Objektbild

Kyrkbacken 31, 3tr, Solna

Smakfullt renoverad 1:a med mycket känsla. El ingår i avgiften!

ACCEPTERAT PRIS

1 850 000 kr

Månadsavgift 1 450 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten basutbud för kabel-TV (ComHem) och hushållsel.

Bostadsrättslägenhet Solna

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 3 , Hiss finns

Byggår: 1973

Boarea: 18,5 m2 Areauppgifter enligt ek. förvaltare

* ACCEPTERAT PRIS! ENDAST PRIVATA VISNINGAR. Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och smakfullt renoverade 1:a, tre trappor upp i huset på Kyrkbacken 31. På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Bostaden erbjuder ett stilsäkert och fullutrustad pentry, ett helkaklat badrum med påkostade materialval och ett lättmöblerat allrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i platsbyggda garderober. På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Vitmålade väggar Ekparkettgolv

  Badrum

  Mörk våtrumsmatta Mörkt kakel på väggarna Handfat Spegelprytt badrumsskåp Wc-stol

  Pentry

  Vita skåpluckor Bänkskiva i laminat Infälld diskho Stänkskydd i form av svart kakel Infälld fläkt Liten kyl med frysfack Glaskeramikhäll Inbyggnadsmikro

  Rum

  Ekparkettgolv Gråmålade väggar Rymliga garderober

  Bostad

  Areakälla

  Areauppgifter enligt ek. förvaltare

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  149b

  Andel i föreningen

  0,1279%

  TV och internet

  Internet- och kabel TV operatör: ComHem.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Kyrkbacken i Solna

  Byggår

  1973

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2009-05-29

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Kyrkbacken i Solna

  Föreningens organisationsnummer

  769619-2223

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  307 st , varav hyresrätter: 48 st

  Antal lokaler

  27

  Byggår

  1973

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Brf Kyrkbacken i Solna bildades hösten 2009 och omfattar 11 hus med sammanlagt 307 lägenheter, varav 46 med hyresrätt vilket innebär ett fint kapitaltillskott vartefter de upplåts. Föreningen hyr även ut 21 lokaler för kontors och föreningsverksamhet. De elva husen byggdes 1973. Till föreningen hör adresserna Kyrkbacken 1-35. Husen ligger i fyrkant och bildar trevliga innergårdar med lekplatser och planteringar. Utanför gårdarna är det uppvuxet med äldre träd och naturstigar. I föreningen finns källarförråd och tvättstuga (Kyrkbacken 12). Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd. Det finns även en övernattningslokal med kök, toalett och dusch. 6 bäddar, kyl och frys. Ca 300 kr per natt. Kyrkbacken ligger på bekvämt avstånd till landets viktigaste motorvägslänk och med närhet till både inrikes och privatflygets Bromma samt Arlanda internationella flygplats. Bussar går från Hagalunds Kyrka till både pendeltågsstation och till tunnelbana. Från Hagalunds kyrka går buss 513 till Solna Centrum och tunnelbanan. Från Solna station går 176 som tar oss till Mörby centrum och Danderyds sjukhus åt ena hållet och till Solbacka på Ekerö åt det andra. Bussen avgår var sjunde minut i rusningstid och annars med fyra bussar i timmen.

  Föreningens ekonomi

  Föreningens ekonomi är god med ett stort antal hyresbostäder som successivt kommer att säljas och därmed kommer kapital tillföras till föreningen. Föreningen har beslutat om avgiftshöjning från 1 januari 2020.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Kommande: Under 2019 kommer föreningen att måla om alla trapphus, renovering av den gröna gården, OVK ( ventilationskontroll ) samt starta konvertering av lokaler till lägenheter. Just nu håller de på med en omfattande renovering som innebär att de isolerar tak och fasader, byter ut samtliga fönster och gör balkongerna djupare och glasar in dem. Utförda renoveringar: 2016-2018 Nya fönster, ny fasad, renoverade balkonger och nytt tak 2014 Stamspolning 2013 Delvis renoverat tvättstugan, nya maskiner 2012 Radonåtgärder 2010-2011 Stamspolning

  Gemensamma utrymmen

  I föreningen finns källarförråd och tvättstuga (Kyrkbacken 12). Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd. Det finns även en övernattningslokal med kök, toalett och dusch. 6 bäddar, kyl och frys. Ca 300 kr per natt.

  Parkering

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser, det går att hyra garageplats av Signalisten eller Hagalunden, för mer info kontakt respektive föreningar. I området så finns det boendeparkering via Solna Stad, 300 kr för en månad och 750 kr per kvartal. För mer information besök Solna Stads hemsida, www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

  Försäkring

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa, i försäkringen ingår även ansvarsförsäkring för styrelsen.

  Föreningens hemsida

  brfkyrkbacken.se

  Hagalund

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Kyrkbacken 31, 3tr, Solna

  Kommun: Solna

  Område: Hagalund

  Församling: Solna Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 1 850 000 kr ACCEPTERAT PRIS

  Månadsavgift: 1 450 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten basutbud för kabel-TV (ComHem) och hushållsel.

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Solna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder