Götalandsvägen 213a, Älvsjö

2 700 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Götalandsvägen 213a - Älvsjö

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  44m2

  Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

  Våning

  3 av 6 (Våningsplan 3 av 6. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Älvsjö

  Avgift

  2 817 kr/mån

  Inkl. värme och kallvatten

  Accepterat pris

  2 700 000 kr

  61 364 kr/m2

  Unik chans att förvärva denna nyproducerade 2:a högt upp med balkong i drömmigt söderläge!

  - Bästa läget i Älvsjö - Nyproducerad lägenhet - Högt upp i huset - Låg avgift - Balkong mot innergården i söderläge - Bo energisnålt i en bostad med sunda material och gott inneklimat - Populärt och eftertraktat område - Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp - Optimal planlösning - Goda förvaringsmöjligheter Föreställ dig att du kliver in till den ljusa lägenheten med fint genomgående furugolv och vitmålade väggar. Lägenhetens stora fönster ger bra ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Bostaden är optimalt planerad med en avskild del för säng och ett praktiskt kök. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen via kök och vardagsrum gör att du får härliga sociala ytor och rummen blir väldigt lättmöblerade. Köket är utan tvekan hemmets hjärta. Med två grundstilar Modern och Classic erbjuder köket tidlösa material från Marbodal i vitt med rostfria vitvaror och god standard. Skåpen ansluter mot taket för att slippa damm på överskåpen och självavfrostande vitvaror. All inredning i köket klarar Svanens högt ställda materialkrav. Bänkskivan är en viktig del i köket och här finns laminatskiva vilket ger ett enkelt och lättskött kök med minimalt underhåll. I anknytning till sovrummet kommer du ut till den balkongen som ligger i sydöst där du kan njuta av sol i många timmar. Sovrum med god förvaringslösning med hjälp av garderobsvägg samt plats för dubbelsäng och övrig möblering. Badrummet är utrustat med duschvägg, toalett, handfat, spegelskåp med underskåp och tvätt och torkmaskin. Inom föreningen finns ett garage att tillgå under huset, cykelförråd, ett förråd till lägenheten, cykelpool samt en bil pool för föreningens medlemmar. För dig som gillar ett aktivt liv kommer det finnas en mysig innergård med bl.a. utegym. Kontakta ansvarig mäklare för att få era frågetecken besvarade! Område: Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knytpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har skapats en modern knytpunkt för både buss och pendeltåg med bostäder, service och ett nytt torg. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg. Inom ett stenkast nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4).

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Föreningen har cykelrum, barnvagns-rullstolsrum, cykelparkering på innergården, utrymme för källsortering av sopor. Till varje lägenhet finns det även ett förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,605%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-13

  Byggnad

  Fönster:

  2+1 glasfönster med isolerruta

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  41-1302

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor