Krysshammarvägen 30, vån 8/8, Solna

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Krysshammarvägen 30, vån 8/8 - Solna

  Kommun

  Solna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1966

  Boarea

  82,3m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  8 av 8 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Huvudsta

  Avgift

  3 889 kr/mån

  Ingår värme, vatten, kabel-tv (tillkommer 45kr/mån) och bredband (tillkommer 89kr/mån).

  Ljus trerummare högst upp med inglasad balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Unikt tillfälle att förvärva denna 3:a högst upp i huset med en fantastisk utsikt, barnvänligt område och goda kommunikationer - allt man kan önska! Varmt välkommen på visning! Högst upp i huset, våning 8, genom säkerhetsdörren nås denna ljusa och välplanerade 3:a. Du välkomnas av den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter i garderoberna och inredda klädkammaren. Intill hallen ligger det kaklade badrummet med värmegolv och badkar. I andra delen av hallen finner du den egna tvättstugan som följer samma tema som badrummet med både tvättmaskin och torktumlare samt med goda arbetsytor blir vardagssysslorna en fröjd. För den matglada passar köket perfekt. Med fina trämaterial, generösa arbetsytor och förvaring finns allt som du behöver för en lyckad middag. Naturlig matplats i kvällssolen för 4-6 personer intill köket med vy över innergården. Då vardagsrummet har en generös storlek passar det perfekt vid större middagar och högtider med en matplats för 6-8 personer. Vidare så finns gott om plats för sociala ytor med en större soffgrupp. Nu under sommarhalvåret är balkongen en naturlig plats efter en lång arbetsdag eller bara njuta av värmen samtidigt som ögat kan vila på både grönska och Ulvsundasjön. Balkongen ger möjlighet för en mindre möbelgrupp tillsammans med ett bord. Tack vare inglasningen förlängs nyttjandet av balkongen in från tidig vår till sen höst. Sovrummen ligger intill varandra med utsikt mot innergården. Sovrummen är i samma storlek vilket ger er möjlighet att välja fritt. Det första sovrummet är tapetserat i mörkare kulörer och förvaring i garderoben eller byrån. Det andra sovrummet har ljusare nyanser på tapeterna och med ytor för både skrivbord samt garderober. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara ett par minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. För dig med mindre barn finns i närområdet en hel uppsjö med förskolor och ett par av dem med kort gångavstånd från huset. För dig med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. Intill Bygatan återfinns Huvudstafältet med sina stora grönytor för barn och vuxna, sommar som vinter. På andra sidan Storgatan ligger Ulvsundaviken. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Genom säkerhetsdörren nås hallen med ett härligt ljusflöde. Gott om förvaring i garderoberna eller klädkammaren.

  Kök

  Fint kök med goda arbetsytor, gott om förvaring, vitvaror i rostfritt. Naturlig matplats för 4-6 personer intill fönstret mot innergården.

  Badrum

  Kaklat badrum med badkar och värmegolv. Förvaring finner du i kommoden eller i spegelskåpet.

  Tvättstuga

  Intill hallen ligger idag lägenhetens egna tvättstuga. Här finns plats för både tvättmaskin och torktumlare tillsammans med förvaring och arbetsytor.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum med plats för både en matplats för de större sällskapet och soffgrupp med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med en fantastisk utsikt.

  Sovrum 1

  Det första sovrummet är tapetserat i mörkare kulör. Tack vare storleken finns möjlighet för både en större säng, tillhörande möblemang och garderober.

  Sovrum 2

  Ljust sovrum med goda ytor för säng, skrivbord och garderob. De höga läget ger en fin utsikt mot innergården och gott ljusinsläpp.

  Balkong

  Mysig och inglasad balkong med plats för en mindre möbelgrupp. Bostaden är belägen högst upp på 8:e våningen vilket ger en otrolig utsikt över grönska och sjö.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1966

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,50824%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Krysshammaren

  Lägenhetsnummer:

  86

  Antal lägenheter:

  216

  Byggår:

  1966

  Antal lokaler:

  15

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens fastighet, Grönfinken 1, bebyggdes 1966 och är belägen i Solna stad. Föreningen förvärvade fastigheten 2005-09-16. På fastigheten finns 2 st flerbostadshus i åtta våningar ovan mark samt en byggnad med lokaler om två våningar belägen mellan bostadshusen. Föreningen innehar 216 lägenheter varav 12 stycken upplåts med hyresrätt vilket är ett otroligt bra kapitaltillskott när de säljs. Föreningen har även 15 stycken lokaler.  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga beslut på att ändra avgiften enligt styrelsen, 2019-04-03.  Gjorda renoveringar:

  Inga större renoveringar planerade enligt styrelsen, 2019-04-03. Utförda renoveringar/förbättringar: 2017 - OVK utförd. Nytt portsystem med nyckelbrickor 2016-2017 - Relining av stammar. Nya ventiler i radiatorerna i många lägenheter. 2015 - Byte av undercentralen 2014 - Byte av radiatorer 2012 - Ombyggnation av lokal till övernattningslägenhet 2011 - Ventilationsprojekt, nya fläktar på taket 2010-2011 - Hissrenovering 2009 - Installation av fastighetsnät LAN, bredband, Tele 2 2008-2009 - Rensning av värmesystem 2007 - Spolning/avloppsrensning av samtliga stammar 2005 - Totalrenovering av samtliga tvättstugor 2005 - Renovering tak 2004-2005 - Balkonger  TV/Internet:

  TV: Kabel-TV via ComHem eller IPTV från Tele2. För kabel-TV tillkommer som en obligatorisk kostnad utöver månadsavgiften på 45 kr/mån. Comhem har också ett kostnadsfritt digitalt utbud i husen. Det som krävs för att se de fria digitala kanalerna är en godkänd digitalbox eller en tv med inbyggd digitalbox som är godkänd av ComHem. Internet: Comhem (kabel-TV-nät), olika ADSL-leverantörer eller mobilt bredband (3G/4G). Samt även tillgång till Stockholms stadsnät (1000/1000 Mbit/s) med en månadskostnad på 89 kr/mån.  Parkering:

  P-plats går att hyra genom Solna kommun, ca 375-435:-/mån. Separat kö tillämpas. Boendeparkering genom Solna kommun ca 750:-/kvartal. Föreningen äger inga egna p-platser eller garage.  Gemensamma utrymmen:

  Bostadshusen är försedda med 4 tvättstugor, 2 tvättstugor i varje huskropp. Tvättstugorna har flera maskiner samt torkrum. Det finns även cykelförråd, samlingslokal, källarförråd och vindsförråd. Även däckförvaring kan nyttjas av föreningens medlemmar.  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda:

  117 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-02-12

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor