Vasavägen 6, Solna

3 150 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Intresseanmälan

     * Obligatoriska fält,
     ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

     Visning

     Tor 21 Feb 17:30 - 18:00

     Förhandsvisning!

     Sön 24 Feb 12:45 - 13:30

     Öppen visning - anmäl dig för bättre service

     Mån 25 Feb 17:30 - 18:00

     Öppen visning - anmäl dig för bättre service

     Anmäl till visning

     Adress

     Vasavägen 6 - Solna

     Kommun

     Solna

     Typ

     Flerfamiljhus

     Boendeform

     Bostadsrättslägenhet

     Byggår

     1956

     Boarea

     70m2

     Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

     Våning

     3 av 7 , Hiss finns

     Rum

     3 rok varav 2 sovrum

     Område

     Råsunda

     Avgift

     4 204 kr/mån

     Värme, vatten och källarförråd.

     Utgångspris

     3 150 000 kr

     45 000 kr/m2

     Välplanerad 3:a i lugnt och ostört område med nyrenoverat badrum!

     Renoveringschans - Badrum nyrenoverat och stambytt 2018! Välkommen till Råsundas lugna villakvarter och en ostörd återvändsgata! Här bor du i en välplanerad trerummare med stora sociala ytor, ett praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck! Vidare så erbjuder lägenheten dig en mysig balkong med en härlig utsikt, ett stambytt badrum från 2018 i en modern design med praktiska lösningar som egen tvättmaskin/torktumlare för att underlätta vardagen och nyrenoverad el genom hela bostaden. Sovrummen är av den större karaktären med gott om plats för säng, tillhörande sängmöblemang och en arbetsplats om så önskas. Förvaringsmöjligheter finner du i båda sovrummen i form av garderober och i den möblerbara hallen på hatthyllan eller i garderoberna. Till lägenheten hör ett förråd. Hiss finns i huset! Läget i Råsunda beskrivs bäst som lugnt med sina omgivande villor men centralt tack vare korta avstånd till det mesta. Fastigheten är strategiskt belägen mittemellan naturen och storstadspulsen. Här bor du väldigt nära tunnelbanan, pendeln, bussar och tvärbanan, allt inom bekvämt gångavstånd! Vidare har man påtaglig närhet till såväl Solna C med utmärkt shopping som de centralaste delarna av Gamla Råsunda med sitt utbud av restauranger och kaféer. Med bara några minuter till fots från Råstasjöns promenadstråk och samma avstånd till Solna Centrum kan man inte klassa detta som något annat än ett drömläge. På promenadavstånd tar man sig även till Hagaparken, där man med fördel har en picknick när vädret tillåter under sommarhalvåret. På bekvämt avstånd finns den nya nationalarenan som tillsammans med shoppingcentret Mall of Scandinavia, utgör Solnas nya knytpunkt.

     Ansvarig mäklare

     Extra kontaktperson

     Alla bilder

     Planritning

     Visning

     Visning 1

     2019-02-21 17:30:00 2019-02-21 18:00:00 40 Bostadsvisning Vasavägen 6, Solna 59,36342917, 18,00475034 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

     Visning 2

     2019-02-24 12:45:00 2019-02-24 13:30:00 40 Bostadsvisning Vasavägen 6, Solna 59,36342917, 18,00475034 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

     Visning 3

     2019-02-25 17:30:00 2019-02-25 18:00:00 40 Bostadsvisning Vasavägen 6, Solna 59,36342917, 18,00475034 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

     Beskrivning

     Hall

     Rymlig hall med gott om förvaring i form av en hatthylla och två inbyggda garderober. Tack vare rummets rymd ges möjlighet för en större skjutdörrsgarderob.

     Vardagsrum

     Ljust och välplanerat vardagsrum med fönster i två väderstreck och balkong! Här finns plats för den större soffgruppen tillsammans med en matplats. Önskas en öppen planlösning finns möjligheten att öppna upp mellan kök och vardagsrum (se alternativ planlösning). Detta kräver föreningens godkännande!

     Kök

     Ljust och praktiskt kök med gott om förvaringsmöjligheter i de charmiga originalskåpen. Naturlig matplats intill fönstret med en härlig utsikt utan insyn. För den som önskar finns möjligheten till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (se alternativ planlösning, kräver föreningens godkännande). Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt samt kyl och frys.

     Badrum

     Nyrenoverat badrum sommaren 2018 i samband med stambytet. Helkaklat i en tidlös design och med praktiska lösningar som rymlig kommod, spegelskåp med bakomliggande förvaring, handdukstork och egen tvättmaskin för att underlätta vardagen.

     Sovrum 1

     Gediget sovrum med plats för den större sängen (idag 180 cm säng) med tillhörande sängmöblemang. Förvaring finner du i den inbyggda garderoben,

     Sovrum 2

     Lägenhetens andra sovrum passar perfekt som barnrum eller kontor. Här finns ytor för både säng och arbetsplats med förvaring i garderoben.

     Balkong

     Mysig balkong med plats för den mindre möbelgruppen. Från balkongen har du en fin utsikt över Råsundas takåsar.

     Byggnad/Renoveringar

     Byggnadsår: 1956

     Uppvärmning

     Fjärrvärme

     Bilplats

     Föreningen har 13 st parkeringsplatser utomhus, 275 kr/mån Det finns inga lediga platser men intresserad medlem kan ställa sig kö för parkeringsplats.

     Läs mer

     Fakta

     Ekonomi

     Andel i föreningen:

     4,084%

     Andel av årsavgift:

     Uppgiften har ej gått att få fram

     Pantsättning:

     Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-04

     Pantsättningsavgift:

     465 kr

     Överlåtelseavgift:

     1 163 kr

     Byggnad

     Byggår:

     1956

     Ventilation:

     Mekanisk frånluft

     Uppvärmningssystem:

     Fjärrvärme

     Förening

     Föreningens namn:

     Vasa Solna 2008

     Lägenhetsnummer:

     1011

     Antal lägenheter:

     32

     Byggår:

     1956

     Antal lokaler:

     3

     Allmänt om föreningen:

     Föreningen består att ett flerbostadshus beläget på Vasavägen 6 och består av 32 bostadslägenheter från 1-5 rum och kök. Föreningen bildades redan 2008 men tillträde fastigheten sommaren 2016.     Föreningens ekonomi:

     Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen 2019-01-10     Gjorda renoveringar:

     Planerade renoveringar: 2019 Hissen ska renoveras, finansiering genom egna medel. Genomförda renoveringar 2018 Stambyte 2018 Byte av el stigar 2018 Ombyggnad av inkommande El Central 2018 Upprustning av tvättstuga / Byte av maskinpark 2018 Utbyte av termostater på befintliga element. 2017 OVK gjord     TV/Internet:

     Fastigheten är ansluten till ComHem, avtal tecknas enskilt av medlem.     Parkering:

     Föreningen har 13 st parkeringsplatser utomhus, 275 kr/mån Det finns inga lediga platser i dagsläget (2019-01-10) men intresserad medlem kan ställa sig kö för parkeringsplats.     Gemensamma utrymmen:

     Tvättstuga - tvättmaskiner, torktumlare, mangel och tvättbänk. Separat torkrum med värmefläkt och kondensavfuktare. Cykel- och barnvagnsrum samt toalett.     Annat:

     Föreningens har 3 hyresrätter (varav en 2:a och två st 3:or) kvar som utgör dolt kapital.


     Energideklaration

     Energiklass:

     F

     Energikonsumtion:

     159 kWh/m2 år

     Status:

     Utförd

     Allmänt

     Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

     Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

     Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

     Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

     Om budgivning

     Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

     Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

     Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

     Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

     Boendekalkyl

     Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

     Boendekalkyl Räntor