Johan Enbergs Väg 5, Solna

Fint renoverad tvåa intill både T-bana och strandpromenaden!

Utgångspris

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 263 kr/mån Värme, vatten ingår i månadsavgiften. Obligatorisk avgift för Kabel TV 92 kr/mån och Internetuppkoppling 125 kr/mån tillkommer i avgiften.

Bostadsrättslägenhet Solna

Rum: 2 rok

Våning: 1 av 10 , Hiss finns

Byggår: 1969

Boarea: 69 m2 Areauppgifter enligt ek. förvaltare

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till omåttligt populära Johan Enbergs Väg, Solnas sista utpost mot vattnet och innerstaden. Här i denna rymliga tvåa erbjuds ljus, rymd och ogenerad utsikt mot grönska och en fräsch interiör! Ur ett praktiskt perspektiv är lägenheten i det närmaste perfekt. Bostaden är bekvämt belägen på entréplan och förvaringen i lägenheten utmärkt, inte minst tack vare hallens stora walk in closet, som kan möbleras och inredas om man så önskar. Lägenheten är genomgående renoverad och präglas av neutrala inredningsval där du kan flytta in och trivas direkt. Hela lägenheten har ljusa väggar som tillsammans med golv i ek utgör en fin helhet. Köket går i vitt och har en utmärkt matplats vid fönster med utsikt mot grönskan intill. Badrummet är fräscht och rymligt med golvvärme, jacuzzi och tvättmaskin. Från det trivsamma vardagsrummet med sina fina ytskikt nås den stora balkongen i söder. Tack vare inglasning och framdragen el, kan man med infravärme disponera balkongen året om! På Johan Enbergs Väg bor man med naturen och Ulvsundaviken som närmsta granne och har T-bana och kommunikationer ett bokstavligt stenkast bort. Precis intill finns det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig in till stan på ca 15 min. Sedan 2018 finns ett nytt anlagt bad längs detta promenadstråk. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Löwenhoff

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 40

  marcus.lowenhoff@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Via säkerhetsdörr nås denna hall där vi hälsas välkomna in av fin ekparkett som matchas med ljusa målade väggar. Förvaring i två rymliga garderober i hallens förlängning mot sovrummet, samt i stor möblerbar och uppskattad klädkammare.

  Badrum

  Renoverat badrum av god storlek. Grunden utgörs av golvklinker i grå ton med golvvärme och ljusa helkaklade väggar. Utrustat med jacuzzi, kommod med tvättställ, WC och toppmatad tvättmaskin.

  Sovrum

  Utmärkt sovrum med stjärnhusens karaktäristiska femhörniga form. Stort nog att utan problem inrymma både dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. På golvet ligger laminatgolv, väggarna är ljusmålade.

  Kök

  Fint renoverat kök med ljusa luckfronter och komplett maskinell utrustning bestående av kyl /frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro, diskmaskin (2018) och fläkt. Bra förvaringsmöjligheter i de många skåpen och gott om arbetsyta på den arbetsbänk i massivt trä över vilken kakel i grön nyans sitter. Även i köket återfinns fina ekparkettgolv och väggar som är vitmålade. Matplatsen är rymlig och besitter precis som resten av denna bostad utmärkt utsikt mot grönska.

  Vardagsrum

  Vardagsrum av god storlek med ekparkettgolv och ljusa väggar. Utgång till den stora, inglasade balkongen på första parkett mot solen och grönskan.

  Bostad

  Rum

  2 rok

  Boarea

  69m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt ek. förvaltare

  Våning

  1 av 10 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  44

  Andel i föreningen

  1,13732%

  Andel av årsavgift

  1,20676%

  TV och internet

  Bredband & IP-telefoni: Lägenheterna är gruppanslutna via Telenor. Kabel-TV: Lägenheterna är gruppanslutna via Telenor.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1969

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2008-05-05

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Ryttmästaren 1

  Föreningens organisationsnummer

  769604-4309

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  79 st , varav hyresrätter: 5 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  1969

  Äger föreningen marken

  Nej

  Allmän information

  Föreningens fastighet, Ryttmästaren 1 bebyggdes år 1969. Fastigheten består av två flerbostadshus Johan Enbergs Väg 3 och 5 och innehåller 77 bostadsrätter och 7 hyresrätter. Föreningen förvärvade fastigheten från Solna Stad i samband med den ombildning som skedde år 2001.

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har en mycket stor tillgång i sina hyresrätter som vartefter de blir lediga upplåts med bostadsrätt och genererar ett fint kapitaltillskott. Under året har årsavgifterna varit oförändrade. Ingen avgiftshöjning enligt styrelsen 2019-11-14. Skuldfri förening med 4,8 milj i kassan och lån på totalt cirka 1,5 milj (september 2019)

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Pågående eller framtida underhåll: 2019 OVK -Besiktning utförd. 2019 Byte av båda hissarna aug / sep 2019 Renovering av vissa hyresrätter 2019 Takrenovering 2019 Byte av utebelysning Utförda renoveringar: 2018 PCB och fönsterbyte och nya balkongdörrar. 2016-2017 Entréerna, utsidan. 2013 - Ventilationssystemet åtgärdat, nya ventilationsdon i alla lägenheter. 2012 - Entreér har frächats upp med spotlights i taket och nya ytskikt. 2012 - OVK-besiktning har gjorts. 2011 - Stamspolning och efter stamspolningen utfördes en inspektion av stammarna. Entreprenören som utförde inspektionen ansåg att några akuta åtgärder inte behöver utföras. Samtliga lägenheter i de båda fastigheternas kök har fått nya avstängare/ballofixer installerade. Under 2016 har stammarna mätts med ultraljud och bedömningen efter detta var att inget stambyte kommer att behöva ske de närmaste 5 åren. Ett stambyte inom en tioårsperiod är dock inte omöjligt och det kommer påverka ekonomin. Dock är styrelsen väl medveten om detta och kommer att jobba för att påverkan ska bli så liten som möjligt.

  Gemensamma utrymmen

  I föreningen finns barnvagnsförråd, grovsoprum, två tvättstugor, källarförråd, cykelrum och ett styrelserum. Tvättstugorna och grovsoprum finns på gatan.

  Parkering

  Föreningen har inga egna garage- eller p-platser.

  Försäkring

  Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Länsförsärkningar. I försäkringen ingår styrelseansvarsförsäkring.

  Föreningens hemsida

  http://www.ryttmastaren1.se

  Västra Skogen

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Johan Enbergs Väg 5, Solna

  Kommun: Solna

  Område: Västra Skogen

  Församling: Solna

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 3 263 kr/mån Värme, vatten ingår i månadsavgiften. Obligatorisk avgift för Kabel TV 92 kr/mån och Internetuppkoppling 125 kr/mån tillkommer i avgiften.

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-23

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Solna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder