Parkvägen 15, vån 4/4, Solna

3 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Parkvägen 15, vån 4/4 - Solna

Kommun

Solna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1938

Boarea

38m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 4 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Råsunda

Avgift

1 947 kr/mån

Inkl. Värme, vatten samt kabel-tv.

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Utgångspris

3 100 000 kr

81 579 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Lägenheten är byggd 2017 mitt i Gamla Råsunda!

  Vindslägenhet på toppläge! Presenterar stolt denna unika vindslägenhet på Parkvägen 15, med uppemot 3,8 m i takhöjd mot nock och bevarade bjälkar samt snedtak. Totala golvytan är närmare 50-55 kvm och det rejäla ljusinsläppet maximerar bostadens alla intryck. Den här bostaden blev klar 2017 och är utrustad med moderna materialval. Takfönster i bostaden ger lägenheten en underbar rymd och ljusflöde. För dig som vill bo i en magisk lägenhet med alla nödvändigheter så är detta bostaden för dig. Bostaden är utmärkt planerad och med detta så får du ett stort och luftigt vardagsrum med plats för större möblemang, ett kök med goda förvaringsmöjligheter, diskmaskin och de nödvändigheter som behövs i ett kök. Ett luftigt badrum med en kombinerad tvättmaskin så att du enkelt och smidigt kan tvätta dina kläder, sen har bostaden även ett luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Vill du ha en bostad med charm men ändå nytt? Då är det här bostaden för dig. Brf Fyrväpplingen 11 är en stabil och god förening som gjort alla större renoveringar. Föreningen är skuldfri och det gör att man kan bo väldigt tryggt utan att behöva tänka på vad som komma skall. Föreningen har en gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp och även en gemensam uteplats som man kan nyttja. Parkvägen är ett perfekt läge för dig om vill bo lugnt, men ändå centralt. Som kontrast till Råsundavägens puls med restauranger och fik och Solna Centrum som skryter med 100-talet butiker och 20-talet restauranger, nås till exempel Råstasjöns och Lötjöns vackra promenadstråk på några få minuter till fots. Kommunikationer finns här också gott om, endast ett stenkast ligger Solna Centrum T-banestation som tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter och på Råsundavägen går flertalet bussar som tar dig dit du önska. Du har även Friends Arena och Mall of Scandinavia inom promenadavstånd med allt du kan tänka dig och mer därtill. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning.

  Vardagsrum

  Parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för större möblemang och öppet mot kök. Stora fönster som ger rummen ett fantastiskt ljusflöde.

  Kök

  Parkettgolv och vitmålade väggar. Köket är utrustat med vita skåpluckor som ger goda förvaringsmöjligheter, arbetsbänk i trä, stänkskydd ovan i mörkt utförande, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl & frys. Plats för matbord och öppet mot vardagsrum.

  Sovrum

  Parkettgolv och vitmålade väggar. Garderob som ger goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Stora takfönster som ger rummet ett härligt ljusflöde.

  Badrum

  Mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Badrummet är utrustat med handfat med vit kommod, spegelskåp ovan handfat, WC, dusch med spegeldörrar och en kombinerad tvättmaskin. Stort takfönster som ger ett härligt ljusflöde i badrummet.

  Information

  Bostaden är enligt föreningens information 1 rok men i dagsläget disponerad som 2 rok.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1938

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Föreningen är anslutna till Comhem. Kabel-tv ingår i avgiften men medlemmar tecknar eget avtal för bredband.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  290 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  290 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår: hushållsel 150 kr/månad och hemförsäkring 140 kr/månad. Driftskostnader enligt schablon.

  Andel i föreningen:

  4,1649%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1938

  Fönster:

  2-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Fyrväpplingen 11

  Lägenhetsnummer:

  21

  Antal lägenheter:

  21

  Byggår:

  1938

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 1985 och består av 21st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och en lokal.  Föreningens ekonomi:

  Föreningens ekonomi är god. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i nuläget, 2019-02-06  Gjorda renoveringar:

  Kommande underhåll under 2018/2019 är spolning av rören, nytt sopsystem samt OVK. Genomförda renoveringar: 1980 byte till fjärrvärme. 1997 byte av el-stigare och elcentral. 1998 renoverade fasaden och taket. 2000 omdragning av el. 2004-2006 renoverades tvättstugan. 2011 utfördes relining av stammar. 2012 renoverades fönster. 2012 uteplatsen renoverades och trall byggdes. 2012 installerades ny värmepanna. 2015 nytt grus vid uteplatsen. 2016 målade om trapphus och installerade ny postbox. 2016 taket totalrenoverades. 2016 vinden byggdes om till två nya lägenheter. 2016 ny automatisk brandlucka installerades. 2017 upprustning av innegård (häck plockades bort för att plantera ny, mer enhetlig). 2018 balkongtvätt och målning av balkongplattor undertill. 2018 Nya planteringar på gården.  TV/Internet:

  Föreningen är anslutna till Comhem. Kabel-tv ingår i avgiften men medlemmar tecknar eget avtal för bredband.  Parkering:

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser. I området råder boendeparkering 300kr/månaden alt 750kr/kvartalet, för mer information besök www.solna.se  Gemensamma utrymmen:

  Gemensamma utrymmen som medlemmarna kan nyttja är föreningens tvättstuga som ligger i källaren. Den är utrustad med 2 tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Det finns även en trevlig uteplats som man kan nyttja.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  163 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-02-18

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor