplan. Barnvagns- och rullstolsförråd i fastigheten. Sopnedkast för hushållsavfall finns i miljörum på fastigheten.  Annat:

  Förråd: Lägenhetsförråd av nätväggar i fastigheten alternativt i lägenheten.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor