Råsundavägen 64, 3tr, Solna

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Råsundavägen 64, 3tr - Solna

  Kommun

  Solna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1949-1950

  Boarea

  22m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Råsunda

  Avgift

  1 373 kr/mån

  Inkl. Värme, vatten samt Tv/bredband och telefoni.

  I avgiften ingår värme, vatten. Föreningen har ett gruppavtal gällande kabel-TV, telefoni och internet och det läggs på som en obligatorisk avgift men 250 per månad.

  Optimalt planerad etta med fräscht pentry högt upp i huset samt utmärkta kommunikationer!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Presenterar denna välplanerade etta högt upp i huset i eftertraktade Råsunda! Här bor du i en lägenhet med goda förvaringsmöjligheter i form av en djup klädkammare med full takhöjd och ett vindsförråd. Bostaden är genomgående fräsch och har ett härligt ljusflöde. Detta boende är perfekt för dig som ska flytta ut hemifrån och vill ha din egna lägenhet samt Er som vill ha en övernattningslägenhet. I lägenheten välkomnas du av en härlig hall med klinkergolv och plats för avhängningsmöjlighet som angränsar till lägenhetens pentry med allt du behöver. Pentryt är utrustat med vita skåpluckor som ger goda förvaringsmöjligheter och samtliga förnödenheter som man behöver i en lägenhet. Badrummet är fräscht från stambytet som gjordes i början på 2000-talet med klinkergolv och helkaklade väggar. I vardagsrummet finner man lägenhetens största sociala yta med plats för både matplats och sovdel. Stora fönster som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde och ca 2,60m i takhöjd vilket skapar en trevlig och rymlig atmosfär i lägenheten. Helt enkelt ett boende för dig som vill bo bekvämt i ett fantastiskt område med närhet till allt och lite till. Brf Kärven är en stabil förening med låg belåningsgrad som äger marken. Föreningen består av Råsundavägen 64 och 66. I föreningen finns det 46 lägenheter och samtliga är bostadsrätter samt 4 lokaler. De stora renoveringarna som stambyte och fönsterbyte är genomfört och man för hela tiden tillsyn för att hålla byggnaderna fräscha och underhåller dem löpande. Det finns 11 st parkeringsplatser i föreningen och dessa kostar 400 kr/månad, men dessa är det i dagsläget kö på. (2019-05-09). De gemensamma utrymmena som finns är cykelförråd, hobbyrum, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Välkommen till Råsunda och denna del som ger er alla möjligheter när det kommer till såväl kommunikationer som söndagsnöjen. Här bor du med allt du kan tänka dig och mer därtill. Bussarna går precis intill och Solnas pendeltågsstation ligger bara några minuter bort, sedan har man även gula linjens tunnelbana med uppgång bakom huset med planerad byggstart 2019-2020 (Dalvägen). Fortsätter man till fots mot Haga Norra nås Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Följer man Råsundavägen i motsatt riktning nås snart Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst nås Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia på knappa 5 minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Välkommen till ett boende att trivas i!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Mörkt klinkergolv och vita väggar. Plats för avhängning. I anslutning till Pentry.

  Pentry

  Mörkt klinkergolv och vita väggar. Anslutning till hallen. Pentryt är utrustat med vita skåpluckor som ger goda förvaringsmöjligheter, kyl med frysfack, arbetsbänk i trä, kaklat stänkskydd ovan arbetsbänk, spis och mikrovågsugn med grillmöjlighet.

  Vardagsrum

  Parkettgolv och vita väggar. Plats för sovdel samt matplats. Stora fönster som ger rummet ett härligt ljusflöde. Djup klädkammare som ger bostaden goda förvaringsmöjligheter.

  Badrum

  Klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med vitt handfat, spegelskåp ovan handfat, handdukstork, WC och dusch med draperi.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1949

  TV & bredband

  Föreningen har ett gruppavtal med Comhem gällande Tv/bredband samt telefoni. Det läggs 250 kr per månad som ett obligatoriskt tillägg på avgifts-avin.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  290 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  290 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår: hushållsel 150 kr/månad och hemförsäkring 140 kr/månad. Driftskostnader enligt schablon.

  Andel i föreningen:

  0,58%

  Andel av årsavgift:

  0,58%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Kärven

  Lägenhetsnummer:

  4-1402

  Antal lägenheter:

  46

  Byggår:

  1949-1950

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 19 april 1988, Bostadsrättsföreningen Kärven förvärvade fastigheten 1 mars 1999. Till föreningen hör adresserna Råsundavägen 64 och 66. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2019-03-08.  Gjorda renoveringar:

  Fasadrenovering och fortsatt förfining av trädgården. Inga beslut är fattade i nuläget emellertid. 2002 Byte av samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Renovering av samtliga badrum inkl byte av all utrustning. 2003 Förnyelse av trädgården. Ombyggnad av hissar inkl. teknisk uppgradering. Byte av entrédörrar. Ommålning av trapphus och entréer. 2006 Byte av fönster och balkongdörrar. 2007 Installerades säkerhetsdörrar. 2008 Ny belysning i trädgård och på fasader. Förbättringar av dörrar i gemensamma utrymmen. 2010 Byte av rökluckor och vajrar. 2011 installerades nya fläktar på taket. Samma år genomfördes en OVK-besiktning och en injustering av värmesystemen. Byte av undercentral och modernisering av ventilation. 2012 Moderniserat maskinparken i tvättstugan 2013 Renoverat rökkanaler 2014 Målat taket på 64:ans byggnad 2015 Målning av trapphusen 2016 Byte av postboxar och renovering av Brights lokaler i 64:an. Fortsatt modernisering av tvättstugan 2017 Renovering av Café Kärvens lokaler i 66:an 2018 OVK samt förbättrings åtgärder i samband med den.  TV/Internet:

  Föreningen har ett gruppavtal med Comhem gällande Tv/bredband samt telefoni. Det läggs 250 kr per månad som ett obligatoriskt tillägg på avgifts-avin.  Parkering:

  Föreningen har 11 parkeringsplatser som kostar 400 kr/månaden. För närvarande är det kö,2019-05-09.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns cykelförråd, hobbyrum, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  175 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-07-28

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor