Älvsjö torg 17, Älvsjö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Älvsjö torg 17 - Älvsjö

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  66m2

  Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Älvsjö

  Avgift

  2 939 kr/mån

  I avgiften ingår vatten, värme och kabel-TV (Bredband grundutbud).

  Inkluderar värme, kallvatten, bredband (700/700) samt TV-paketet "stor" från Telia.

  Denna bostad säljs med FÖRSPRÅNG! Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Jessica Janze 070 50 90 666 Välkommen till Älvsjö torg 17 i expansiva Älvsjö centrum! Nyproducerad 3:a med kommunikationer, grönområden och stadspuls precis utanför dörren. Lägenheten erbjuder stilrena materialval och genomgående ekparkett. Rymlig balkong om ca 10 kvm i västerläge. Här bor du med maximal bekvämlighet med utrustning så som tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, inbyggd micro mm. Sluten grönskande innergården som är anpassad för alla åldrar med spaljé och sittplatser för umgänge samt lekplats för de mindre. OMRÅDESBESKRIVNING Området erbjuder ett stort serviceutbud, fantastiska kommunikationer och samtidigt flera grönområden inom promenadavstånd. Älvsjö centrum ger dig närhet både till stad och natur. Här finner ni restauranger, gym, mataffärer, konditori, apotek, vårdcentral, BVC, bank mm. Stormarknad (Willys) finns i närheten, mittemot Älvsjömässan. I området hittar du Älvsjöskogen, ett mycket populärt utflyktsställe. I skogen finns motionsspår som stadsdelsnämnden ansvarar för. Här finns även Långsjön med badplats sommartid och plogad skridskobana vintertid. Det är nära till Långbro park som är ett naturskönt område där bl.a. Långbro Värdshus är beläget. KOMMUNIKATION: Utanför dörren finns Älvsjö Station som är en knytpunkt när det kommer till kommunikation. Från stationsplan kan du åka buss till bland annat Liljeholmen, Gullmarsplan och Fruängen. Här finns även pendeltåget som på ca 10 minuter tar dig in till Stockholms Central. Närmsta tunnelbana är den röda linjen som startar i Fruängen.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Inbjudande hall med parkettgolv och målade väggar samt goda avhängnins möjligheter. Två garderober för praktisk förvaring. Säkerhetsdörr. Kök: Trevligt kök med parkettgolv som rymmer matplats för flera personer. Vita släta köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk. Här finner du ett praktiskt fönster vid diskhon. Utrustning: Kyl/frys, spishäll, inbyggd Micro, ugn och fläkt. Samtliga vitvaror är från Cylinda. Vardagsrum: Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök som är i direkt anslutning till balkongen. Fönster mot det trevliga torget. Gråa målade väggar samt ekparkett. Balkong: Lägenhetens balkong är rymlig och med utsikt över torget som får dig att känna pulsen av liv och rörelse. Helglasad balkongdörr samt trätrall. Balkongen är ca 10 kvm och ger plats för flertal olika möbleringsalternativ. Helkaklat badrum med grått klinker och vitkaklade väggar. Badrumsskåp med spegeldörr och belysning, wc, dusch, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt överskåp. Sovrum 1 med plats för dubbelsäng samt annan möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar. Här finner ni 5 rymliga garderober. Sovrum 2 med parkettgolv och vita målade väggar, ett stort fönster som ger ett stort ljusinsläpp.

  Övriga utrymmen

  Det finns vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Kabel-TV och bredband levereras av Telia. TV-paketet "Stor" samt 700/700 Mbit/s bredband ingår i månadsavgiften.

  Bilplats

  25 st garageplatser för 1500kr/månaden. Till garageplatsen är det separat kö. Styrelsen förmedlar platserna.

  Vägbeskrivning

  www.hitta.se

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,98586%

  Andel av årsavgift:

  0,9973%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med återvinn

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Älvsjö torg

  Lägenhetsnummer:

  41106

  Antal lägenheter:

  95

  Byggår:

  2015

  Antal lokaler:

  12

  Allmänt om föreningen:

  Brf Älvsjö Torg är en äkta förening som äger marken och innehar 95 bostadsrätter. 12 lokaler (11 hyresgäster) - Kontraktstiden på lokalerna ligger mellan 3-5 år. 1 outhyrd lokal, dock har föreningen intäktsgaranti från byggherren Järntorget i 5 år från och med att fastigheten stod klar.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar (2019-05-08) Avgiften säkntes med 25% 1/1-2018.  Gjorda renoveringar:

  Huset är nybyggt (2015). Garantibesiktning efter 2 år genomfördes i november 2017 och åtgärder på anmärkningar gjordes under vintern/våren 2018. Inga planerade renoveringar (2019-05-08)  TV/Internet:

  Kabel-TV och bredband levereras av Telia. TV-paketet "Stor" samt 700/700 Mbit/s bredband ingår i månadsavgiften.  Parkering:

  Föreningen har 25 parkeringsplatser till en kostnad om 1500 kr/mån, dock mycket lång kö till dessa. Just nu är det ca 30 stycken köande. (2019-05-08)  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd.  Annat:

  Juridisk person godkännes ej. Delat ägande är ok. Besök gärna föreningens hemsida: www.brfalvsjotorg.com


  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  85 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-02-23

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor