Objektbild

Klippgatan 8A, 3 tr, Solna

Fint renoverad gaveltrea med solig inglasad balkong i söder. Skuldfri Brf med mycket låga avgifter!

Pris:

3 795 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 2 805 kr/mån Inklusive värme, vatten & bredband 100/100.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 3 rok

Våning: 3 av 8 , hiss finns

Byggår: 1965

Boarea: 76,5 m2

Tre trappor upp i välskött fastighet ligger denna fina gaveltrea med många uppenbara styrkor. Den mycket låga månadsavgiften är sannolikt den främsta och ger en riktigt bra boendeekonomi. Läget på husets södra gavel med stor inglasad balkong gör att bostaden upplevs väldigt ljus och för dig som gillar solen kommer balkongen, med sol nästan hela dagen uppskattas enormt. Sett till interiören ges ett fint renoverat kök i vitt, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och i övrigt genomgående ljusa ytskikt. Sett till det praktiska finns är gott om garderobsförvaring i både hall och de båda sovrummen och i hallen finns en uppskattad klädkammare. Mycket välskött och äkta förening som är skuldfri och har över 10 mkr i kassan. Föreningen består av 98 lägenheter (varav flera är hyresrätter och kommer vid framtida försäljningar bidra till mycket gott kassaflöde för föreningen). Föreningen äger marken och har dessutom tre lokaler som förser föreningen med bra inkomster. På innergården finns en kryddgård, där alla boende får plocka färska kryddor. I huset finns tre stycken tvättstugor, gym, en föreningslokal för såväl sammankomster under dagtid som för övernattning samt parkeringsplatser och garageplatser. Bredband ingår i månadsavgiften. Som boende på Klippgatan har man endast ett stenkast till Solna Centrum. Ett centrum som erbjuder hundratalet butiker och drygt 20-talet restauranger. Detta stillar både shoppingsug och kurrande magar. Har du större krav på shopping nås Mall of Scandinavia på ca 20 minuter till fots. Om du ska ta dig någonstans kommer du inte heller att bli besviken. Vid Solna C finns både T-bana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. För dig som vill åt vatten och vackra grönområden ligger Huvudsta Strand, Skytteholmsparken, Hagaparken och Råstasjön inom promenadavstånd. Välkommen hit för att trivas!

Läs mer

Pris

3 795 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 28 November

  11:45 - 12:30

  Förhandsvisning. Välkommen att anmäla dig.

  Sön 05 December

  11:30 - 12:15

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Mån 06 December

  17:30 - 18:30

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Ansvarig mäklare

  Marcus Löwenhoff

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-82 12 40

  marcus.lowenhoff@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Klippgatan 8A, 3 tr till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Via ny säkerhetsdörr nås denna utmärkta hall med fin grå golvklinker och vita målade väggar. Förvaring i skjutdörrsgarderob på höger sida samt i uppskattad klädkammare till vänster.

    Badrum

    Fräscht badrum med ljust kakel och klinker utrustat med dusch, kommod med tvättställ, WC och tvättmaskin.

    Kök

    Fint renoverat kök med vita luckor och komplett maskinell utrustning i rostfritt bestående av kyl/frys, micro, varmluftsugn, glaskeramikhäll, diskmaskin och fläktkåpa. Gott om både förvaring och arbetsytor på grå laminatskiva. Ekparkett på golvet och vita målade väggar. Bra yta för matplats.

    Sovum 1

    Sovrum av god storlek. Ekparkett på golvet och vita målade väggar. Två platsbyggda garderober för förvaring. Fint läge mot husets framsida helt utan insyn.

    Sovrum 2

    Detta är det något större av de två sovrummen och blir ert troliga master bedroom. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Gott om plats för både dubbelsäng och kanske hemma kontor eller lösa förvaringsmöbler som komplement de tre inbyggda garderober som finns här.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är av mycket god storlek och rymmer både soffgrupp och matsalsdel om så önskas. Ekparkett på golvet matchas med vita målade väggar. Utgång till stor möblerbar och inglasad balkong som med sitt söderläge erbjuder sol från morgon till sen eftermiddag/kväll.

    Bostad

    Boarea

    76,5m2 (Enligt ek.förvaltare)

    Våning

    3 av 8 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    8A-301

    Andel i föreningen

    1,2916%

    Andel av årsavgift

    1,17%

    TV och internet

    Bredband via Telenor som levererar en hastighet på 100/100GB ingår i avgiften. Merkostnad för ev högre hastighet faktureras av Telenor. I huset finns ett fastighetsnät, som installerats under 2000/2001 av Bredbandsbolaget. Alla lägenheter har försetts med ett bredbandsuttag i hallen. Installationen är uppbyggt med LAN-teknik, Ethernet. Ett fiberoptiskt nät är kopplat till huset och i varje lägenhet finns RJ45 anslutning via så kallad Cat5e-kabel från en switch i källaren

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Vimpeln 8

    Byggår

    1965

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-01-14
    Energiklass:

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Vimpeln 8

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    I föreningen finns en trädgårdsgrupp som planerar, planterar, rensar och beskär. Kryddgården som startades 2010 består av ett antal större blomkrukor som är placerade på baksidan längst upp. Här kan alla boende ta kryddor efter behag.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    98 st , varav hyresrätter: 8 st

    Antal lokaler

    3 st

    Byggår

    1965

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    I byggnaden finns 98 lägenheter i storleken 1-rok, 2-rok, 3-rok och 4-rok, samt ett mindre antal lokaler för uthyrning. Huset är byggt 1965,. Fastigheten är på åtta våningar, med tre stycken ingångar (A, B och C porten) Förvaltningen sköttes först av Bergshamrabyggen och senare av Solnabostäder. Ombildningen till bostadsrätt slutfördes 1 juli 2001. Ett antal lägenheter är fortfarande hyresrätter.

    Föreningens ekonomi

    God ekonomi i mycket välskött förening. Föreningen har inga planer på att förändra avgifterna enligt styrelsen 2021-10-25.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Kommande underhåll / renoveringar : 2021 kommer källargångarna att målas om. 2021 Slutförande av relining, blir klart under vecka V43. 2022 Byte av samtliga fönster ( tidigast 2022 ) Utförda renoveringar de senaste 10 åren - OVK besiktning 2019 - Huset tilläggsisolerades - Fasaderna kläds med tegelbeläggning - Balkongerna byttes samt gjordes större - Nya ytterfönster - Totalrenovering av gårdarna - Renovering av föreningslokal till övernattningslägenhet - Renovering av styrelektronik i hissar - Bättringsmålning av tak - Uppfräschning av gångar till entréer baksidan - PCB sanering av trapphus och balkonger

    Gemensamma utrymmen

    I föreningen finns det tre stycken tvättstugor , soprum samt en föreningslokal som ligger mellan A och B porten. Den kan bokas av boende i huset till en kostnad av 200:- per påbörjat dygn.

    Parkering

    I föreningen finns det ett garage samt ett parkeringsdäck. För närvarande lång kö till garaget , men lite kortare till p platserna enligt styrelsen 2021-10-25. Kontakta styrelsen för att ställa dig i kö. I övrigt råder boende parkering i området. Mer information om parkering finns på Solna stads hemsida www.solna.se

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa.

    Föreningens hemsida

    https://www.vimpeln8.se/

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Klippgatan 8A, 3 tr, Solna

    Kommun: Solna

    Område: Solna Centrum

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 795 000 kr
    som utgångspris

    Månadsavgift: 2 805 kr/mån Inklusive värme, vatten & bredband 100/100.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Solna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

    Läs mer

    Bobutiken i Solna

    Hitta din mäklare i Solna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder