Virebergsvägen 3, Solna

1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Virebergsvägen 3 - Solna

Kommun

Solna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1954

Boarea

21m2

Areauppgifter enligt ek. förvaltare

Våning

0 av 7 , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Vireberg

Avgift

1 255 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten samt tv.

ACCEPTERAT PRIS

1 950 000 kr

92 857 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Compact living - när den är som bäst!

  Varmt välkommen på visning av denna yteffektiva bostad i mycket populära kvarter. Perfekt för dig som söker en stilsäker och väldisponerad första bostad eller övernattningslägenhet. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Helkaklat badrum, en välutrustad kokvrå och ett allrum med platsbyggd loftsäng för maximal disponering. Goda förvaringsmöjligheter finns i en rymlig klädkammare och garderob. En stabil brf med god ekonomi, därav den låga avgiften. Till lägenheten hör ett källarförråd. Bostadens läge i Vireberg är i det närmaste perfekt. Fastigheten angränsar till lugna villakvarter men en kort promenad tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och tvärbana men framförallt i Solna Centrum en kort bit bort med tunnelbanan som tar dig till city på 6-7 min. Solna Centrum har drygt hundra butiker och stort utbud av all tänkbar service. En promenad om ca 15 min tar dig till Sundbybergs C som är känd för sin mysiga småstadskänsla. Även här finner du butiker och flertalet kommunikationsmöjligheter. Dessutom finns Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia samt nationalarenan på promenadavstånd. För den som söker rekreation är det med ett centralt läge som detta nära till det mesta som Solna har att erbjuda. Vad sägs om de trevliga promenad- och joggingstråket kring Råsta- och Lötsjön, den fantastiska Hagaparken eller varför inte den vackra strandpromenaden längs med södra Solna som tar er in mot staden via bl.a Pampas Marina. Välkommen hit för att trivas!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1954

  TV & bredband

  Kabel-tv via Com Hem, grundutbud ingår. Bredband via ComHem. Separat avtal tecknas.

  Bilplats

  I föreningen finns 4 st garageplatser, kostnad 1000 kr/mån. Föreningen har även 8 st p-platser, kostnad 500 kr/mån. För närvarande är det kö till samtliga platser, 2019-04-12

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,069%

  Andel av årsavgift:

  1,07%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-16

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Sonetten 3

  Lägenhetsnummer:

  8005

  Antal lägenheter:

  43

  Byggår:

  1954

  Byggår kommentar:

  Fastighetsbeteckning Sonetten 3

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Sonetten 3 bildades år 2006 och den 2 februari 2010 köptes fastigheten med adressen Virebergsvägen 3. Föreningen består av 41 lägenheter varav 35 st är upplåtna med bostadsrätt och 6 st med hyresrätt. Föreningen klassas som en äkta bostadsrättsförening. Till bostaden hör ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd samt tvättstuga.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2019-09-11. Årsavgifterna förändrades senast 2013-01-01 genom en sänkning med 10 %  Gjorda renoveringar:

  Anskaffande av fastighetsskötare kommer att anställas på deltid. Under 2020 kommer troligtvis entrétrappan och entrétaket renoveras. 2018 Byte trasiga termostater och luftventiler till elementen 2018 Asfaltering av parkeringsplatser och gjutning av nytt övre trappsteg till källaren 2017 Upprustades trädgården med nya gräsmattor, häckar och staket 2016 Färdigställdes två nya lägenheter på översta våningen 2015 Fasadputsning. Fönsterbyte till energiglas. Taket har reparerats och målats. Garageportarna målades. Nya förråd har byggts i källaren. Ombyggnad av vinden till två nya lägenheter. 2014 Relining av samtliga stammar i huset. 2014 Renovering av badrum i hyresrätter. 2010 Stamspolning samt filming utförd. Tvättstugeutrustning har bytts ut. Två oberoende elbesiktningar har utförts, inga anmärkningar.  TV/Internet:

  Kabel-tv via Com Hem, grundutbud ingår. Bredband via ComHem. Separat avtal tecknas.  Parkering:

  I föreningen finns 4 st garageplatser, kostnad 1000 kr/mån. Föreningen har även 8 st p-platser, kostnad 500 kr/mån. För närvarande är det kö till samtliga platser, 2019-09-11. ä( ca 3-4 personer före )  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga samt källarförråd.  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-06-10

  Primärenergital:

  149 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor