Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Parkvägen 17, 1tr, Solna

Renoverad tvåa med stilrent kök och låg avgift!

Pris:

2 495 000 kr

Månadsavgift 1 939 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud.).

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 4 , hiss finns inte

Byggår: 1937

Boarea: 47 m2

Välkommen till Parkvägen 17 och denna fina tvåa belägen en trapp upp i huset med låg avgift! På första våningen finns boendet med allt du kan önska, från parkettgolv, målade väggar med betongputs, generös takhöjd och ett smakfullt renoverat kök till stora fönsterpartier och en utmärkt planlösning med ett sovrum som har plats för större säng samt sociala ytor. Inne i lägenheten välkomnas du av en hall med marrakesh-klinker och inbyggda garderober med skjutdörrar som erbjuder gott om plats för avhängning. Vidare in når du det renoverade köket med gott om plats för förvaring i över- och underskåp, köksbänk i trä, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn från Bertazzoni, en extra stor diskho och vitvaror i rostfritt. Här har du en tegelvägg som bidrar till en mysig känsla i köket. Här finns plats för matbord. Från matplatsen når du det luftiga vardagsrummet med plats för större soffgrupp och tillhörande möblemang. Det stora fönsterpartiet med originaldetaljer präglar rummet och släpper in ett härligt flöde av ljus. Via skjutdörr från köket når du sovrummet med plats för större säng samt platsbyggd garderob. Lägenhetens badrum har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns handfat med tillhörande kommod, spegel ovan handfat, handdukstork, spotlights i tak, förberett med vatten för tvättmaskin och duschhörna med glasdörrar. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Brf Fyväpplingen 12 är en stabil förening belägen på Parkvägen 17 som består av 13 lägenheter och 1 lokal, samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har gjort stora renoveringar så som stambyte (1997/1998), bytt el-stigar (2000), bytt fjärrvärmecentral (2003), installerat säkerhetsdörrar (2005), fasadrenovering och yttertak (2008) och målning av fönster (2017). Föreningens gemensamma utrymmen är tvättstuga, cykelrum och innergård. Föreningen har inga egna parkeringsplatser utan här råder det områdesparkering. Parkvägen är ett perfekt läge för dig om vill bo lugnt, men ändå centralt. Här bor du i Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Som kontrast till Råsundavägens puls med restauranger, fik och Solna Centrum som skryter med 100-talet butiker och 20-talet restauranger, nås till exempel Råstasjöns och Lötjöns vackra promenadstråk på några få minuter till fots. Kommunikationer finns här också gott om, endast ett stenkast ligger både Näckrosens- och Solna Centrums T-banestation som tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter och på Råsundavägen går flertalet bussar som tar dig dit du önskar. Sist men inte minst nås både Friends Arena med alla roliga evenemang och Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia på under 10 minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 09 Augusti

  12:45 - 13:30

  Öppen visning, varmt välkomna på visning! Anmäl er gärna för bättre service.

  Mån 10 Augusti

  18:30 - 19:00

  Öppen visning, varmt välkomna på visning! Anmäl er gärna för bättre service.

  Ansvarig mäklare

  Aleidon Adam

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 38 35

  aleidon.adam@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Marrakesh-klinker på golv och målade väggar. Plats för avhängning och inbyggda garderober med skjutdörrar som ger goda förvarings- och avhängningsmöjligheter.

   Kök

   Parkettgolv och målade väggar med betongputs samt en fondvägg av tegel. Det stilrena köket har gråa skåpluckor som erbjudet gott om förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp, bänkskiva i trä med goda arbetsytor, fläkt, induktionshäll och ugn (Bertazzoni), integrerad diskmaskin, stänkskydd ovan diskho i kakel, ledslingor under överskåp och en integrerad kyl/frys som är kombinerad. Plats för matbord.

   Vardagsrum

   Parkettgolv och målade väggar. Plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Garderob med skjutdörrar som ger extra förvarings- och avhängningsmöjligheter. Stort fönsterparti som fyller rummet med ett härligt och naturligt ljusflöde.

   Sovrum

   Parkettgolv och målade väggar. Plats för större säng. Garderob som ger rummet extra förvaring. Stort fönsterparti mot baksidan som ger rummet en härlig känsla. Skjutdörr för att stänga rummet.

   Badrum

   Klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med vitt handfat med tillhörande kommod, spegel ovan handfat, WC, handdukstork, spotlights i tak, förberett med vatten för tvättmaskin och duschhörna med glasdörrar.

   Förråd

   Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

   Bostad

   Boarea

   47m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   1 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   6

   Andel i föreningen

   5,204%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   ComHem är operatören för Kabel-Tv. Bredband ingår inte i avgiften så avtal, och således hastigheten, bestämmer lägenhets innehavaren själv.

   Byggnad

   Byggår

   1937

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-09-17
   Energiklass:
   Energiprestanda: 165 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Fyrväpplingen 12

   Föreningens organisationsnummer

   716420-1159

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   13 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1937

   Äger föreningen marken

   Ja

   Föreningens ekonomi

   Inga förändringar av avgiften planerade. Avgiften sänktes med 8% från januari 2019 enligt styrelsen 2020-07-17.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar: Byte av ventiler i fjärrvärmeanläggningen, slipning av golv i trapphus samt även ev målning i trapphus. Föreningen har god ekonomi och väldigt låg belåningsgrad. Beroende på kostnad antingen med befintliga medel i förenings kassa eller upptagande av mindre lån. Enligt styrelsen 2020-07-17. Gjorda renoveringar: 2017 målning av fönster och balkongdörrar 2016 Värmeventiler (byte av stamreglerventiler 2014 OVK besiktning 2014 Tvättstuga (byte av torktumlare och tvättmaskin) 2008 Fasadrenovering och yttertak 2005 Installerades säkerhetsdörrar 2003 Byttes fjärrvärmecentral 2000 Byttes el-stigar 1997-1998 VA-stammar byttes 1995 Målades trapphuset

   Gemensamma utrymmen

   Det finns tvättstuga, cykelrum, innergård.

   Parkering

   Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering på gatan.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos IF.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Parkvägen 17, 1tr, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Råsunda

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr

   Månadsavgift: 1 939 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud.).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-07-21

   Överlåtelseavgift: 1 000 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 290 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 140 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår: hushållsel 150 kr/månad och hemförsäkring 140 kr/månad. Driftskostnader enligt schablon.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder