Gamla Huddingevägen 441, ÄLVSJÖ

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gamla Huddingevägen 441 - ÄLVSJÖ

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  26m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Örby

  Avgift

  1 551 kr/mån

  I avgiften ingår värme och vatten

  I avgiften ingår värme och vatten.

  Pris

  1 750 000 kr

  67 308 kr/m2

  Kvadratsmart etta med sovalkov - Toppmodern - Låg avgift - Utmärkta kommunikationer - Egen ingång

  ACCEPTERAT PRIS Välkommen till denna moderna enrummare i toppskick färdigställd 2015 med egen ingång! Lägenheten är ljus och välplanerad där det tas tillvara på varje kvadratmeter och det stora fönstret ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Det är en öppen planlösningen mellan ett fullutrustat kök och allrummet samt en separat sovalkov som ger känslan av en tvårummare. Köket är modernt och fullutrustat med ett naturligt utrymme för en matplats. Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna samt ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Gamla Huddingevägen ligger i Örby med livsmedelsbutik och flertal restauranger ett stenkast från lägenheten. Utanför dörren har ni utmärkta kommunikationer. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns och Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort, där buss 144 samt nattbussar går frekvent. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, hotell, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsöbadet för svalkande dopp under sommaren. Varm välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Bostaden når du genom en egen entré. I hallen erbjuds plats för avhängning samt garderob för ytterligare förvaring. Klinkergolv som övergår till parkettgolv som flyter genom hela bostaden.

  Allrum

  Väl tilltaget rum som erbjuder plats för matbord i den öppna planlösningen i anslutning till kök samt en rymlig sovalkov (160 cm säng) som ger bostaden en tvårumsfunktion. Kvar finns gott om plats för soffa och TV-möbeln. Vitmålade väggar och parkettgolv.

  Kök

  Stilrent kök i modernt utförande med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med keramikhäll, varmluftsugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys, samtliga vitvaror från Siemens. Vita skåpluckor och vitt kakel ovanför disk- och arbetsbänk.

  Badrum

  Modernt badrum med kakel och klinkers (golvvärme). Badrummet är utrustat med WC, duschhörna, spegelskåp, tvättställ med tillhörande kommod samt handdukstork.

  Övriga utrymmen

  I fastigheten finns tvättstuga och cykelrum. Till bostaden hör ett separat källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Inga planerade renoveringar. Eventuella åtgärder efter 2-års besiktning är utförda.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Via Telia Fiber, möjlighet att välja mellan olika tv-paket och bredbandshastigheter.

  Bilplats

  5 P-platser i föreningen, ev kötid. Går även att hyra av grannföreningen om ledig plats finns där.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  300 kr/månad

  Andel i föreningen:

  3%

  Andel av årsavgift:

  3%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 136 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Fönster:

  3-glas isolerrutor

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Inga planerade renoveringar. Eventuella åtgärder efter 2-års besiktning är utförda.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lättviktaren 27

  Lägenhetsnummer:

  1003

  Antal lägenheter:

  23

  Byggår:

  2015

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Äkta bostadsrättsföreningen bestående av 23 bostadsrätter. Nybyggt hus där inflyttning skedde i december 2015. Byggnadens totalarea är 858 kvm enligt årsredovisning. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade renoveringar.  TV/Internet:

  Via Telia Fiber, möjlighet att välja mellan olika tv-paket och bredbandshastigheter.  Parkering:

  5 P-platser i föreningen, ev kötid. Går även att hyra av grannföreningen om ledig plats finns där.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, Cyckelrum, och separat källarförråd.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-01-08

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor